Ben 9 almıştım, şeker çıkınca diyetle 2 kilo verdim. Toplamda şuan 7 kilo aldım. Ama akşamları ben de kesinlikle nefes alamıyorum. Sürekli bir derin nefes alma isteği var, hatta dedim psikolojik mi acaba hani iç sıkıntısı gibiKızlar akşamları nasıl oluyorsunuz ben aşırı bu gün zorlandım uzanamıyorum nefes alamıyorum öyle olunca acaba çokmu kilo aldım?kim ne kadar almış yazsanız sevinirim korkmaya başladım gercekten çok yemiyorum
Evet kasılmaydı emzirirken de bıraktırdı doktor zaten emzirmeyi ama devam ediyor kasılma bazen mesela daha çok oluyor örnek bu hafta çok oluyor haftaya azalıyor acaba büyüme atağı gibi bir şey mi diyorum bilemedim sizin nasıl rahatsızlık veren şeyEmzirirken de oluyor diyordun onlar nasıl bir şeydi şimdiki kasılmanla aynı mıydı? Bende de tuhaf şeyler oluyor rahatsız oluyorum
Düzenli saatlerde hareket etmesi iyi bir şeymiş biyolojik saatinin vücudu adapte olduğunu gösteriyormuş ilk oğlum çok uyumlu oldu böyleydi uyku saaatler vs inşallah bu da öyle olurYa bende herhalde yaramaz olacak diyordumsaat başı normal dimi ya
Özelliikle biraz aç kalayım allahhh tekmezler iteklemeler tamam diyorum acıktı. Yemek yiyince sakinliyor
Ne kadar aldın ben kilo almadım bu sefer 4 kilo aldım sadece belki de aç tartılsam 3 kilo en son öyleydiKızlar akşamları nasıl oluyorsunuz ben aşırı bu gün zorlandım uzanamıyorum nefes alamıyorum öyle olunca acaba çokmu kilo aldım?kim ne kadar almış yazsanız sevinirim korkmaya başladım gercekten çok yemiyorum
Kasılma da oluyor dediğin gibi normal zamanlarda olan kasılmalar da oluyor yani. Ama emerken öyle gıdıklıyorki ara verdiriyorum böyle bir rahatsız oluyorum kaşıntı oluyor hassasiyet oluyor anlatamadım tam ama :/Evet kasılmaydı emzirirken de bıraktırdı doktor zaten emzirmeyi ama devam ediyor kasılma bazen mesela daha çok oluyor örnek bu hafta çok oluyor haftaya azalıyor acaba büyüme atağı gibi bir şey mi diyorum bilemedim sizin nasıl rahatsızlık veren şey
Mideye baskı yapıyor akşamları bunun çözümü erken yemek mesela 5 gibi yemek yiyip akşam Faslı’nı kapatıp akşam meyve falan olsa çok iyi oluyor yoksa bende aynı of bi de bayram da iyice sıkıştım evde değildik rahatta edemedim hamile insanları dinlendirin evde ya hamile bayram bayram gezer mi.Ben 9 almıştım, şeker çıkınca diyetle 2 kilo verdim. Toplamda şuan 7 kilo aldım. Ama akşamları ben de kesinlikle nefes alamıyorum. Sürekli bir derin nefes alma isteği var, hatta dedim psikolojik mi acaba hani iç sıkıntısı gibi
Ya ben emziremedim ya ondanKasılma da oluyor dediğin gibi normal zamanlarda olan kasılmalar da oluyor yani. Ama emerken öyle gıdıklıyorki ara verdiriyorum böyle bir rahatsız oluyorum kaşıntı oluyor hassasiyet oluyor anlatamadım tam ama :/
Ben en son 10 kiloyu gördüm bir daha tartılmadım korkuyorum . Ama şişkinlik ayak şişliği ya da çok çok yorgunluk ağrı çekmiyorum iyi geçiyor yani kilodan değildir belki oğlun seni çok yoruyordur :/Selam kızlar.Mesajlarınızı okudum anlaşıldı nerdeyse her kes zorlanıyor ama tek onu kesin anladım ilk gebelik gibi kolay olmuyormuş valla ben iş yapmasam bile nefes nefese kalıyorum gece ayağımla uğraşıyorum..azcık ayakta kalsam ayağım şişiyor..oğluşumda MaşAllah hep vuruyor ama ya karnımda yada aşağıda hiss ediyorum
