Stres yapma son 1 ay zaten kendine iyi gelen neyse öyle yaşa içinde bir can var o mutlu olsun bari öyle düşünBenden morel teselli bekliyor Benm kendime hayrım yok nasıl teselli edeyim kendim mutlu değilim zaten
başlarda çok anlatmıştım hamileliğim hergün ağlamakla geçmişti
Ya yok öyle yurdum annesi değil hatta sosyetik sayılır.Aaa Anladımm gerçekten komik bir olayöyle bir de anlattın ki gözümde tatlı bir kadın canlandı aslında
Bende sandım bilmemiş o zaman kv gerçekten her şeyde birinci olmak istiyorYa bu arada yaşlılıktan ya da bilmemekten değil üniversite mezunu kendisi, arkadaşları var bütün gün instagramda benden çok araştırıyor son trendleri. Bilemeyecek biri olsa ya da canı çekse kurban olurum yığarım önüne. Bizimki ilk olmak istiyor başrol istiyor
Ben 15Kizlar hastane çantasina bebek bezi kaç tane koydunuz ben kararsiz kaldim 15 yeterli olurmu?
Yani ultrason direkt 40 haftayı hesaplıyor ya, 38-39 da gelme ihtimali de var, ne bileyimDoktor normal için tarih veriyor sana vermedi mi? Yani bir sıkıntı olmazsa ultrasonda çıkan tarihte sancın gelir
50-60'larda ama bizim makinada gördüğümüz sayılar anlamsızmış. Önemli olan bilgisayardaki görüntüymüş, düzenli olması ve süresine göre yorumluyormuş doktorlar. Öksürünce bile sancı göstergesi yükselebiliyormuş çünkü..Sancın kaç çıkıyor nst de canım
Çok teşekkür ederim canım uyuyabilirsek inşallah gerisi kolay kendimi bayağı bir motive ettimGilmors @PhoebeBuffay00
Kızlar size şimdiden sağlıklı kolay acısız doğumlar diliyorum inşallah yarın her şeyyy gönlünüzce olsun dualarım ve aklım sizde olacak
Sabah giremezsiniz diye şimdiden yazayım dedim öpüyorum sizi bebeğiniz kucağınızda güzel haberlerle gelin
Var var hissediyorum, belim kasıklarım ve bacak içlerimde aynı adet olmuşum gibi yaygın bir ağrı var, ara sıra da kıvrandırıp ter içinde bırakan sancım oluyor. Sancım olduğunda karnım semsert toplanmış halde oluyor, bide serviks uzunluğum kısaldı, 1,5 cm de açıklığım var çatı muayenesinde elle baktılar.. Göğsümün altı bomboş, tamamen bacaklarımın arasında sanki bebek.Canım sancın olsa hissetmemen mümkün değil. Makinelere güvenim kalmadı. Çok sancım vardı nstde sancı göstermiyordu ama aslında doğum yapmak üzerdeydim. Sancım yok diye düşünüp odada tek bıraktılar ben nstyi kendim söküp koridordan doktora seslendim de geldiler ben doğurdum. Sancı olsa mutlaka canın yanar diye düşünüyorum ama bu benim tecrübem yani
İnşallahVardır bunda da bir hayır üzme kendini yarın hayatına bir mucize giricek onu düşün annende yakın zamanda gelir yanına inşallah
Ayy ne patavatsız insanlar var banada biri çirkinleşmissin dedi dan diye :/İyi geceler kızlar yârın doğumu olacak arkadaşlara şimdiden sağlık sıhhat kolaylık diliyorum
Bugün kuzenimin kınası vardı ordaydık gelen gidne göbeğime dokundu niye bilmem çok rahatsız oldum sormadan etmeden lönk diye dokunuyorlar. Birisi de demez mi bebek kız galiba güzelliğini almışöyle ölmem abla füze at
Yeterli evet 1 taneHemşireye verilecek kiyafetin içine bitane yeterli değilmi
Benim görümcem de bu akşam aaa doğurdun mu kız karnın kaybolmuş dediİyi geceler kızlar yârın doğumu olacak arkadaşlara şimdiden sağlık sıhhat kolaylık diliyorum
Bugün kuzenimin kınası vardı ordaydık gelen gidne göbeğime dokundu niye bilmem çok rahatsız oldum sormadan etmeden lönk diye dokunuyorlar. Birisi de demez mi bebek kız galiba güzelliğini almışöyle ölmem abla füze at
Benim Annemde küçük bir kaza gecirdigimi duymuş dün acillik olduğumu da duymuş üstüne birde ben aradım açmadı 3 gündür hayla aramadı benimkisi de değişmeye başladı ama bir yanım seviniyor en azından gelinine çok iyi davranıyor bakıyorStres yapma son 1 ay zaten kendine iyi gelen neyse öyle yaşa içinde bir can var o mutlu olsun bari öyle düşün
Slm canim nasilsin nasil oldun yazmistim dogum yaptiginda ama gormedin galiba bebegin nasil iyidir insallhStres yapma son 1 ay zaten kendine iyi gelen neyse öyle yaşa içinde bir can var o mutlu olsun bari öyle düşün
Çözemiyorum anlamıyorum bende tamam oda çok zorluk çekti ama şimdiki hemilelikler gerçekten zor eskiler sapasağlımmış bziim gibi olsalar o kadar çok doğum yapacaklarını sanmıyorum kaynanam elimi sıcak sudan soğuk suya sokmucaj neredeyse makine bile boşaltmıyor elini uzatma sakıncalı diye hergün kahvaltıya çağırıyor yemek veriyor iş yaptırmadan evime yolluyor annemlede dün temizlik yaparken çekyata çıkıyorum yük çıkarıyorum balkona su taşıyorum gıkı çıkmıyor aman hamilesin dikkat et demiyor yemekti bulaşıktı pertim çıktı sabah kalkınca benden kahvaltı bekliyor zaten gecem zor geçiyor uyuyamıyorum beni uyandırıyor bende hastayım diyor beni eski ben sanıyor farkındaysan 9 aylık hamileyim dedim kavga dövüş sonra ağlama krizi öyle gittiBenim Annemde küçük bir kaza gecirdigimi duymuş dün acillik olduğumu da duymuş üstüne birde ben aradım açmadı 3 gündür hayla aramadı benimkisi de değişmeye başladı ama bir yanım seviniyor en azından gelinine çok iyi davranıyor bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?