Eşim sağolsun camları sildi gözüme duruyordu genelde evim temiz ben ağustosta yeniden sıfırdan temizlik yapmayı düşünüyorum ondan pek yormadım kendimi.Kolay gelsin sanada
Bende temmuzda yapıcam. Ağustos ta ağırlaşıyor ben ağırlaşıyorum. Daha önce de aynı mevsimde hamile olduğum için kendimi biliyorum, temmuzda yapar geçerim
Toz al süpür sil yaptım ben eşime acaba camları sildirebilir miyim dedim ikna edemedim kızımızla sarkarım camlardan ben silerim bak dedim ama yemedi silmedim tabi ki doğuma doğru iyi bi temizlik yaparız artık
yemedi dimi , bizimki de herşeyi yapar cam silmez gören olur diye utanıyor herhalde. Bende büyük temizlikte para vereceğimize sen yap diye yaptırmayı düşünüyorum
Ya kızlar ben çok hayıflanıyorum ya instagramda görüyorum yok kayınbabamlar Fethiye’de oturuyo onların yanına gidiyoruz yok kayınvalidemlerin yazlığına gidiyoruz diye paylaşıyorlar ben kırıkkaleliyim eşim yozgatlı iç Anadolu’dan çıkamadık biz ya bi denize bi tatile hasret kaldık hani hamişlerin duası kabul olurdu
Valla bi olan pişman bide olmayan hepsinin bi zor yanı var ya. Gidiyorsun yok görümcen geliyor yok kuzeni yazlık diye geliyor. Kafan şişiyor. İç anadolu serin serin oh
Tabi allah herkesin kendine nasip etsin
Hiç sormayın ara ara bırakmayı deniyorum ama mide bulantım hala geçmemiş maalesef içmediğim zaman şiddetle geri dönüyor. Progestan almaya devam ediyorum vajinal ama belki o yüzden devam ediyordur diyorum bilmiyorum
Ya kızlar ben çok hayıflanıyorum ya instagramda görüyorum yok kayınbabamlar Fethiye’de oturuyo onların yanına gidiyoruz yok kayınvalidemlerin yazlığına gidiyoruz diye paylaşıyorlar ben kırıkkaleliyim eşim yozgatlı iç Anadolu’dan çıkamadık biz ya bi denize bi tatile hasret kaldık hani hamişlerin duası kabul olurdu
Bende temmuzda yapıcam. Ağustos ta ağırlaşıyor ben ağırlaşıyorum. Daha önce de aynı mevsimde hamile olduğum için kendimi biliyorum, temmuzda yapar geçerim
Bende öyle nasılsa büyük temizlik yapıcam diye günlük temizlik yaptım geçtim
yemedi dimi , bizimki de herşeyi yapar cam silmez gören olur diye utanıyor herhalde. Bende büyük temizlikte para vereceğimize sen yap diye yaptırmayı düşünüyorum
Valla bi olan pişman bide olmayan hepsinin bi zor yanı var ya. Gidiyorsun yok görümcen geliyor yok kuzeni yazlık diye geliyor. Kafan şişiyor. İç anadolu serin serin oh
Tabi allah herkesin kendine nasip etsin
Kizlar merhaba. Yirmilik agrısı yaşayan var mı? 9. haftamda da yaşamıştım tuzlu su gargarasıyla bir şekilde atlattım. Bu seferki geçecek gibi durmuyor. Yanak içim, kulağım ve boğazıma vuruyor ağrısı. O zaman doktora gittiğimde işlem yapmaya yanasmadı. Ve diş tamamen gömülü yarı gömülü de değil. Riskli yani operasyonu. Çaresiz kaldım gerçekten yaşayan ve çözen var mı bu durumu? Antibiyotikle falan çözebilir miyim? Tam da bayrama denk geldi mükemmel zamanlama...
Slm kızlar uzun zamandır yazmıyordum..kızalr bugun tualete gırdıgımde az bır kanama geldı cok korktum acildeyım suan..suana kadar hıc kanama falan olmamıstı cok korkuyorum bır sey olacak bebegıme dıyeebasına gelen var mı bu aylarda..lutfen dualarınızı eksık etmeyın
Slm kızlar uzun zamandır yazmıyordum..kızalr bugun tualete gırdıgımde az bır kanama geldı cok korktum acildeyım suan..suana kadar hıc kanama falan olmamıstı cok korkuyorum bır sey olacak bebegıme dıyeebasına gelen var mı bu aylarda..lutfen dualarınızı eksık etmeyın
Yenı eve geldım.Nst ye bagladılar 40 dk kalp atısı normal sorun yok dedı sonra doktor geldı alttan baktı kanama falan yok suan dedı ama agrın falan cok olursa kanaman artarsa gerı gel dedı.O kadar korktum kı halende korkuyorumAllah kımseyı evlatla ımtıhan etmesın gercekten