- 3 Mayıs 2023
- 1.373
- 749
- 53
- 32
Afiyet olsunBen yiyorum ya özellikle yemekten sonra canım çekiyor yiyorum.
Dimi yaaa çabuk geçiyor valla. Öyle böyle derken doğurdum yazmaya başlıcaz hayırlısıylaOy büyümüş minik tosbaay gerçekten büyüyorlar artık zaman hızlı geçiyor
Bende yaptırma dediğine sevindim yaaa. O iş bana angarya geliyorduÇok sevindim canım
Ben de yaptırmadım yükleme gerek yok dedi doktorum
Kramplara çok iyi geliyor ben bazen unutuyorum o unuttuğum günün gecesi mutlaka kramp ağrısına uyanıyorumBu arada kızlar doktorum D vitamini ve magnezyum verdi.magnezyumu kendide kullanıyormuş zinde tutar dedi
Ne güzel yaptırma valla o sürec çok yorucu yıprattı beniBizim kontrolümüz vardı. Çok şükür 700 gr olmuş. Doktor bi tık önde gidiyor dedi.yanlış hatırlamıyorsam 30 cm dedi boyuna. Şeker yüklemesini de ilk hamileliğimde yaptırdığım ve 2,5 sene olduğu için yaptırma boşver dedi
İkisinide kullanıyorum ben magnezyum hatta günde 2 defaBu arada kızlar doktorum D vitamini ve magnezyum verdi.magnezyumu kendide kullanıyormuş zinde tutar dedi
Ayy birde doğurması vardı dimiDimi yaaa çabuk geçiyor valla. Öyle böyle derken doğurdum yazmaya başlıcaz hayırlısıyla
Bende yaptırma dediğine sevindim yaaa. O iş bana angarya geliyordu
Bende kemik ağrısından ölüyorum devletin verdiğini almadım bu sefer özel aldım inş fayda eder sana ne marka vermişBu arada kızlar doktorum D vitamini ve magnezyum verdi.magnezyumu kendide kullanıyormuş zinde tutar dedi
Bi iki kere girdi benimde. Onu söyleyince doktor hemen yazdı. Bakalım inşallah işe yararKramplara çok iyi geliyor ben bazen unutuyorum o unuttuğum günün gecesi mutlaka kramp ağrısına uyanıyorum
Bende üşeniyordum ya iyi olduNe güzel yaptırma valla o sürec çok yorucu yıprattı beni
Geçen hamileliğimde D vitamini vermemişti bu sefer verdiİkisinide kullanıyorum ben magnezyum hatta günde 2 defa
Magneral 365 vermiş banada. Daha almadım ama işe yarar herhaldeBende kemik ağrısından ölüyorum devletin verdiğini almadım bu sefer özel aldım inş fayda eder sana ne marka vermiş
Yaaa bide o varAyy birde doğurması vardı dimiaklıma gelince bi geriliyorumm
Ayy birde doğurması vardı dimiaklıma gelince bi geriliyorumm
Perişan etti beniDimi yaaa çabuk geçiyor valla. Öyle böyle derken doğurdum yazmaya başlıcaz hayırlısıyla
Bende yaptırma dediğine sevindim yaaa. O iş bana angarya geliyordu
Bebek ürünleri için mi soruyorsun canım ?Kızlar ya kurutma makinesi kullananlar; bu kıyafetler kurutmadan çıkınca ütülü gibi zaten bi daha ütülediniz mi??
Bebek ürünleri için sordum canım. İlk kızımdan kalanları yıkadım dün. Kurutmadan çıkınca düzgündü acaba ütülemesem mi diye düşündüm. Katladım koydum. Bi kaç bi şey daha alıcam olmazsa hepsini bir ütülerim. Doğru diyorsun hijyenik olurBebek ürünleri için mi soruyorsun canım ?
Ben yeni doğan bebeğim için aldığım ve alacağım şeyleri ütülerim daha yapmadım doğuma yakın yıkar ütülerim hijyenik olsun diye. Ama şu an kendi kıyafetlerimiz kurutmadan çıkınca ütülemiyorumsadece bazı gömlekler etekler çok kırışıyor onları giyeceksem giyerken ütülüyorum rahatsız olıyorsam
Canim bir haftaya kadar ben de tasincam korkmayalim ins bisey olmaz. Esim yardimci olacak sagolsunKızlar biz taşınıyoruz. Eşim yardimci oluyor sağolsun ama bende oturduğum yerden yavaş yavaş kutulama yapiyorum. Sizce bu bebegime zarar verir mi ? Kimseden de açıkçası yardım istemiyorum bazı sebeplerden dolayı ailem uzakta gelemiyor. Fikirlerinize ihtiyacım var
İnsallah. Mutfağı o yapacak. E halilari da toplayıp direk yikatmaya vereceğim geri kalanlar da adamlar taşıyacak diye basit bir plan yaptım zaten yatak odası falan oturduğum yerden kutularım dedim ev eşyaları da aynı şekilde günde iki üç koli bile yapsam o güne kadar biter bilemedim işte. Eşim ailesinden yardım almamı istiyor hatta hiç elleme bırak yapsınlar diyor ama hiç istemiyorumCanim bir haftaya kadar ben de tasincam korkmayalim ins bisey olmaz. Esim yardimci olacak sagolsun
Biz de tadilat yapıyoruz eşya taşıyoruz bir yandan bebek bakıyorum ve ben duvar bile siliyorum eşya kolilemekten hiçbir şey olmaz heralde :dKızlar biz taşınıyoruz. Eşim yardimci oluyor sağolsun ama bende oturduğum yerden yavaş yavaş kutulama yapiyorum. Sizce bu bebegime zarar verir mi ? Kimseden de açıkçası yardım istemiyorum bazı sebeplerden dolayı ailem uzakta gelemiyor. Fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?