Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Agrılar korkutuyor yaatabı senınde korkman normal insanın elınde olmayan bır sey ama ben sorun olucanı sanmıyorum ya cok ınsan var arka arkaya dogran.ınsallh saglıkla bu hamılelıgı atlatırız zamanında saglıkla dogarlar

Hayır doğal yolla hamile kaldım ama hep kanamam ve kanama alanım vardı, doktor da tam bir sebep söyleyemiyor böyle durumlarda , bazen böyle olurmuş hamileliklerde :)
Anladım en başlarda benim de vardı ama geçti çok şükür o da insanın canını sıkıyo maalesef evet bazen oluyomuş :)

Evet çok var ama doktor aldıra bilirsin deyince ve biliyor zor hamile kalıyorum ona bakmayarak teklif etti o zaman iyice korktuk.Ay Amin Amin

Kizlar bu bayramin boyle gececegini tahmin etmezdim kimsenin basina rabbim vermesin dualarina talibim.
24 haftaligim Bayram sabahi kalktim hafif leke vardi idrar yollarimda enfeksiyon oldugu icin bi kadin dogum acile goruneyim oyle yolculuga cikayim dedim gittigimde 3 cm acikligim oldugunu ogrendim suan hala hastanede yatiyorum bebegin basi rahim agzinda inşallah simdi gelmez acilma devam etmez nstde sancım yok boyle bi durum duyan var mi ilk gebeligim melegim bana 8 yil sonra geldi nolur dua edin

Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah devam etmez açılma dikiş filan atarlar belki haber verin lütfen

Ay Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm

Gecmiş olsun.Allah yardımcın olsun.Doktorların dediğini yap bol bol dua et.İn şa Allah zamanında gelir bebeğin

Allahım bebegını sana bagıslasın ınsallhh cok gecmıs olsun

İlk bebeğimde 20 haftadan sonra 2 cm açıklığım vardı 30 dan sonra 3 e çıktı. Progestan kullandım hep ama hiç yatıp kalkmama durumum olmadı günlük hayatıma devam ettim. Sürekli idrar yolu geçiriyordum sebebini ona bağlamıştı doktor. 34 te bambaşka sebepten sezaryenle erken doğdu. İçini ferah tut ilerleme kesin olacak diye birşey yok zamanında gelecektir miniğin

Kızlarım inşallah bayramınız güzel geçiyordur. Benim birkaç gündür göbek deliğim gerilip acıyor sanki böyle dışarı itiliyor gibi. Bu normal midir? Karnım büyüğü için mi oluyor acaba? Hareketkerini hep göbek deliğimde hissediyorum onun dışında şükür kasılma vs yok ama göbek deliği acıyor işte. Umarım normaldir ya

Güzel bayramlar canım herkes sanırım çok koşturdu sürekli olumsuz durumlar görüyorum
Ama senin bebeğin göbek deliğinin oralarda geziyor muhtemelen benimki de orada toplanıyor göbek deliğim geriliyor bence normaldir içini ferah tut

Normal canım ya benimde öyle , hatta minik minik lekeler olmaya başladu. Egzama gibi kaşınıyor. İlk hamileliğimde de aynısı olmuştu. Büyüyor artık

Y YUS
Canım nasıl oldunuz. Her şey yolunda umarım.

Ya yorumunuz suan benim icin o kadar kiymetli ve ümit dolu ki cok tesekkur ediyorum vakit ayirip yazdiginiz icin saglikla bebeginizi almanizi diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…