Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Gunaydin canım. Bak çok şükür bir şey çıkmamış. Biraz dinlen bugün. Amin inşallah

Çok geçmiş olsun, kendinizi çok yormayın belki o yüzden olmuştur bir de enfeksiyondan da olabileceğini duymuştum

Selam.Gecmiş olsun canım.Acaba çokmu kendini yordun?doktor ne diyor?

Benimde ilk hamileliğimde o haftalarda az bi kanama olmuştu hiç bişey çıkmamıştı şükür szinde öyle birşeydir muhtemelen bebiş iyiyise sorun yok içinizi ferah tutun

Herkese iyi bayramlar uzun zamandır yazamadım 11 aylık kızım ve hamilelik zorluyor beni sanırım depresyondayım ilerde güzel olacağını söyleyin bana kızlar ihityacım var

Selam.Gecmiş olsun canım.Acaba çokmu kendini yordun?doktor ne diyor?
Selam canım tesekurr ederım..aslında cokta kendımı yormadım ama oglum hareketlı bır cocuk o yuzden pek oturamıyorum yatamıyorum malesef..nst ye bagladılar kalp atısı normal dedıler sonra doktor geldı alttan bır bakıcam dedı baktı kanama falan gozukmuyor dedı ama kanama olursa yada agrın cok olursa gerı gel dedı

Bende aynı durumdayım oğlum asla durmuyor çok zorlanıyorum ilgi istiyor ağlıyor sebebsiz Allah bizlere yardım etsin midemde fena ağrıyor.Çok şükür doktor her şey iyi dedi sana azcık dinlensen aslında daha iyi olur

Elınden geldıgı kadar dınlenmeye calısıyorum canım ama işte mecbur durmuyınca kalkıyorum.4 yasında tam hareketlı zamanı.ay bır gunumuz gelsede dogursak.dun aksam doguma gelmıs kadınlar vardı suyu gelmıs 42 haftalıktı bırı imrendim valla..dogumdan korkuyorum ama boyle seylr yasayıncada ınsan korkuyor gunum gelse dogursam dıyor

Öyle bende diyorum günüm gelse doğursam bir yandanda korkuyorum amaliyat vakti sorun yaşamayım ara vermeden hamile kaldım dua edicez güzel geçsin

Öyle bende diyorum günüm gelse doğursam bir yandanda korkuyorum amaliyat vakti sorun yaşamayım ara vermeden hamile kaldım dua edicez güzel geçsin
Yok korkma Allahın ıznıyle bır sey olmaz bır suru ınsan var ara vermeden hamıle olan dogum yapan..bnde aynı korkuyorum ama bır yandanda gelsın ıstıyorum o gun..

Yok korkma Allahın ıznıyle bır sey olmaz bır suru ınsan var ara vermeden hamıle olan dogum yapan..bnde aynı korkuyorum ama bır yandanda gelsın ıstıyorum o gun..
Amin canım.Sen hiç korkma 4 sene ara vermişsin ne güzel 2 sene bile yetiyor

Insallh canım ya bel agrım var o bıraz tedırgın edıyor..evt araları baya oldu.senın oglan kac yasında
Ağrı nerdeyse hepimizde var hiç korkma.Benimki daha 15 aylık doktor hatta aldır ilk başta dedi bana çok riskli dedi dikişlerin açıla bilir ve ya amaliyat zamanı kanaman durmaya bilir..ondan nerdeyse günleri sayıyorum hemde korkuyorum

Herkese iyi bayramlar uzun zamandır yazamadım 11 aylık kızım ve hamilelik zorluyor beni sanırım depresyondayım ilerde güzel olacağını söyleyin bana kızlar ihityacım var
İyi bayramlarr, geçecek geçecek biraz sabır.bizde de 2,5 yaşında bi kız var. Bazen çıldırıyorum. Neden rahatımı bozdumda hamile kaldım ki diyorum sonra tövbe ediyorumHer dönem ayrı zor ama geçecek sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…