- 3 Mayıs 2023
- 1.061
- 540
- 53
- 31
Teşekkür ederim canım ben de çok korkarak gittim ama çok şükürYaaa çok şükür gözün aydın sevindim senin adına![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım ben de çok korkarak gittim ama çok şükürYaaa çok şükür gözün aydın sevindim senin adına![]()
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar detaylıdan çıktım çok şükür, her şey normal 2 hafta önce dedikleri kist kaybolmuşkilosu da sınırda çıkmıştı ona da normal dedi 1 saatten fazla sürdü
Canım galiba bebişlerin isimlerini yazıyorsun kızımın ismi Allah'ın izniyle Eslem olacak değişirse söylerimSelammm
iyiyiz şükür
ara ara geliyor hey heyler ama iyiyiz
nefes darlığı için çok tıka basa yemek yememeye çalışıyorum. özelillike pilav makarna azalttım
ara ara sanırım ödemim oluyor. bacaklarım şiş gibi geliyor. yürüyüş yapmam lazım
benimde 2 haziran da şeker yüklemesi.
onun dışında yine başladım ne zaman doğururum diye hafta saymaya
ben hamileliği sevmiyorum ya gerçekten müge anlı nın dediği gibi çok zor
devletse randevu zor olur evetDevlet canim eğer öyle bisi oluyorsa bodrumda yaptırırım olmadi kızımda gebelik şekerim sınırda çıkmıştı oğlumda sknti yaşamadım ama bilemiyorum 3. Sknti var mı yok mu diye
Geçen gün bunu işyerinde 2 doğum yapan arkadaşımla konuştuk. ikinci de olmuyor dediCanlar ben oğlumu emzirdiğim dönemde göğüs ucum parçalanmıştı resmen hiçbir şey işe yaramamıştı. İlk çocukta mı öyle oluyor yoksa ikincide de öyle mi oluyor? Benim kızımda da aynı şey olur mu diye merak ettim
ekledim adıyla yaşasınCanım galiba bebişlerin isimlerini yazıyorsun kızımın ismi Allah'ın izniyle Eslem olacak değişirse söylerim
Ben de engin bilgiler barındıran reelslerde görmüştümbide yine engin bilgiler barındıran reelslerde gördüm. doğumdan 1-2 hafta önce o koruyucu kremleri sürmeye başlamak lazımmış
ama doğumu da tetikliyor diyorlar
bilemedim
Canlar ben oğlumu emzirdiğim dönemde göğüs ucum parçalanmıştı resmen hiçbir şey işe yaramamıştı. İlk çocukta mı öyle oluyor yoksa ikincide de öyle mi oluyor? Benim kızımda da aynı şey olur mu diye merak ettim
Bebegin meme ucunu kavramasiyla alakalı canim dogduklarinda çoğu bebek emmeyi bilmiyor o da yara olmasına neden oluyor benim ucum olmadığı için kızımda pompa yardımıyla beslemistim yara olmustu baya 10 gunlukken tutmustu ogrenmisti ama oğlumda o kadar olmadi daha iyi emiyordu bi de gümüş kalkan çok kurtarıcı bi de lansioh meme ucu kremi ikisini kullandım çabuk iyilestiCanlar ben oğlumu emzirdiğim dönemde göğüs ucum parçalanmıştı resmen hiçbir şey işe yaramamıştı. İlk çocukta mı öyle oluyor yoksa ikincide de öyle mi oluyor? Benim kızımda da aynı şey olur mu diye merak ettim
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla bu süreci tamamlarızGözün aydın canım çok sevindim![]()
Bir de zeytinyağı sürüp streçle sarmak gerekiyo diyolarBebegin meme ucunu kavramasiyla alakalı canim dogduklarinda çoğu bebek emmeyi bilmiyor o da yara olmasına neden oluyor benim ucum olmadığı için kızımda pompa yardımıyla beslemistim yara olmustu baya 10 gunlukken tutmustu ogrenmisti ama oğlumda o kadar olmadi daha iyi emiyordu bi de gümüş kalkan çok kurtarıcı bi de lansioh meme ucu kremi ikisini kullandım çabuk iyilesti
