• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
inşallah kazasız belasız git gel yaşımız yakınmış yaş ilerledikçe zorlaşıyor derlerdi de inanmazdım
Allah razı olsun ,inşallah diyelim. evet şimdiden uykular yetmemeye başladı bakalım nasip olursa asıl uykusuz geceler gelince napıcaz :anne:

Selam kızlar gece uykusuzluğu başlayan var mı? Zırt pırt uyanıp dalamıyorum dalamadıkça sinirlerim geriliyor hiç uyuyamıyorum neden sürekli uyanılır ki? Ah o ilk üç ay ki tatlı uyku nerdesin 🥺 birde huzursuz bacak başladı esktra magnezyum almama rağmen 🥺

Çok geçmiş olsun sevindim senin adına. benimde sirke yapıyorum ama tam geçirmiyor. gittiğim dermatolog gıcıklık yaptı bana krem vermedi. bi tane hamilelikte kullanablir krem buldum. onu aldım inşallah geçer.
sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Krem hangisi acaba

Selam kızlar gece uykusuzluğu başlayan var mı? Zırt pırt uyanıp dalamıyorum dalamadıkça sinirlerim geriliyor hiç uyuyamıyorum neden sürekli uyanılır ki? Ah o ilk üç ay ki tatlı uyku nerdesin 🥺 birde huzursuz bacak başladı esktra magnezyum almama rağmen 🥺
şimdilik zor uykuya dalıp iyi uyuyorum ilk üç ayda geceelri sürekli uyanıyordum sebebi sık idrara çıkmaktan dönem dönem oluyor bendede bazı uyku kaçmaları

Selam.Yok ya benim oğlan zaten en az 2 defa gece uyanıyor ondan o uyuyunca hemen uyuyorum ama kramplar bendede var hatta 2 defa kullanıyorum magnezyum faydası yok

1 kere defa kesin kalkıyorum. bazen 2 oluyor. bazen hemen dönüyorum uykuya, bazen dalamıyorum
şimdiden uykular haramm oldu moduna girdik hadi bakalım :)

Gebelik kategorisi C imiş. B olanı bulamadım ben de B olsa daha iyi olur
C mi nerede gördün. ben chatgbt ye sordum B demişti

1748959667121.webp

Ben gece bebek baktığım için uykuya hemen dalıyorum bebek uyuduğunda :d
Ama bacağım tam kramp girecek gibi oluyor uyanıyorum kurtarıyorum kendimi : kramp girer diye çok korkmaya başladım. Huzursuz bacak dediğin bu mu?

Back
X