Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Detaylı ultrason sonrası perinatolog ,doktorumuza görünmemizi ve sonuçları göstermemizi söyledi. Ama gitmedim ve hiç canım gitmek istemiyor. Siz gittiniz mi? Birde benim doktorum doğuma kesin olarak gelirim diyemem insanlık hali falan dedi. Bu önemli mi bilemedim. İlk hamileliğim, kendi doktorumun doğuma gelmesi çok mu mühim? Çevremden bir kaç kişi çok kızdı doktora ve kesinlikle değiştir doktorunu falan dediler. Kafam çok karıştı.

Keşke benim görümce de Amerika'dan bisiler getirse gelirken ne şanslısın canım öyle fırsatın olursa kaçırma benimki de kayin valideme gelince hediye alırım demiş bebekten yana dört gözle ne alacak diye merak içindeyim

Peritonolide bir sorun çıkmadı ise canim günün gelince gidiver ben öyle yaptım nasılsa devlete gidiyorum 15 günden önce rnadevu yok eğer doktorun iyi değilse memnun değilse degistiredebilirsin benim doktorum dogumuma gelecekmiş kimle devam edersen o girermis seninki de girer tabi ama onun demek istediği büyük ihtimal ileride ne olur bilinmez manasındadir

Benim doktorum kendisi dedi detaylıdan sonra bana gel zaten aynı hastanede ödenişte yapmıyorum sonuçları gösterince..Senin doktorun ne demek istedi anlamadım kendisi gelmicek doğuma kim gelicek acaba onun yerine

Benim doktorum kendisi dedi detaylıdan sonra bana gel zaten aynı hastanede ödenişte yapmıyorum sonuçları gösterince..Senin doktorun ne demek istedi anlamadım kendisi gelmicek doğuma kim gelicek acaba onun yerine
acaba tayini m, çıkacak çok ucu açık konuşmuş bazıları cidden değişik

acaba tayini m, çıkacak çok ucu açık konuşmuş bazıları cidden değişik

Ya dedi ki annem yatalak hasta onunla ilgileniyorum. Sonuçta bende bir insanım. Bir işim olur vs gelemeyebilirim. Aynen bu şekilde söyledi. Şimdi ne desem yalan olur dedi,bunları konuşmak için erken olduğunu söyledi. Ben aslında çok önemsemiyordum sonuçta her türlü doğumu yapacağım. Ama çevremdeki insanlar doktora çok kızdılar ve kesinlikle doktorumu değiştirmemi söylediler. Beni takip eden doktorun doğuma girmesi önemliymiş, öyle dediler. Sizde değiştirmeli miyim doktorumu?

aslında doktora kızmamak lazım kendince durumu açıklamış höt höt birisi değilse ilgili bilgiliyse memnunsan bence biraz daha bekleyiver bizimkilerinde keisnliği şaibeli

Yani özelde değilse o gün acilde hangi doktor varsa o ilgileniyor diye biliyorum bizim burda öyle

Ben normal olanından aldım çünkü hemen cokuyorlar ben daha önce kova ve çamaşır sepeti olanından alıp deneyimledim sevemedim ama ev küçükse de sen bilirsin yine

Düşünmeden değiştiririm her kesin özel hayatı var ama sende hastasısın Allah'tan önceden söylemiş

Benim doktorum en başından söyledi. Detaylu ultrason raporunu banada at diye. Doktorun biraz ilgisiz geldi bana. Ne demek insanlık hali doğuma kesin gelirim diyemem o ne be
numarasını filan verdi mi peji acil bi şey olursa ararsın diyr?

Kızlar bugün şeker yüklemem vardı, nur topu gibi gebelik şekerim çıktı ne tatlı yerim, ne abur cubur çok şaşırdım çıkmasına. Resmen vücudum sağlıklı beslenmeye gelemedi, zaten bir şey yiyip içemiyorduk şimdi fotosentez yapacağım son 3 ay

Bir kartvizit verdi üzerinde kendi ismi ve hastanenin ismi yazıyor. Kendi şahsi numarasını vermedi. 0212li ve 0850li numaralar var kartvizitin üzerinde. Bu arada özel hastane kızlar, Erdem hastanesi. Size şahsi numaralarını verdiler mi? Ay düşüp bayılırım o zaman ya. Kesin değiştiricem gibi duruyor ama doğuma şurada az bir zaman kaldı diye çekiniyorum. Ay canım sıkıldı durduk yere.

Düşünmeden değiştiririm her kesin özel hayatı var ama sende hastasısın Allah'tan önceden söylemiş
Sen daha önce doğum yapmıştın değil mi? Kendi doktorunun doğuma girmesinin belirgin bir farkı oluyor mu bunu merak ediyorum. Bana şey gibi geliyor ha o girmiş ha başkası ama belki de cahilce düşünüyorumdur.

Kızlar gece acıkınca ne yiyorsunuz ben artık meyve ile de doymamaya başladım kalkıp yemek mi yesem acaba. Çok aç kalıyorum sanki

kilosu normal yarım kg çilek kadar kızçe
ayrıntılı haftasında 485 gramdı bizimkide
cumartesi doktor kontrolümüz var bakalım , özleştik bizde
Kilo sanırım cihazdan cihaza değişiyor ben hem özel hem devlet takipliyim devletteki yüz gr fazla söylüyor hep

Kızlar gece acıkınca ne yiyorsunuz ben artık meyve ile de doymamaya başladım kalkıp yemek mi yesem acaba. Çok aç kalıyorum sanki
Akşam yemeğinden sonra protein ağırlıklı bir ara öğün yaparsan gece acıkmazsın canım kalkıp yemeni çok tavsiye etmem ileri haftanda reflüye davet açıyor

Özel hastane mi? Doğumu başkasında yapacaksak neden düzenli takiplere aynı doktora gidelim ki öyle saçmalık mı olur. Bebeği seni en iyi tanıyan o olsun diye o girecek tabiki. Çoğu doktor takibini yapmadığı gebeyi doğurtmuyor bile devler hastanesi acilden gelmediği sürece. Dediği de doğru bir yerde insanlık hali başına birşey geldiğince mecbur başkası doğum yaptıracak orası da ayrı mesele

Yapmışım kuzum yok olurmu öyle kendi doktorum benim ilk haftadan tanıyor her ay değerlerime bakıyor ilaç yazıyor kısacası beni takip ediyor benim mesela kan sulandırıcı ilacım var kendi doktorum bunu biliyor ve doğum yaptıktan sonra bile hemşirelere söylüyor onu bana vurduruyor doğumdan sonrada eve reçete yazıyor başka doktor nerden bile bilir beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…