Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Valla bilmiyorum canim inan ki yemicem diyorum yine ağzıma bisiler tikistirirken buluyorum kendimi
Yememekte olmuyorki kendi adıma söyleyim gerçekten çok yemek yemiyorum sadece ekmek çok yiyorum beni bu hale getiren ekmek poğaça simit başka hiçbir şey onları yemesem aç kalırım strese girerim of

Her iki gebeliğimde yaptırdım çok şükür çıkmadı hiçbir sorunda yaşamadım..en azından içim rahatladı bu konuda

Tuz nerdeyse hiç tüketmiyorum ama su az içiyorum oğlumdada az içiyordum ama nefes darlığım hiç yoktu.Oğluma annem yardım ediyor eğilemiyorum bile
su iç canım su içmedikçe vücut ters tepki olarak su topluyormuş
ondan belki ödem yapıyorsundur

okuduğunuz kitaplardan tavsiye edebileceğiniz var mı? hamileliği hafta hafta takip ettiğim bir kitap var onun dışında her türlü öneriye açığım.

Çok iyi gidiyorsun MaşAllah.Yok bende tuz yok ama su da tüketmiyorum içemiyorum kilo umrumda olmaz sadece en son doktor korkuttu ve şimdiden çok zorlanıyorum nefes alamıyorum resmen
Her şeyin çözümü su biraz bile arttirsan sana iyi gelir.

Ben ilk hamileliğimde yaptırdım canım. hiç bi şey olmadı sadece açken baktır, sonra içeceği iç öyle baktır sonra bi daha. sıcakta baymıştı beni
bu seferkinde doktorum gerek yok dediği için yaptırmadım

Ben 3 farklı doktor önerisiyle yaptırdım.
Birinci derece yakınımda şeker yok, ben sağlıklı beslenirim tatlı abur cubur yemem, spor yapıyorum, kilom normal, açlık ve 3 aylık şekerlerim normal. Ama yüklemede şeker çıktı :)
Hiç belli olmuyor maalesef, gebelik şekeri apayrı bir şeymiş. Ben yaptırırdım en azından içiniz rahat eder

Yememekte olmuyorki kendi adıma söyleyim gerçekten çok yemek yemiyorum sadece ekmek çok yiyorum beni bu hale getiren ekmek poğaça simit başka hiçbir şey onları yemesem aç kalırım strese girerim of
Simit ve poğaçanın kalorisi çok yüksek maalesef onun yerine tam buğday ekmeği yesen canım

Bir de evde yapmıyosan margarin oluyo genelde dışarıdakilerde hiç sağlıklı değil

kızlar müslin setlerden kullanan var mı ? müslin hastane çıkış seti bakıyorum ama kullanımı nasıldır acaba
1 kere yıkanınca buruş buruş olacaksa hiç bulaşmayayım

Bugün biraz daha iyiy durumda karnım daha yumuşak kasılıyordu belki de yorgunluktan hep dediğin gibi

kızlar müslin setlerden kullanan var mı ? müslin hastane çıkış seti bakıyorum ama kullanımı nasıldır acaba
1 kere yıkanınca buruş buruş olacaksa hiç bulaşmayayım
Müslinler bilinenin aksine daha çok terletiyor kıyafet olarak giyildiğinde. Ben kendime aldım gömlek ince olmasına rağmen bunaltıyor. İnce pamuklu takımlar daha kullanışlı ve evet yıkanınca ütü istiyor

bide bazı yorumlarda dikişlerin tutmadığını okudum. soğudum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…