Ben 16. Haftada yavaş yavaş başladı arada kasılma oluyor bebek bir yerde toplanıyor geriliyor gibi sertleşiyor karın bu yalancı kasılma ilk oğlumda da erken başlamıştı ben bilmiyordum onun kasılma olduğunu sonradan anladım herkesin farklı oluyor sanırm hiç yaşamayan da var
2. Gebeliğim olduğu için bebeğim küçük onu taşıyorum vs ağırlık yorgunluk olabiliyormuş emziriyordum o da tetikliyormuş bıraktım mesela arada yine oluyor ama büyümesiyla alakalı bence birde zayıfım belki kilolu insanlar biraz daha az hisseder ya da hissetmez enfeksiyon vs varsa dönemsel etken bir çok sebep olabiliyor ama doktor normal diyor
Evet gerçek meme gibi çok araştırmışdım almadan önce..emzik benim oğlanda almadı bir kaç defa verdim sonra kendim bıraktım istemedim alsın emzik çok zorlamıyordu beni geceler gerek yok dedim kendime
günaydın kızlar biz e bebekten lansinoh marka biberon aldık satıcı kız en anne memesine yakını bu dedi indirimi bekledik çok yumuşak tavsiye ederim
nefes alamıyorum geceden beri
günaydın kızlar biz e bebekten lansinoh marka biberon aldık satıcı kız en anne memesine yakını bu dedi indirimi bekledik çok yumuşak tavsiye ederim