Teşekkür ederim canım galiba şimdilik sadece beklemek doğunca önlem alırım artık inşallah dediği gibidirdevletse randevu zor olur evet
sağlık ocağını bi sor bakalım. normalde misafir olarak aşı yaptırılıyor. ilaç yazdırılıyor. şeker yüklemesi de olur bence
Geçen gün bunu işyerinde 2 doğum yapan arkadaşımla konuştuk. ikinci de olmuyor dedi
benimde ilkinde olmuştum. gümüş kapak, mustela filan idare etmiştik. şimdi yine olur mu acaba dedi. ikincilerde olmuyor alıştığı için dedi ama bilemiyorum
bide yine engin bilgiler barındıran reelslerde gördüm. doğumdan 1-2 hafta önce o koruyucu kremleri sürmeye başlamak lazımmış
ama doğumu da tetikliyor diyorlar
bilemedim
sağol canım iyiki burası ve sizler varsınız ikinci çocuğum olacak ama sanki ilk miş gibi bir çok şeyi unutmuş gibiyimBebegin meme ucunu kavramasiyla alakalı canim dogduklarinda çoğu bebek emmeyi bilmiyor o da yara olmasına neden oluyor benim ucum olmadığı için kızımda pompa yardımıyla beslemistim yara olmustu baya 10 gunlukken tutmustu ogrenmisti ama oğlumda o kadar olmadi daha iyi emiyordu bi de gümüş kalkan çok kurtarıcı bi de lansioh meme ucu kremi ikisini kullandım çabuk iyilesti
Batma değil de 1-2 haftadır vajinada baskı hissi oluyor maalesef. Şişkinlik de oluyor.Kızlar ara ara vajinanın girişinde batmalar yaşayan var mı?
Ben de baskı hissediyorum batma değil.. batma enfeksiyon başlıyor olabilir ya da tahriş olmuş olabilirKızlar ara ara vajinanın girişinde batmalar yaşayan var mı?
Batma değil de 1-2 haftadır vajinada baskı hissi oluyor maalesef. Şişkinlik de oluyor.![]()
Ben baskı hissetmiyorum bebek hareketleri de artık göbek deliğinin üstünde ama batma hissediyorum nette rahim yuksrı çıktıkça olur diyor çarşamba kontrol var soracağım bakalımBen de baskı hissediyorum batma değil.. batma enfeksiyon başlıyor olabilir ya da tahriş olmuş olabilir
Ya benim bebeğimin hareketleri hala çok aşağıda, doktora söyledim ama herseye normal diyor anlamadım ki ben. Sanki rahmim hiç yukarı çıkmamış gibiBen baskı hissetmiyorum bebek hareketleri de artık göbek deliğinin üstünde ama batma hissediyorum nette rahim yuksrı çıktıkça olur diyor çarşamba kontrol var soracağım bakalım
Benim bebeğimin hareketleri de aşağıda ama ultrasona girdiğimde sadece alt taraflara bakmadı doktor. Göbek deliğimin üstüne de baktı ve bebek aynı zamanda oradaydı. Yani bu göbek deliği üstüne çıkma muhabbeti aslında bir miktar çıkması demek galiba. Tamamen çıkmıyorlarmış demek ki ,ben böyle yorumladımYa benim bebeğimin hareketleri hala çok aşağıda, doktora söyledim ama herseye normal diyor anlamadım ki ben. Sanki rahmim hiç yukarı çıkmamış gibi
Benim doktor da sağlık ocağındaki ebe de tekrarlamadi bile durumu. Doktordan doktora değişiyor demekkibende ilk ikisinde seker çıkmamıştı şeker bunda da ben istemiyorum am doktor her hamilelik aynı değil dedi kararsız kaldım
çok sevindim sağlıcakla gelsin kuzularımız