Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
bende almıcam vazgeçtim
Her yıkamada çok ütü gerekiyor buruşuk oluyor çünkü geçen yıl aldığım battaniyeyi bile attım ya uğraşamadım. Çünkü kusuyor leke oluyor yıkıyorum bu sefer ütü için uğraşamadığımdan kullanamıyordum

Bir de evde yapmıyosan margarin oluyo genelde dışarıdakilerde hiç sağlıklı değil
Hamile kalmadan önce hep kendim yapardım şimdi yapamıyorum..zaten kilolarımı hep ordan alıyorum..beyaz ekmek yemeğim ben en iyisi ilk gebelikte yemiyordum ondan bu kadar kilomda yoktu

evet doğru diyorsun şimdi hatırladım. ütü istiyor çekiyor gibi oluyor
ilk kızımın kıyafetlerini çıkarınca 1 tane öyle takımını görnce aklıma geldi. 1 tane almışım başka almamışım demek ki dedim memnun kalmamışım o zamanlar

kızlar müslin setlerden kullanan var mı ? müslin hastane çıkış seti bakıyorum ama kullanımı nasıldır acaba
1 kere yıkanınca buruş buruş olacaksa hiç bulaşmayayım
Muslin hiç sevmiyorum ben buruş buruş oluyor gerçi oğluma hala ütü yapıyorum

Ben karnımın çeşitli yerlerinde hissediyorum, sanırım biraz hareketli bir bebek. bazen bahsettiğiniz gibi mesanemi teklemiyor sanırım tuvalete götürüyor beni

Ben de dikkatimi yoğunlaştırdığımda hemen hemen her zaman hareket hissediyorum, bazen hiç durmuyor kıpır kıpır. son günlerde karnımın dışından da hareketlerini görebilmeye başladım

Kızlar selam herkese kalça ağrısı normal mi bu haftalarda?
Selam :) normal mi bilmiyorum ama bende de oluyor özellikle uyandığım ilk dakikalarda çok oluyor. hamilelik yastığı kullandığımda hiç olmuyor, sanırım ağırlığı kalçama değil de yastığa verdiğim için

Günaydın canım, çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz ve bebeğini vaktinde sağ salim kucağına alırsın <3 Durumunla ilgili bir gelişme var mı?

Kızlar kilo almamak normal mi son 2 haftada 300 gram almışım o da ben mi aldım bebek mi aldı belli değil
Kusmalarım baya azalsa da hala devam ediyor, gün önce başlangıç kiloma yeni gelmiştim, bugün tartıldım halen aynıyım. çok hareketli geçirmiştim bu günü, belki bebek kilo aldı ama ben kilo verdiğim için dengeledi diye umuyorum.

inşallah bişi olmaz korkma canım az kaldı dikkat etmeye çalış

günaydın kızlar
aa müslin bende düşünmüştüm iyi dediniz kızlar bende uğraşamam ütüyle falan
mide yanmasından uyuyamadım
havalar ısındı zorlanıyorum bebek çok aşağıda sanki ayak numaram 38 den 39 a çıkmış kardeşimn düğünü var dün ayakkabı baktım şık olanlar hiç rahat değil bir ton para verip aldım ama düşünüyorum ben hamileyim benden şıklık beklemekte ne bilim saçma olur değiştirip rahat bir terlik alacam

Allah yardımcınız olsun bu haftalarda hâlâ bulantısı olanlara çok üzülüyorum şükür benim 13.haftamda bitti

Bana daha yeni verdi, PRİLAM reçetede gece yatmadan 2 yazıyor evet , ne güzel bulantılarım geçmişti tekrar başladı kilo alamıyorum ama önemli olan bebeğim , PRİLAM beni rahatsız etti kullanamıyorum bıraktım yan etkileri çokmuş ya

Oğlumda hep yukarıda hissediyordum doktora sordum ben bir ayağı vajinana yakın bebeğin ve Bebek biraz aşağıda ondan olabilir dedi

Canım oğlumda çok enerjiktim hiç yerimde durmuyordum sadece ilk üç ay sıkıntı yaşadım ama kızım da gebeliğim zor geçiyor. Annem diyo bana çekmişsin kızlarda bende zor geçiriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…