Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Biz de tadilat yapıyoruz eşya taşıyoruz bir yandan bebek bakıyorum ve ben duvar bile siliyorum eşya kolilemekten hiçbir şey olmaz heralde :d
yavaş hareket edersen bir şey olmaz diye düşünüyorum
Size de kolay gelsin. Benim bir yandan bel fıtığım var durup durup sancı yapıyor o sancı yaptiginda hiçbir şey yapamıyorum geçmesi için. Endişem azıcık da bu aslında

Size de kolay gelsin. Benim bir yandan bel fıtığım var durup durup sancı yapıyor o sancı yaptiginda hiçbir şey yapamıyorum geçmesi için. Endişem azıcık da bu aslında
Kendini yormadan yavaşça yap eşin halletsin ağır işleri.. biz de kimseden yardım almıyoruz her gün bir iş yapıyorum mesela dün bir odanın camlarını peteklerini sildim.. bugün sadece girişteki duvarları yıkadım kapılarını sildim.. yavaş yavaş yapıyorum yoksa benimde belim ağrıyor.. çok kolay gelsin kendin kolilersen yerleştirmen kolay olur başkasına yaptırırsan ekstra iş çıkar yerleşirken

Kesinlikle öyle en iyisi kendin yapmak ama sen keşke camları silmeseydin işlerden sonra umarım ağrın olmamistir

Kesinlikle öyle en iyisi kendin yapmak ama sen keşke camları silmeseydin işlerden sonra umarım ağrın olmamistir
olmadı ama 1 buçuk saatte sildim yavaş yavaş
Hem o kadar rahatsız değilim iyi hissediyorum sadece hızlı yapınca ağrım oluyor :/
bir ay sonra falan yapmayız artık o zaman ağır oluruz ama bu evleri kim temizleyecek ya mecbur biraz biraz yapcaz

Tabii öyle öyle. ben tasiniyorum diye camlari falan silmeyecegim direk toparlamaya geçtim. Yeni eve de birini bulabilirsem o da aradan çıkacak. Doğuma yakın da ev çok iş istememis olur.

Yok canım onunla ne olucakki korkma

Yeni evin huzur mutluluk getirsin canım benim. Bende oğluma hamileyken taşınmıştım yavaş yavaş yap işlerini hızlı yapıcam diye kasma yukarılara uzanma fazla. birşey olmaz inşallah

Günaydın kızlar, hafta sonu şeker yüklemesi yaptırdım ben de. çok şükür bütün değerlerim iyi çıktı.

Ben toplamda 4.5 kg almışım doktorun takip ettiğine göre. bana çok kilo almışsın dedi. bu doktorlar şaka mı bebek, amniyon sıvısı, plasenta vs zaten şu an 3 kgden fazladır bence. 1.5 kg almam gerekiyormuş ayıma göre... 26+1 im bu arada

Şok oldum zaten çok az almışsın iyi gidiyorsun
Mobing mi yapıyorlar nedir

günaydın canım belli bir aralık var onun üstünde değilsin sanırım özel hastene doktoru söyledi özelde bana da rejim listesi vermişti tabiki uymadım,yediklerim sevdiklerim sınırlı ki zaten midem ekşiyor ne yesem canım burnumda vitamin desek hem ilaç olark hemde sürekli besinlerde ne var az çok biliyoruz boşver takılma

günaydınnn :)
benim doktorumda cumartesi günü kaç kg aldın dedi. 59 dan 64 oldum dedim. bende bekliyorum ki aferin dikkat etmişsin diyecek
tamam bundan sonra kilo almayaya çalış dedi
ne yapayım , nasıl yapayım da kilo almayayım

Şok oldum zaten çok az almışsın iyi gidiyorsun
Mobing mi yapıyorlar nedir
ay valla normalde ilgili biri seviyorum doktorumu ama çok saçma davrandı ben de anlamadım
evet ben de doğru düzgün tatlı bile yemiyorum karnım dışında kilom yok. şaka yapıyor sandım bir de D

ahahah aynen ben de bunu bekliyordum şok oldum 1.5 kg deyince

ay valla normalde ilgili biri seviyorum doktorumu ama çok saçma davrandı ben de anlamadım

evet ben de doğru düzgün tatlı bile yemiyorum karnım dışında kilom yok. şaka yapıyor sandım bir de D
şakadır şaka biz bu durumda formda kalmaya da çalışırsak hapı yuttuk 73 le başladım 80 i gördüm şuan yapacak hiç bişi yok

günaydın aboo evlerden ırak bir doktor beni görse ne der ola

yani bence sağlıklı olduktan sonra, bebek iyi olduktan sonra kiloya çok takılmamak lazım
ben normalde 3,5 kg çocuk doğuruyorum (hem kızımı hem oğlumu ), doğurduktan sora balık yağlarını eksik etmedim şimdilerde büyük kızım lgs ye girecek doğuracağım bebeğin zekasına takıldım şimdiden balık yağı ceviz çerez soda muz ay ne bilim sınav süreci zor be kızlar Allahım sağlklı evlatlar nasip etsin

Ben de 59dan 64 oldum ya iyiyim zannediyordum değilmiymişiz Canım ne çekiyorsa çocuk istiyordur mottosuyla yiyorum valla şu an göbek değil bebek diye herkesi susturabilirim de inş doğumdan sonra veririz

Günaydın.Yok ya doktor şakamı ben ne yapayım o zaman nerdeyse her hafta 1 kg alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…