Yememekte olmuyorki kendi adıma söyleyim gerçekten çok yemek yemiyorum sadece ekmek çok yiyorum beni bu hale getiren ekmek poğaça simit başka hiçbir şey onları yemesem aç kalırım strese girerim of
Hanımlar merhaba, şeker yüklemesi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar? Fikirleriniz nelerdir? Yaptıranlarda herhangi bi komplikasyon oldu mu?
İnsülin direncim bulunmuyo ama doktorlarımın önerisi yaptırmam yönünde olduğu için yaptırmayı planlıyorum bazıları da tehlikeli diyo ama net bi done de bulamadım açıkcası tehlike için.
Ne düşünüyorsunuz?
Çok iyi gidiyorsun MaşAllah.Yok bende tuz yok ama su da tüketmiyorum içemiyorum kilo umrumda olmaz sadece en son doktor korkuttu ve şimdiden çok zorlanıyorum nefes alamıyorum resmen
Hanımlar merhaba, şeker yüklemesi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar? Fikirleriniz nelerdir? Yaptıranlarda herhangi bi komplikasyon oldu mu?
İnsülin direncim bulunmuyo ama doktorlarımın önerisi yaptırmam yönünde olduğu için yaptırmayı planlıyorum bazıları da tehlikeli diyo ama net bi done de bulamadım açıkcası tehlike için.
Ne düşünüyorsunuz?
Ben ilk hamileliğimde yaptırdım canım. hiç bi şey olmadı sadece açken baktır, sonra içeceği iç öyle baktır sonra bi daha. sıcakta baymıştı beni
bu seferkinde doktorum gerek yok dediği için yaptırmadım
Ne düşünüyorsunuz?
Ben 3 farklı doktor önerisiyle yaptırdım.
Birinci derece yakınımda şeker yok, ben sağlıklı beslenirim tatlı abur cubur yemem, spor yapıyorum, kilom normal, açlık ve 3 aylık şekerlerim normal. Ama yüklemede şeker çıktı :)
Hiç belli olmuyor maalesef, gebelik şekeri apayrı bir şeymiş. Ben yaptırırdım en azından içiniz rahat eder
Yememekte olmuyorki kendi adıma söyleyim gerçekten çok yemek yemiyorum sadece ekmek çok yiyorum beni bu hale getiren ekmek poğaça simit başka hiçbir şey onları yemesem aç kalırım strese girerim of
kızlar müslin setlerden kullanan var mı ? müslin hastane çıkış seti bakıyorum ama kullanımı nasıldır acaba
1 kere yıkanınca buruş buruş olacaksa hiç bulaşmayayım
Güzel bayramlar canım herkes sanırım çok koşturdu sürekli olumsuz durumlar görüyorum
Ama senin bebeğin göbek deliğinin oralarda geziyor muhtemelen benimki de orada toplanıyor göbek deliğim geriliyor bence normaldir içini ferah tut
kızlar müslin setlerden kullanan var mı ? müslin hastane çıkış seti bakıyorum ama kullanımı nasıldır acaba
Müslinler bilinenin aksine daha çok terletiyor kıyafet olarak giyildiğinde. Ben kendime aldım gömlek ince olmasına rağmen bunaltıyor. İnce pamuklu takımlar daha kullanışlı ve evet yıkanınca ütü istiyor
Müslinler bilinenin aksine daha çok terletiyor kıyafet olarak giyildiğinde. Ben kendime aldım gömlek ince olmasına rağmen bunaltıyor. İnce pamuklu takımlar daha kullanışlı ve evet yıkanınca ütü istiyor