biz dün aldık canım yenidoğan bezini de
ve ordaki emzirme sütyenleri de güzeldi aldım nefes alabiliyorum
pijama takımı da indirimdeydi siyah beyaz çizgili olan incecik malum yaza denk geliyor tavsiye ederim doğum için aldım
biz dün aldık canım yenidoğan bezini de
ve ordaki emzirme sütyenleri de güzeldi aldım nefes alabiliyorum
pijama takımı da indirimdeydi siyah beyaz çizgili olan incecik malum yaza denk geliyor tavsiye ederim doğum için aldım
öyle mi
peki yenidoğanı kaç numara aldın ,ilk defa doğuracak gibiyim 2 numara alayım diyorum 2-5 kg diyor zaten
emzirme sütyenleri yazın rahat olur bende alayım
öyle mi
peki yenidoğanı kaç numara aldın ,ilk defa doğuracak gibiyim 2 numara alayım diyorum 2-5 kg diyor zaten
emzirme sütyenleri yazın rahat olur bende alayım
merhabalar kızlar bişey danışıcam size , bayram sebebiyle 10 saatlik otobüs yolculuğu yapıcam sizce bi sorun olur mu , yakın zamanda bakıldı tahlillerimde de bebeğimde de bi sıkıntı yok çok şükür
merhabalar kızlar bişey danışıcam size , bayram sebebiyle 10 saatlik otobüs yolculuğu yapıcam sizce bi sorun olur mu , yakın zamanda bakıldı tahlillerimde de bebeğimde de bi sıkıntı yok çok şükür
valla kuzum hiç bilemiyorum doktoruna danış istersen ama bizim bir gelin var gebelikte benden beş hafta ilerde geçenlerde teee tekirdağa gitti en az 13 saat ama kendi araçlarıyla... uçak daha az yorar imkanın varsa tercih etsen
valla kuzum hiç bilemiyorum doktoruna danış istersen ama bizim bir gelin var gebelikte benden beş hafta ilerde geçenlerde teee tekirdağa gitti en az 13 saat ama kendi araçlarıyla... uçak daha az yorar imkanın varsa tercih ot
valla kuzum hiç bilemiyorum doktoruna danış istersen ama bizim bir gelin var gebelikte benden beş hafta ilerde geçenlerde teee tekirdağa gitti en az 13 saat ama kendi araçlarıyla... uçak daha az yorar imkanın varsa tercih etsen
merhaba o kadar uzun süre oturmaya dayanabilecek misin? ben istanbul-bursa arası nasıl dayanacağım diye düşünüyorum molalarda mutlaka yürüyüş yap bana doktorum arabada maximum 2 saat oturabilirsin 2 saatten sonra mola verip dinlen dedi. gerçekten de 2 saatten fazla dayanamıyorum ben
merhaba o kadar uzun süre oturmaya dayanabilecek misin? ben istanbul-bursa arası nasıl dayanacağım diye düşünüyorum molalarda mutlaka yürüyüş yap bana doktorum arabada maximum 2 saat oturabilirsin 2 saatten sonra mola verip dinlen dedi. gerçekten de 2 saatten fazla dayanamıyo
kızlar midem çok yanıyor sizde durum nasıl gaviscon yerine gasvin yazmış doktorum hiç fayda etmiyor sabaha kadar ara ara hissettim reflüyü ilk defa bu kadar yoğundu
kızlar midem çok yanıyor sizde durum nasıl gaviscon yerine gasvin yazmış doktorum hiç fayda etmiyor sabaha kadar ara ara hissettim reflüyü ilk defa bu kadar yoğundu
Kızlar nasılsınız Benm 2 cocukla zor oluyor girmek artik iyice ikisi de fenaydı su 2 hafta benim kiz dun cosmustu ama bugün çok sessiz yaa korkutuyor bi kizim artik hissediyor tekmelerini kardeşinin arada kendini ziplatip aaa anne atti tekme dese de oğluma da karnimi gösterip kardes diyordum kardes gibi bisi diyip karnımı sevdi ama sonra vurmaya başladı ahaha çok kıskanç yaa kara kara düşünmeye başladım nasil idare edebileceğim diye
Mide yanmasına saclaniyor bebek derler valla son haftalarda benim de yanma olsa da gerçekten saclaniyor olsa benim ikisi de sacsiz dogdu ve saçları çok az ve ince yapısı kizim 3 yaşına kadar doğru düzgün saci yoktu