Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Aynısı olmuştu bende. Peki bu kasılma zararlı mıymış çok erkeb değil ni 16. Hafta

Onun antikolik olanı da var ama ucu nasıl acaba, meme reddine sebep olur mu
Benimki antikolik diğil meme reddi olmadı şimdi oğlum uyuyor odasında biberon resmini çekemedim ama trendyolda bir anne ucunun resmini çekmiş

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-28-21-25-20-26_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 33
Benimki antikolik diğil meme reddi olmadı şimdi oğlum uyuyor odasında biberon resmini çekemedim ama trendyolda bir anne ucunun resmini çekmiş
Ay gerçek meme gibi. Benimki ne biberon ne emzik alıyor hiçbir şey kullanmıyor bakalım kızım ne yapacak :/

Aynısı olmuştu bende. Peki bu kasılma zararlı mıymış çok erkeb değil ni 16. Hafta
2. Gebeliğim olduğu için bebeğim küçük onu taşıyorum vs ağırlık yorgunluk olabiliyormuş emziriyordum o da tetikliyormuş bıraktım mesela arada yine oluyor ama büyümesiyla alakalı bence birde zayıfım belki kilolu insanlar biraz daha az hisseder ya da hissetmez enfeksiyon vs varsa dönemsel etken bir çok sebep olabiliyor ama doktor normal diyor

Ay gerçek meme gibi. Benimki ne biberon ne emzik alıyor hiçbir şey kullanmıyor bakalım kızım ne yapacak :/
Evet gerçek meme gibi çok araştırmışdım almadan önce..emzik benim oğlanda almadı bir kaç defa verdim sonra kendim bıraktım istemedim alsın emzik çok zorlamıyordu beni geceler gerek yok dedim kendime

günaydın kızlar biz e bebekten lansinoh marka biberon aldık satıcı kız en anne memesine yakını bu dedi indirimi bekledik çok yumuşak tavsiye ederim
nefes alamıyorum geceden beri

günaydın kızlar biz e bebekten lansinoh marka biberon aldık satıcı kız en anne memesine yakını bu dedi indirimi bekledik çok yumuşak tavsiye ederim
Günaydınn
sıcaktan mı şişlik hissinden mi

Günaydın.Nefes alamamak diğilde bende ama artık iş görmesem bile kasık ağrılarım sabahtan oluyor tın tın yürüyorum

kızlar gülmeyin ama südyen sıkmış beni şimdi odada kimse yok çengelleri açtım rahatladım herşeyim daraldı kıyafet iç çamaşırı falan almam lazım

kızlar gülmeyin ama südyen sıkmış beni şimdi odada kimse yok çengelleri açtım rahatladım herşeyim daraldı kıyafet iç çamaşırı falan almam lazım
Sütyeni çoktan çıkarttım ben sıktı beni atlet aldım hem emzirme atleti gibide kullanmak oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…