Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Valla Allah'a ağır gitmesin ama günleri sayıyorum
ayyy bi tek ben yapmıyormuşum. her fırsat bulduğumda başlıyorum haziran, temmuz, ağustos diye saymaya
3 ay koca ay
şansımıza tam yaza denk geldi. ben ilk hamileliğimden sonra bi daha yaza denk getirmem demiştim ama tabi herşey kısmet. yine tam yaza denk geldi
allah yardımcımız olsun.

bende malesef bu sıcakta üç ay diyip duruyorum sora diyorum uykusuz geceler başlar herseye sil baştan bu günleri ararsın hele tadını çıkar
Ben zaten geceleri nerdeyse uyumuyorum ondan pek değişen bir şey olmucak oğlum zaten daha küçükama sıcakları normalde bile sevmem + tesettürlüyüm hiç dışarı çıkmak bile istemiyorum

Amin.Benim oğlan Şubat'ta oldu bir tane tulum almıştım kot onunla idare ettim şimdi bol gömleklerim vardı dedim onunla idare ederim yazı boşuna para vermemek için gebe giyimlerine ama neerde hepsi tek tek sıkmaya başladı beni mecbur 2 tane elbise almalı olucam

sanki geçiyor sayınca bende haziran temmuz agustos diyorum hele bu ay hiç geçmedi bitmedi günler rutin hafta sonları rutin alışverişe gidesim yok temizlik ev iş bunaldık mı kızlar acaba bakımsız da hissediyorum
Ben zaten geceleri nerdeyse uyumuyorum ondan pek değişen bir şey olmucak oğlum zaten daha küçükama sıcakları normalde bile sevmem + tesettürlüyüm hiç dışarı çıkmak bile istemiyorum
tesettürle haliyle daha zor olur hele birde bu halde çocuk giydir hazırla dışarı çık derken resmen eziyet canım

O Gün sağlık ocağındaki ebe bu dönemde özellikle iç çamaşırları utule demişti size de tavsiye ederim. Ben lcw da sütyenli atlet ve hamile kilotlari aldım birkaç tane hem pamuklu hem de uygun fiyatliydi. Tavsiye ederim.

iyi oldu canım söylediğin bi gidip gezem hem klimalı orası internetten pentiden almıştım atlet tarzı südyen nasıl kaşındırdı giyemedim

hamilelik olarak alacak olsak bir dünya para ben bazen önü bol elbiseleri seçiyorum çokta markalı bakmıyorum vişne diye bir yerden uyguna salaş bir elbise almıştım kurtarıcı baya evden çıkarken

güzel anneler size bir sorumm vaaarrr. katlamalı banyo küvetleri güvenilir mi? evim küçük çor yer kaplamasın istiyorum ama kullandığım çamaşır selesi yanına dokununca çöküyor öyle bir sorun yaşar mıyım bilemedim açıkçası. helppppp

hç denemedim canım internetten satan yerlerdeki yorumlar nasıl

kovasında dediğin sorunu ben yaşadım
ama küvetinin ayakları oluyor. katlamalı
küvetini öneririm ama maşrafı, kovası dediğin gibi bastırınca oturuyor. çamaşır sepetini hala kullanıyorum nasılsa katlansa da dökülme tehlikesi yok
kızımın setini satmıştım yerim yok diye. keşke satmasaydım. şimdi sadece küvetini bi daha alıcam

hç denemedim canım internetten satan yerlerdeki yorumlar nasıl
İnternette de hep bu sorunu yazmışlar kovası çöküyor diye. küvette peki delikli olanlardan almak mı mantıklı yoksa gereksiz bir detay mı?

tek tek pahalı oluyor set olunca uyguna geldi bizimki pembe bişi e bebekten aldık
kız hiç deme bende para algısı bu kadar yüksek değildi, ilk çocuğumdan puset araba koltuğu,bebek arabası beşik falan hepsi vardı ve ben hiç önemsemedim ya annem birilerine verdi yada bahçede çürüdü
yaştan mı kaynaklı ekonomimi kötü yoksa ikinci eşim biraz tutumlu onun yönlendirmesi mi bişi alırken kırk kere düşünüp çoğu zamanda alamaz oldum, ekonomimi kötü derken hepimiz hissediyoruzdur ciddende maaşlara gelen zamla yemeye içmeye kiraya gelen zamlar aynı oranda değil

Evet çok zor ama bu günler için çok dua ettim ondan her günümüze şükür edicez eşim çok yardım ediyor sağolsun

hamilelik olarak alacak olsak bir dünya para ben bazen önü bol elbiseleri seçiyorum çokta markalı bakmıyorum vişne diye bir yerden uyguna salaş bir elbise almıştım kurtarıcı baya evden çıkarken
Bol alt üst takımlarım pantolonlar sıkmaya başladı elbise bol almam lazım dediğin gibi sonrada giyine bileyim

Kovası çöküyor ama küvette sorun yaşamadım

Selam kızlar dün doktorum ilk defa yüzünü renkli gösterdi elim ayağıma dolaştı çok heyecanlandım. Ah birinci de ikinci de aynı heyecanmış ya bu 28 cm 500 gr çıktı tam haftamla uyumlu dedi. sizlerde durum nasıl?

İnternette de hep bu sorunu yazmışlar kovası çöküyor diye. küvette peki delikli olanlardan almak mı mantıklı yoksa gereksiz bir detay mı?
Delikli dediğin su gider deliği mi?
kesinlikle delikli
sezeryan olursa ağır kaldıramıyorsun. o şekilde banyo giderine koyuyordum tıpasını açıyordum. kendi suyunu boşaltıyordu

ekonomiden yaaaa
herşeyin fiyatını soruyor olduk ve her an kazıklanmaya da müsaitiz. çünkü herşey ,pahalı hiç bi şeyin fiyatı sabit değil.
bide bu bebek eşyaları uzun süreli kullanılmıyor. ben doğumdan önce görümcemin eşyalarını almak istemezdim, doğumdan sonra ne verecek diye bakar oldum
oraya vereceğime bunu alırım diye düşünüyorsun mecbur

kilosu normal yarım kg çilek kadar kızçe
ayrıntılı haftasında 485 gramdı bizimkide
cumartesi doktor kontrolümüz var bakalım , özleştik bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…