Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Benim oğlanda daha küçük bende düşünüyorum nasıl yapıcam diye hiç durmuyor

Benim oğlanda daha küçük bende düşünüyorum nasıl yapıcam diye hiç durmuyor
Allah yardımcımız olsun kuzu çok fena valla öğlen uykusunu iple çekiyorum arada çok az uyusa da bi de esim işten geliyorken dakka saymaya başladığımı hissettim o derece Allah saglik versin valla

bizimki dün canımıza okudu. hiç çıkasım yoktu enerjisini atsın diye çıkmak zorunda kaldık
ikinci, üçüncü hamilelik zormuş gerçekten
bizimki şimdilk kardeşim kardeşim diyor ama bence kıskanacak çaktırmıyor ama

Kıskanıyorlar canim ister istemez kızımda çok kiskandi hala bile bana da yap kardeşime yaptın diyor oyle şeyler olur da bildigin kavga ediyorlar o vuruyor diğeri ısırıyor ikisi de ağlar şekilde yanıma geliyorlar bunlar sknti biraz dikkat etmek gerek

Allah yardımcımız olsun kuzu çok fena valla öğlen uykusunu iple çekiyorum arada çok az uyusa da bi de esim işten geliyorken dakka saymaya başladığımı hissettim o derece Allah saglik versin valla
Bende aynı diyorum öğlen uyusun dinleneyim onu bile zor uyuyor geceler zaten konuşmayımevet ya eşim kapıdan içeri girince atıyorum ona

Mide yanmasına saclaniyor bebek derler valla son haftalarda benim de yanma olsa da gerçekten saclaniyor olsa benim ikisi de sacsiz dogdu ve saçları çok az ve ince yapısı kizim 3 yaşına kadar doğru düzgün saci yoktu
evet canım saçla bir ilgisi yokmuş ben minyon tipliyim kabıma sığmaz oldum
bir şekilde büyüyorlar benimkiler ortaokula gidiyor danaalar hala kavga ediyor
Eylül anneleri nasılsınız
kendi adıma bir günüm bir günü tutmasada iyiyim kuzum sende iyimisn

Bende aynı diyorum öğlen uyusun dinleneyim onu bile zor uyuyor geceler zaten konuşmayımevet ya eşim kapıdan içeri girince atıyorum ona
Valla ben emzirmeye bıraktığımdan beri rahattım ilk zamanlar smdi nedensiz kalkıyor bi de erkenci çok kizimi kreşe gönderirken hemen kalkıyor o da bende uyumak istiyorum çok zor su uyku isi hep canımı sıktı benim hani en rahat oldugun yer neresi diye annemin karnı diyorlar yaa bence de yani oh mis
Valla kavgalar bitmez canim kardeşim ve kendimden biliyorum ama bu yerden sonra kesilir kavga biri birine yetemeyecegini anladığı anda bitiyor

Merhabalar kizlar nasilsiniz?iyisinizdir umarim.
23+4 üm kasiklarimda dun geceden beridir sanci oluyor ama geciyor sarı sümüksü bi akinti gelmeye basladi boyle bi sey yasayan var mi?doktora gitmeli miyim bilmiyorum (ilk gebelik)
Boyle bi sey yasayan varsa yazabilir mi rica etsem

Son düzenleme:
merhabaaa
sarı mı , yanlış bilmiyorsam sarı akıntı enfeksiyon ama yine de doktoruna sor istersen
benim ara ara şeffaf, beyaz akıntım oluyor ama sarı olmadı hiç

Mantarı nasıl geçirdin ya
Doktorum fitil ve travozol verdi.
Sen yardimci olmustun bide sormustum burda Allah razi olsun sirkeyle de surekli yikadim elhamdülillah gecti.kasinti ve yanma bu hafta da boyle sanci ve sari ovulasyon gibj akinti oldu korkuyorum tedirginlik var 7 yil sonunda tüp bebek annesi olacağım inşallah

Gerçekten en rahatı orasıgeceni uyumuyorum bağırarak beni çağırıyor gidiyorum salla salla ayaklarım şişiyor oturmağımı istemiyor uyudu diyorum kapıda çıkınca yeniden uyanıyorsabahta erkenci o ayrı konu

Benimki de sabah 6da ayakta gece de en az iki kere kalkıp uyutuyorum çok zor uykusuzluk bazen. Hep gündüzleri o uyurken uyuyorum mecbur çok uykum oluyor çünkü

Benimki de sabah 6da ayakta gece de en az iki kere kalkıp uyutuyorum çok zor uykusuzluk bazen. Hep gündüzleri o uyurken uyuyorum mecbur çok uykum oluyor çünkü
Ben uyuyamıyorum ya gündüzleri derin uykusu yok uykumu alamayıncada çok sinirli oluyorum..sadece dinleniyorum.Şimdi aşırı uykum var umarım iyi uyur bu gece

Merhaba ben 2 gün önce 11-12 saatlik yol geldim kendi aracımızla. Doktora sorunca mola vere vere gidebilirsin dedi. Arabanın arka koltuğuna kendime yatak yaptım uyuyarak geldim. 5 kere falan mola verdik molalarda 4-5 dk yürüdüm. Bir de uçak seyahatleri için mini egzersizler var uçakta kan akışını sağlamak pıhtı riskini azaltmak için. Onlardan yapabilirsiniz otobüste. İmkan olursa çift bilet alıp ayaklarınızı uzatabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun sevindim senin adına. benimde sirke yapıyorum ama tam geçirmiyor. gittiğim dermatolog gıcıklık yaptı bana krem vermedi. bi tane hamilelikte kullanablir krem buldum. onu aldım inşallah geçer.
sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

günaydın kızlar dün iş yerinin bahçesinde tesadüfen semiz otu bulmuştum onu tüketince mide ağrım hafifledi googleden baktım faydalarına reflüye iyi geliyrmuş içinde omg3 te var aklınızda bulunsun

merhabalar geçte aranıza bende katıldım çok şükür
yaş 37
tahmini doğum tarihi 15 eylül
2. çocuğuma uzun uğraşlar sonucunda rabbim müsade etti ve bende artık sizleyim

teşekkürler , biletimi alalı çok oldu tekli koltukk almış bulundum artık her molada yürüsem daha iyi olacak sanırım. yada boş olan koltuk varsa yer değiştirelim diyim bari

teşekkürler , biletimi alalı çok oldu tekli koltukk almış bulundum artık her molada yürüsem daha iyi olacak sanırım. yada boş olan koltuk varsa yer değiştirelim diyim bari
inşallah kazasız belasız git gel yaşımız yakınmış yaş ilerledikçe zorlaşıyor derlerdi de inanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…