- 12 Haziran 2024
- 780
- 569
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun ,inşallah diyelim. evet şimdiden uykular yetmemeye başladı bakalım nasip olursa asıl uykusuz geceler gelince napıcazinşallah kazasız belasız git gel yaşımız yakınmış yaş ilerledikçe zorlaşıyor derlerdi de inanmazdım
yanıma ıslak mendil ve peçete türevlerini alırım artık mecburenOtobüsle yola çıkıyorsanız tuvaletlerde çok dikkatli olun hanımlar gerçek anlamda çok kirliler.![]()
benim doktorum varis çorabı giyebilirsin demişti onu bir araştır istersenteşekkürler , biletimi alalı çok oldu tekli koltukk almış bulundum artık her molada yürüsem daha iyi olacak sanırım. yada boş olan koltuk varsa yer değiştirelim diyim bari![]()
aaaa hiç aklıma gelmemişti hemen bakıyorumbenim doktorum varis çorabı giyebilirsin demişti onu bir araştır istersen
eeee bu ışıltılı hayatı biz seçtik hem çalış hem ev işleri birde bebek eklenecekAllah razı olsun ,inşallah diyelim. evet şimdiden uykular yetmemeye başladı bakalım nasip olursa asıl uykusuz geceler gelince napıcaz![]()
Krem hangisi acabaÇok geçmiş olsun sevindim senin adına. benimde sirke yapıyorum ama tam geçirmiyor. gittiğim dermatolog gıcıklık yaptı bana krem vermedi. bi tane hamilelikte kullanablir krem buldum. onu aldım inşallah geçer.
sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
şimdilik zor uykuya dalıp iyi uyuyorum ilk üç ayda geceelri sürekli uyanıyordum sebebi sık idrara çıkmaktan dönem dönem oluyor bendede bazı uyku kaçmalarıSelam kızlar gece uykusuzluğu başlayan var mı? Zırt pırt uyanıp dalamıyorum dalamadıkça sinirlerim geriliyor hiç uyuyamıyorum neden sürekli uyanılır ki? Ah o ilk üç ay ki tatlı uyku nerdesinbirde huzursuz bacak başladı esktra magnezyum almama rağmen
![]()
ayyy ben ikinci hamileliğimi o kadar istedim ve bekledim ki rabbime şükürler olsun bu günümüzü aratmasıneeee bu ışıltılı hayatı biz seçtik hem çalış hem ev işleri birde bebek eklenecek![]()
amin biz çok uğraşmadık ama içten içe istedim aminnnnayyy ben ikinci hamileliğimi o kadar istedim ve bekledim ki rabbime şükürler olsun bu günümüzü aratmasın![]()
Selam.Yok ya benim oğlan zaten en az 2 defa gece uyanıyor ondan o uyuyunca hemen uyuyorum ama kramplar bendede var hatta 2 defa kullanıyorum magnezyum faydası yokSelam kızlar gece uykusuzluğu başlayan var mı? Zırt pırt uyanıp dalamıyorum dalamadıkça sinirlerim geriliyor hiç uyuyamıyorum neden sürekli uyanılır ki? Ah o ilk üç ay ki tatlı uyku nerdesinbirde huzursuz bacak başladı esktra magnezyum almama rağmen
![]()
Canesten krem. Dün gece ilk defa sürdüm. işe yarayacak galibaKrem hangisi acaba
1 kere defa kesin kalkıyorum. bazen 2 oluyor. bazen hemen dönüyorum uykuya, bazen dalamıyorumSelam kızlar gece uykusuzluğu başlayan var mı? Zırt pırt uyanıp dalamıyorum dalamadıkça sinirlerim geriliyor hiç uyuyamıyorum neden sürekli uyanılır ki? Ah o ilk üç ay ki tatlı uyku nerdesinbirde huzursuz bacak başladı esktra magnezyum almama rağmen
![]()
Teşekkür ederim bi bakayımCanesten krem. Dün gece ilk defa sürdüm. işe yarayacak galiba
Gebelik kategorisi C imiş. B olanı bulamadım ben de B olsa daha iyi olurCanesten krem. Dün gece ilk defa sürdüm. işe yarayacak galiba
C mi nerede gördün. ben chatgbt ye sordum B demiştiGebelik kategorisi C imiş. B olanı bulamadım ben de B olsa daha iyi olur
Ben gece bebek baktığım için uykuya hemen dalıyorum bebek uyuduğunda :dSelam kızlar gece uykusuzluğu başlayan var mı? Zırt pırt uyanıp dalamıyorum dalamadıkça sinirlerim geriliyor hiç uyuyamıyorum neden sürekli uyanılır ki? Ah o ilk üç ay ki tatlı uyku nerdesinbirde huzursuz bacak başladı esktra magnezyum almama rağmen
![]()
Ben de chatgbt ye sormuştum canım C dedi nedense