Bu aralar benden de öyle şeyler geliyor canım hatta geçen hafta oldu nişan sandım ama ne gelen var ne giden doktorum da sağolsun aşırı rahat olduğu için hamilelikte böyle akıntılar normal diyip duruyor
Kızlar ben bitmisim bu gün abimin eşi geldi birlikte evi temizledik resmen pestilim çıktı başımın da ağrısından duramıyorum cokda bir iş yapmadım resmen hastalandım temizlik yaptım diye hayatımda bu kadar yorulmadim ama değdi mis gibi kokuyor ev çok şükür Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin ya ne zor yaşlanınca da böyle olcaz diye geçirdim içimden
Kızlar ben bitmisim bu gün abimin eşi geldi birlikte evi temizledik resmen pestilim çıktı başımın da ağrısından duramıyorum cokda bir iş yapmadım resmen hastalandım temizlik yaptım diye hayatımda bu kadar yorulmadim ama değdi mis gibi kokuyor ev çok şükür Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin ya ne zor yaşlanınca da böyle olcaz diye geçirdim içimden
Bugün temizlik günüydü sanırım bende cam perdelere girdik ev büyük annem ve kayınvalidemle anca bitirdik banyoda mislendi ni toparlanmak kaldı onuda dinlenip yarın yaparım artık ay gerçekten rahat temizllik yapabilmek velinimetmiş doğumdan sonra rahat rahat yapabilecehim için çok seviniyorum şimdi eğilemiyorsun doğrulamıyorsun makineye baktım sadece ama yine pestilim çıktı
Bugün temizlik günüydü sanırım bende cam perdelere girdik ev büyük annem ve kayınvalidemle anca bitirdik banyoda mislendi ni toparlanmak kaldı onuda dinlenip yarın yaparım artık ay gerçekten rahat temizllik yapabilmek velinimetmiş doğumdan sonra rahat rahat yapabilecehim için çok seviniyorum şimdi eğilemiyorsun doğrulamıyorsun makineye baktım sadece ama yine pestilim çıktı
Camlar perdeler mutfak her yeri dip köşe temizledik. Aynı şeyi geçirdim içimden gerçekten rahat temizlik yapabilmek çok büyük velinimet kaplumbağa gibi kımıl kımıl egilemiyosun dogrulamiyosun ayaklarimin altları belim koptu ama çok sevinçliyim benden mutlusu yok temizlik çok güzel bir şey ya insanın içi açılıyor normalde de yardım isteyemem kimseden Allah razı olsun kendileri teklif ettiler çok makbule geçti walla
Kızlar tek eksiğimi de bugün aldım bitti sandım ama büyük yanılmışım bebek arabamız geldi ve hüsran maxi cosi leona 2 almıştık ama bende eşimde hiç beğenmedim önereceğiniz bi bebek arabası var mı
Sancı dediğiniz şey nasıl oluyor arkadaşlar benim belime ve karnıma aynı regl dönemindeki gibi bir ağrı giriyor ve gitmiyor bazen 1 saat bazen yarım saat öyle 10dk da bir gibi bir durum yok yalancı sancı desem karnımda sertleşme de olmuyor ama yataktan kalkamıyorum
Kızlar tek eksiğimi de bugün aldım bitti sandım ama büyük yanılmışım bebek arabamız geldi ve hüsran maxi cosi leona 2 almıştık ama bende eşimde hiç beğenmedim önereceğiniz bi bebek arabası var mı
Canım biri Cefaks 500 mg 7 günlük
Diğeri Urocare tek kullanımlık gece uyumadan önce içip uyumam gerekiyor idrara çıkmamam lazım birkaç saat ama ben tek kullanımlık olanı 7 kez falan kullandım bana pek faydası olmadı