- 12 Haziran 2024
- 1.167
- 946
- 43
Gunaydin canım. Bak çok şükür bir şey çıkmamış. Biraz dinlen bugün. Amin inşallahYenı eve geldım.Nst ye bagladılar 40 dk kalp atısı normal sorun yok dedı sonra doktor geldı alttan baktı kanama falan yok suan dedı ama agrın falan cok olursa kanaman artarsa gerı gel dedı.O kadar korktum kı halende korkuyorumAllah kımseyı evlatla ımtıhan etmesın gercekten
Çok geçmiş olsun, kendinizi çok yormayın belki o yüzden olmuştur bir de enfeksiyondan da olabileceğini duymuştumSlm kızlar uzun zamandır yazmıyordum..kızalr bugun tualete gırdıgımde az bır kanama geldı cok korktum acildeyım suan..suana kadar hıc kanama falan olmamıstı cok korkuyorum bır sey olacak bebegıme dıyeebasına gelen var mı bu aylarda..lutfen dualarınızı eksık etmeyın
Selam.Gecmiş olsun canım.Acaba çokmu kendini yordun?doktor ne diyor?Slm kızlar uzun zamandır yazmıyordum..kızalr bugun tualete gırdıgımde az bır kanama geldı cok korktum acildeyım suan..suana kadar hıc kanama falan olmamıstı cok korkuyorum bır sey olacak bebegıme dıyeebasına gelen var mı bu aylarda..lutfen dualarınızı eksık etmeyın
Günaydın.Amin canım artık çok az kaldıGünaydın kızlar, 2 , 3 hatta 4 kişilik son bayramınız mübarek olsun. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Benimde ilk hamileliğimde o haftalarda az bi kanama olmuştu hiç bişey çıkmamıştı şükür szinde öyle birşeydir muhtemelen bebiş iyiyise sorun yok içinizi ferah tutunSlm kızlar uzun zamandır yazmıyordum..kızalr bugun tualete gırdıgımde az bır kanama geldı cok korktum acildeyım suan..suana kadar hıc kanama falan olmamıstı cok korkuyorum bır sey olacak bebegıme dıyeebasına gelen var mı bu aylarda..lutfen dualarınızı eksık etmeyın
Tesekkur ederım elımden geldıgınce kendımı yormamaya calısacagımÇok geçmiş olsun, kendinizi çok yormayın belki o yüzden olmuştur bir de enfeksiyondan da olabileceğini duymuştum
Selam canım tesekurr ederım..aslında cokta kendımı yormadım ama oglum hareketlı bır cocuk o yuzden pek oturamıyorum yatamıyorum malesef..nst ye bagladılar kalp atısı normal dedıler sonra doktor geldı alttan bır bakıcam dedı baktı kanama falan gozukmuyor dedı ama kanama olursa yada agrın cok olursa gerı gel dedıSelam.Gecmiş olsun canım.Acaba çokmu kendini yordun?doktor ne diyor?
Hayır doğal yolla hamile kaldım ama hep kanamam ve kanama alanım vardı, doktor da tam bir sebep söyleyemiyor böyle durumlarda , bazen böyle olurmuş hamileliklerde :)Tüp bebek miydi bebeğiniz
Bende aynı durumdayım oğlum asla durmuyor çok zorlanıyorum ilgi istiyor ağlıyor sebebsiz Allah bizlere yardım etsin midemde fena ağrıyor.Çok şükür doktor her şey iyi dedi sana azcık dinlensen aslında daha iyi olurSelam canım tesekurr ederım..aslında cokta kendımı yormadım ama oglum hareketlı bır cocuk o yuzden pek oturamıyorum yatamıyorum malesef..nst ye bagladılar kalp atısı normal dedıler sonra doktor geldı alttan bır bakıcam dedı baktı kanama falan gozukmuyor dedı ama kanama olursa yada agrın cok olursa gerı gel dedı
Elınden geldıgı kadar dınlenmeye calısıyorum canım ama işte mecbur durmuyınca kalkıyorum.4 yasında tam hareketlı zamanı.ay bır gunumuz gelsede dogursak.dun aksam doguma gelmıs kadınlar vardı suyu gelmıs 42 haftalıktı bırı imrendim valla..dogumdan korkuyorum ama boyle seylr yasayıncada ınsan korkuyor gunum gelse dogursam dıyorBende aynı durumdayım oğlum asla durmuyor çok zorlanıyorum ilgi istiyor ağlıyor sebebsiz Allah bizlere yardım etsin midemde fena ağrıyor.Çok şükür doktor her şey iyi dedi sana azcık dinlensen aslında daha iyi olur
Öyle bende diyorum günüm gelse doğursam bir yandanda korkuyorum amaliyat vakti sorun yaşamayım ara vermeden hamile kaldım dua edicez güzel geçsinElınden geldıgı kadar dınlenmeye calısıyorum canım ama işte mecbur durmuyınca kalkıyorum.4 yasında tam hareketlı zamanı.ay bır gunumuz gelsede dogursak.dun aksam doguma gelmıs kadınlar vardı suyu gelmıs 42 haftalıktı bırı imrendim valla..dogumdan korkuyorum ama boyle seylr yasayıncada ınsan korkuyor gunum gelse dogursam dıyor
Yok korkma Allahın ıznıyle bır sey olmaz bır suru ınsan var ara vermeden hamıle olan dogum yapan..bnde aynı korkuyorum ama bır yandanda gelsın ıstıyorum o gun..Öyle bende diyorum günüm gelse doğursam bir yandanda korkuyorum amaliyat vakti sorun yaşamayım ara vermeden hamile kaldım dua edicez güzel geçsin
Amin canım.Sen hiç korkma 4 sene ara vermişsin ne güzel 2 sene bile yetiyorYok korkma Allahın ıznıyle bır sey olmaz bır suru ınsan var ara vermeden hamıle olan dogum yapan..bnde aynı korkuyorum ama bır yandanda gelsın ıstıyorum o gun..
Trendyolda hepsi var canimE sticker nereden temin edeceksin.cok mantıklı aslında çikolata üstüne de yapıştır gitsin
Insallh canım ya bel agrım var o bıraz tedırgın edıyor..evt araları baya oldu.senın oglan kac yasındaAmin canım.Sen hiç korkma 4 sene ara vermişsin ne güzel 2 sene bile yetiyor
Ağrı nerdeyse hepimizde var hiç korkma.Benimki daha 15 aylık doktor hatta aldır ilk başta dedi bana çok riskli dedi dikişlerin açıla bilir ve ya amaliyat zamanı kanaman durmaya bilir..ondan nerdeyse günleri sayıyorum hemde korkuyorumInsallh canım ya bel agrım var o bıraz tedırgın edıyor..evt araları baya oldu.senın oglan kac yasında
İyi bayramlarr, geçecek geçecek biraz sabır.bizde de 2,5 yaşında bi kız var. Bazen çıldırıyorum. Neden rahatımı bozdumda hamile kaldım ki diyorum sonra tövbe ediyorumHerkese iyi bayramlar uzun zamandır yazamadım 11 aylık kızım ve hamilelik zorluyor beni sanırım depresyondayım ilerde güzel olacağını söyleyin bana kızlar ihityacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?