Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benden morel teselli bekliyor Benm kendime hayrım yok nasıl teselli edeyim kendim mutlu değilim zaten
başlarda çok anlatmıştım hamileliğim hergün ağlamakla geçmişti
Stres yapma son 1 ay zaten kendine iyi gelen neyse öyle yaşa içinde bir can var o mutlu olsun bari öyle düşün

Bende sandım bilmemiş o zaman kv gerçekten her şeyde birinci olmak istiyordur şimdi senin yerine sinirlendim

Sancın kaç çıkıyor nst de canım
50-60'larda ama bizim makinada gördüğümüz sayılar anlamsızmış. Önemli olan bilgisayardaki görüntüymüş, düzenli olması ve süresine göre yorumluyormuş doktorlar. Öksürünce bile sancı göstergesi yükselebiliyormuş çünkü..

Çok teşekkür ederim canım uyuyabilirsek inşallah gerisi kolay kendimi bayağı bir motive ettim

Var var hissediyorum, belim kasıklarım ve bacak içlerimde aynı adet olmuşum gibi yaygın bir ağrı var, ara sıra da kıvrandırıp ter içinde bırakan sancım oluyor. Sancım olduğunda karnım semsert toplanmış halde oluyor, bide serviks uzunluğum kısaldı, 1,5 cm de açıklığım var çatı muayenesinde elle baktılar.. Göğsümün altı bomboş, tamamen bacaklarımın arasında sanki bebek.

İyi geceler kızlarr. Bugün misafir ağırladım (son kez) pert durumdayım şimdi okuyorum da yarın büyük günn bir sürü bebiş geliyormuş Başta yarının anneleri olmak üzere hepimize kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum. Doğumun kolay geçmesi için bol bol ya hannan zikrini çekmek gerekiyormuş aklınızda olsun bilmeyenler varsa eğer Hepimizi, telaşımızı, sabırsızlığımızı ve bu heyecanımızı çok seviyorum. Duygusal bir patatesim şu an

İyi geceler kızlar yârın doğumu olacak arkadaşlara şimdiden sağlık sıhhat kolaylık diliyorum

Bugün kuzenimin kınası vardı ordaydık gelen gidne göbeğime dokundu niye bilmem çok rahatsız oldum sormadan etmeden lönk diye dokunuyorlar. Birisi de demez mi bebek kız galiba güzelliğini almış öyle ölmem abla füze at

Ayy ne patavatsız insanlar var banada biri çirkinleşmissin dedi dan diye :/

Benim görümcem de bu akşam aaa doğurdun mu kız karnın kaybolmuş dedi kendisinin 2 çocuğu var bir de yani…. Dengesizler kapatılsın acil

Stres yapma son 1 ay zaten kendine iyi gelen neyse öyle yaşa içinde bir can var o mutlu olsun bari öyle düşün
Benim Annemde küçük bir kaza gecirdigimi duymuş dün acillik olduğumu da duymuş üstüne birde ben aradım açmadı 3 gündür hayla aramadı benimkisi de değişmeye başladı ama bir yanım seviniyor en azından gelinine çok iyi davranıyor bakıyor

Çözemiyorum anlamıyorum bende tamam oda çok zorluk çekti ama şimdiki hemilelikler gerçekten zor eskiler sapasağlımmış bziim gibi olsalar o kadar çok doğum yapacaklarını sanmıyorum kaynanam elimi sıcak sudan soğuk suya sokmucaj neredeyse makine bile boşaltmıyor elini uzatma sakıncalı diye hergün kahvaltıya çağırıyor yemek veriyor iş yaptırmadan evime yolluyor annemlede dün temizlik yaparken çekyata çıkıyorum yük çıkarıyorum balkona su taşıyorum gıkı çıkmıyor aman hamilesin dikkat et demiyor yemekti bulaşıktı pertim çıktı sabah kalkınca benden kahvaltı bekliyor zaten gecem zor geçiyor uyuyamıyorum beni uyandırıyor bende hastayım diyor beni eski ben sanıyor farkındaysan 9 aylık hamileyim dedim kavga dövüş sonra ağlama krizi öyle gitti julettae

Kızlar napıyosunuz ben uyuyamıyorum ya gecem gündüzüm birbirine girdi resmen doğurayım artık diye doğumu başlatan ne varsa yapıyorum bugün cam silip perde astım.. çok sıkılıyorum artık ben de doğurmak istiyorum sağ salimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…