Selam kızlar.Mesajları okuyamadım umarım iyisiniz.Sabah 8 çıktım daha yeni eve geldim iyice yıprandım azcık moralim bozuldu şeker yüklemesi yapıldı çok şükür çıkmadı ama en son kontröle bakarak 8 kilo almışım çok hızlı aldın diyor doktor çok yiyorsun demek ama hiç beni gören demiyor kilo aldın diye asla görünmüyor..idrarımda enfeksiyon çıktı şaşırdım hiçbir belirtisi yoktu su çok iç dedi bende hiç içmiyorum ondan dedi bu gün başladım suya ilaç yazdı ve kan değerlerim azcık düşük ilacımı günde 2 defa yaptı..1 hafta içinde 1 kilo alırsan gel dedi ama anlamadım neden gidicemki bende çalışıcam almayım hiç tıka basa yiyen biri diğilim sadece ekmek kek çok yedim canım çok çekti..Bebekte 750 Gr çıktı uyumlu dedi doktor..öyle kızlar
Seker cikmamasina çok sevindim. Kilo olayını da o kadar kendine stres etme bence bu arada şu icmemen de bence etken olabilir vücut odemlidir iki şişe su köy gitgel iç bence etkisini göreceksinSelam kızlar.Mesajları okuyamadım umarım iyisiniz.Sabah 8 çıktım daha yeni eve geldim iyice yıprandım azcık moralim bozuldu şeker yüklemesi yapıldı çok şükür çıkmadı ama en son kontröle bakarak 8 kilo almışım çok hızlı aldın diyor doktor çok yiyorsun demek ama hiç beni gören demiyor kilo aldın diye asla görünmüyor..idrarımda enfeksiyon çıktı şaşırdım hiçbir belirtisi yoktu su çok iç dedi bende hiç içmiyorum ondan dedi bu gün başladım suya ilaç yazdı ve kan değerlerim azcık düşük ilacımı günde 2 defa yaptı..1 hafta içinde 1 kilo alırsan gel dedi ama anlamadım neden gidicemki bende çalışıcam almayım hiç tıka basa yiyen biri diğilim sadece ekmek kek çok yedim canım çok çekti..Bebekte 750 Gr çıktı uyumlu dedi doktor..öyle kızlar
Benim doktorum hep böyle ilktede böyle hızlı almaya başlamıştım ama sonra durdu biran kilo almam...benden kat kat çok yiyenler var ben çok az yiyorum mesela doğumdan sonra hemen vermek istemiyorum ama yemeğime çok dikkat etmediğim için hemen veriyorumşişkinlikte oluyor o yüzden tartıda çok çıkıyor olabilirsin sen kendini iyi hissediyorsun önemli olan bu..
ben de 8,9 kilo almıştım en son kontrole gittiğimde doktor hiç yorum yapmadı her şey iyi dedi.. yani her doktor farklı şeyleri takıyor heralde şekerin de yok yani bilemedim niye öyle uyarıyor
Benim doktorum hep böyle ilktede böyle hızlı almaya başlamıştım ama sonra durdu biran kilo almam...benden kat kat çok yiyenler var ben çok az yiyorum mesela doğumdan sonra hemen vermek istemiyorum ama yemeğime çok dikkat etmediğim için hemen veriyorumşişkinlikte oluyor o yüzden tartıda çok çıkıyor olabilirsin sen kendini iyi hissediyorsun önemli olan bu..
ben de 8,9 kilo almıştım en son kontrole gittiğimde doktor hiç yorum yapmadı her şey iyi dedi.. yani her doktor farklı şeyleri takıyor heralde şekerin de yok yani bilemedim niye öyle uyarıyor
Şeker çok tüketmem ben ondan o kadarda çıkıcak sanmıyordum..aynen su içicem bakalım İn şa Allah bende görürüm etkisiniSeker cikmamasina çok sevindim. Kilo olayını da o kadar kendine stres etme bence bu arada şu icmemen de bence etken olabilir vücut odemlidir iki şişe su köy gitgel iç bence etkisini göreceksin
Bende sana yakınım canım...Bu aralar vatilatör ile kanki oldukkızlarr
napıyorsunuz
sıcaklar başladı
nefes darlığımla beraber klimanın altındayım hele ki bişiler yedimse beni birisi boğuyor sanki daha üç ay var ve ben adana taraflarındayım
Bizde klima yok ama bende vantilatör ile uyuyorum. Yaz bizi biraz vuracak gibiBende sana yakınım canım...Bu aralar vatilatör ile kanki olduk
Benimde ters duruyordu düzeldi sürekli değişiyor hiç korkmaKızlar bende şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorumda eşim istiyor. Sırf onun için yaptıracağım birazdanİnşaallah temiz çıkar sonuçlar Nefes darlığı gerçekten çok zor sanki biri göğsüme kaya koymuş gibi hissediyorum ve daha 3 ay var iyice büyüyünce ne yaparım Allah bilir..
Bende hala çok aşağıda hissediyorum, baya vajinamın bir tık üstü.. en son kontrolde doktor bebek ters duruyo dedi, sanırım minik ayaklarıyla aşağısını tekmeliyorDönmesini dört gözle bekliyorum. Birde bunun üzerine sosyal medyada bir video gördüm. Normal doğum için doktor annenin karnına çökerek bebeğin pozisyonunu değiştiriyordu, kadın acıdan ağlıyordu Çok korkuyorum bunu yaşamaktan
Mayo mu aldın kızKızlar bizde ilk alışverişimizi yaptık
oda ihtiyaç ama haklsıınDiğer yaza doğru giyer heralde
2 tane zıbın aldım da daha çok kışlıkları hallettik sonra da yeni doğan zıbınlar alt üst takım falan alırım Eylülde ne giyilir çok eminde olamıyorumoda ihtiyaç ama haklsıın
bende ilk alışveriş yazınca zıbın mıbın bekledim. mayoyu görünce bi gülümsedim :)
güle güle kullansın sağlıkla
Kızlar bizde ilk alışverişimizi yaptık
Oooo monta bak daha bir tek 0-3 alıyorum
evet eylül çok ara kalıyor. ne zaman serinler hiç belli olmuyor2 tane zıbın aldım da daha çok kışlıkları hallettik sonra da yeni doğan zıbınlar alt üst takım falan alırım Eylülde ne giyilir çok eminde olamıyorum
Bence de kısa kol giyemezler gibi geliyor çok hassas oluyorlar çnkü en iyisi müslin uzun kollu takımlar olur :/ peki sence kısa şort mu giyerler yoksa uzun mu almalıyız bacakları içinevet eylül çok ara kalıyor. ne zaman serinler hiç belli olmuyor
bende hastane çıkışını müslin takım alayım diyorum. eylül de izmir hala çok sıcak oluyor ama yinede hastane ortamında kısa kol giyemez herhalde
eve geçince zaten kolay
ben kızımı düşünüyorum. uzun giydiriyordum ama gündz klima açıyordum. klima kapalıysa zıbınla duruyordu ama ev çok sıcaktı. çocuk sıcaktan uyuyamazdıBence de kısa kol giyemezler gibi geliyor çok hassas oluyorlar çnkü en iyisi müslin uzun kollu takımlar olur :/ peki sence kısa şort mu giyerler yoksa uzun mu almalıyız bacakları için
Hepsi harika mayo favorimKızlar bizde ilk alışverişimizi yaptık
Bn çok araştırdım Philips avent aldım cnm. Meme reddi vs yaşamamak için en çok önerilen biberon markasıMerhaba kızlar biberon olarak Philips avent mi yoksa Chicco mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?