- 1 Ekim 2020
- 2.830
- 2.069
- 83
- 35
bende almıcam vazgeçtimBen müslin sevmedim canım pamuklu ürünler alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende almıcam vazgeçtimBen müslin sevmedim canım pamuklu ürünler alıyorum
Her yıkamada çok ütü gerekiyor buruşuk oluyor çünkü geçen yıl aldığım battaniyeyi bile attım ya uğraşamadım. Çünkü kusuyor leke oluyor yıkıyorum bu sefer ütü için uğraşamadığımdan kullanamıyordumbende almıcam vazgeçtim
Hamile kalmadan önce hep kendim yapardım şimdi yapamıyorum..zaten kilolarımı hep ordan alıyorum..beyaz ekmek yemeğim ben en iyisi ilk gebelikte yemiyordum ondan bu kadar kilomda yoktuBir de evde yapmıyosan margarin oluyo genelde dışarıdakilerde hiç sağlıklı değil
evet doğru diyorsun şimdi hatırladım. ütü istiyor çekiyor gibi oluyorHer yıkamada çok ütü gerekiyor buruşuk oluyor çünkü geçen yıl aldığım battaniyeyi bile attım ya uğraşamadım. Çünkü kusuyor leke oluyor yıkıyorum bu sefer ütü için uğraşamadığımdan kullanamıyordum
Muslin hiç sevmiyorum ben buruş buruş oluyor gerçi oğluma hala ütü yapıyorumkızlar müslin setlerden kullanan var mı ? müslin hastane çıkış seti bakıyorum ama kullanımı nasıldır acaba
1 kere yıkanınca buruş buruş olacaksa hiç bulaşmayayım
yaaa dimi öyle oluyor onlarMuslin hiç sevmiyorum ben buruş buruş oluyor gerçi oğluma hala ütü yapıyorum![]()
Ben karnımın çeşitli yerlerinde hissediyorum, sanırım biraz hareketli bir bebek. bazen bahsettiğiniz gibi mesanemi teklemiyor sanırım tuvalete götürüyor beniBende sürekli çiş bazen idrar kesesi işte tekmeliyor canım açıyor aşağılarda sürekli bir baskı zonklama yumruk mu atıyor oralara napıyor ayakları yukarda mı anlamıyorum bir de
saat başı hareket hissediyorum sizlerin nasıl hareketler
Selam :) normal mi bilmiyorum ama bende de oluyor özellikle uyandığım ilk dakikalarda çok oluyor. hamilelik yastığı kullandığımda hiç olmuyor, sanırım ağırlığı kalçama değil de yastığa verdiğim içinKızlar selam herkese kalça ağrısı normal mi bu haftalarda?
Günaydın canım, çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz ve bebeğini vaktinde sağ salim kucağına alırsın <3 Durumunla ilgili bir gelişme var mı?Hayir hic bi yorucu iş temizlik vs yapmadim neden oldugunu ne doktorlar soyleyebiliyor ne de biz anladik enfeksiyondan dolayi diye düşünüyordum ama degilmis açılma olmuş bebek gelebilir diyirlar daha cok küçük 24 haftalik cok korkuyorum 8 yil sonra geldi bana mucizem
Kusmalarım baya azalsa da hala devam ediyor, gün önce başlangıç kiloma yeni gelmiştim, bugün tartıldım halen aynıyım. çok hareketli geçirmiştim bu günü, belki bebek kilo aldı ama ben kilo verdiğim için dengeledi diye umuyorum.Kızlar kilo almamak normal mi son 2 haftada 300 gram almışım o da ben mi aldım bebek mi aldı belli değil
Yapısından dolayı dikiş yerleri ayrılabiliyor sadece hastane çıkışı bir tane tulum alabilirsin istersen içinde kalmasınbide bazı yorumlarda dikişlerin tutmadığını okudum. soğudum sanki
inşallah bişi olmaz korkma canım az kaldı dikkat etmeye çalışHayir hic bi yorucu iş temizlik vs yapmadim neden oldugunu ne doktorlar soyleyebiliyor ne de biz anladik enfeksiyondan dolayi diye düşünüyordum ama degilmis açılma olmuş bebek gelebilir diyirlar daha cok küçük 24 haftalik cok korkuyorum 8 yil sonra geldi bana mucizem
Allah yardımcınız olsun bu haftalarda hâlâ bulantısı olanlara çok üzülüyorum şükür benim 13.haftamda bittiKusmalarım baya azalsa da hala devam ediyor, gün önce başlangıç kiloma yeni gelmiştim, bugün tartıldım halen aynıyım. çok hareketli geçirmiştim bu günü, belki bebek kilo aldı ama ben kilo verdiğim için dengeledi diye umuyorum.
Evet bir de şekerli şeyler direk kilo sebebiHamile kalmadan önce hep kendim yapardım şimdi yapamıyorum..zaten kilolarımı hep ordan alıyorum..beyaz ekmek yemeğim ben en iyisi ilk gebelikte yemiyordum ondan bu kadar kilomda yoktu
Bana daha yeni verdi, PRİLAM reçetede gece yatmadan 2 yazıyor evet , ne güzel bulantılarım geçmişti tekrar başladı kilo alamıyorum ama önemli olan bebeğim , PRİLAM beni rahatsız etti kullanamıyorum bıraktım yan etkileri çokmuş yaD vitaminini 4 damla kullanıyorum 12. Haftadan beri, 10 15 damla olduğunu zannetmiyorum bazen doktorlar ilaçları 2 kutu falan yazabilmek için fazla kullanım giriyorlar öyle bir şey olabilir. Prilamı da gece yatmadan önce 2 tane içiyorum, klasik kullanımı o :)
Oğlumda hep yukarıda hissediyordum doktora sordum ben bir ayağı vajinana yakın bebeğin ve Bebek biraz aşağıda ondan olabilir dediBenimde öyle ama çoğunluk aşağıda sanki
Aynı benimde vajina içi bile zonkluyor ağrıyor tekme ağırlık yapması için baş aşağı dönmesi lazım ama sanki tekme atıyor gibi de elleriyle oraları mı yoluyor napıyorunuttum ilk gebelik nasıldı ya aşağıda çok baskı hissediyorum hiç rahat hareket edemiyorum doktorunuza sordunuz mu ne dedi
Canım benim hayla mide bulantım ve kusmam var bende gebeliğin başından beri sadece 1 kilo almışımKızlar kilo almamak normal mi son 2 haftada 300 gram almışım o da ben mi aldım bebek mi aldı belli değil
Canım oğlumda çok enerjiktim hiç yerimde durmuyordum sadece ilk üç ay sıkıntı yaşadım ama kızım da gebeliğim zor geçiyor. Annem diyo bana çekmişsin kızlarda bende zor geçiriyordumSelam kızlar.Mesajlarınızı okudum anlaşıldı nerdeyse her kes zorlanıyor ama tek onu kesin anladım ilk gebelik gibi kolay olmuyormuş valla ben iş yapmasam bile nefes nefese kalıyorum gece ayağımla uğraşıyorum..azcık ayakta kalsam ayağım şişiyor..oğluşumda MaşAllah hep vuruyor ama ya karnımda yada aşağıda hiss ediyorum![]()
Canım bende 25+1 im doktor tahmini doğum tarihi olarak Eylül'ün kaçını verdi25+1deyim başlangıç kiloma henüz ben de ulaşamadım ilk 3 ay hiç bişey yiyemediğim için
Ben de fazla şekerli şeyler yememeye çalışıyorum![]()