Ya ben emziremedim ya ondanaşırııı rahatsız oldum katlanacak gibi değildi doktor da zaten öyleyse bırak erken doğum tetikler dedi yazmıştım buraya biz bıraktık emzirmeyi 1 ayı geçti unutmuş memeyi geçen açtım dudağını yaklaştırdı geri çekti o süreçte hiç görmemişti ama unutmuş küçük bebeğim ama ben üzülmedim çünkü bırakınca kendine geldi aşırı bağımlıydı zaten içtiğinde bir şey yoktu sadece ağzında emiyordu yutkunmuyordu
En son bayramdan önce 65 dim 59-65Kızlar akşamları nasıl oluyorsunuz ben aşırı bu gün zorlandım uzanamıyorum nefes alamıyorum öyle olunca acaba çokmu kilo aldım?kim ne kadar almış yazsanız sevinirim korkmaya başladım gercekten çok yemiyorum
59-69 benEn son bayramdan önce 65 dim 59-65
Yarın sabah tartılıcam. Akşamları yemekten sonra kasılmam olursa bende nefes alamıyorum. Onun dışında iki merdiven çıkayım, mesela bi bulaşık yıkayayım yoruluyorum oturup kalıyorum. Kilo sıcaklar bebişler artık ağırlaşıyor
Tuza dikkat ediyorsubuz dimi59-69 benhiç şaka yapmıyorum sanki her hafta 1 kilo alıyorum ben mesela şimdi yatakta uzanamıyorum bu gün ilk defa bunu yaşıyorum nefes alamıyorum dik oturunca iyi oluyorum..eşime diyorum akşamlar yürüyüşe çıkak belki faydasını görürüm
Rekor bende bence 15 kilo aldımKızlar akşamları nasıl oluyorsunuz ben aşırı bu gün zorlandım uzanamıyorum nefes alamıyorum öyle olunca acaba çokmu kilo aldım?kim ne kadar almış yazsanız sevinirim korkmaya başladım gercekten çok yemiyorum
Tuz nerdeyse hiç tüketmiyorum ama su az içiyorum oğlumdada az içiyordum ama nefes darlığım hiç yoktu.Oğluma annem yardım ediyor eğilemiyorum bileTuza dikkat ediyorsubuz dimi
Senin küçük çocuğunda var onun peşinde hiç durmuyorsundur.
Yaaa ay ne olucak bizim halimizRekor bende bence 15 kilo aldım
Yarın gideceğim. İnşallah yoktur. Hepimiz için güzel olsun kalan süreç. çoğumuz için zaten bir iki hafta içinde 3. Trimester başlayacak.Belki de dazla yorulmamızdan kaynaklı olabilir. Benim bebişte öyle sürekli hareketli iki de bir tuvalete gidiyorum aşırı baskı yapıyor. Yakında doktor kontrolün var ise sorabilirsin doktoruna ben çarşamba gideceğim inşallah bi sıkıntı yoktur
Canım iyi akşamlar 67 ile başladım şuan 69um ama ilk üç ayda kilo da vermiştim birkaç kilo. Şuan iyi gidiyorsun dedi doktor. Ama sen kendini bunun için strese sokma sadece tuza dikkat et biraz da suyu arttır. Her şey yolunda ise kendine yüklenme kilo almak zaten sürecin normaliKızlar akşamları nasıl oluyorsunuz ben aşırı bu gün zorlandım uzanamıyorum nefes alamıyorum öyle olunca acaba çokmu kilo aldım?kim ne kadar almış yazsanız sevinirim korkmaya başladım gercekten çok yemiyorum
Valla bilmiyorum canim inan ki yemicem diyorum yine ağzıma bisiler tikistirirken buluyorum kendimiYaaa ay ne olucak bizim halimiz
Çok iyi gidiyorsun MaşAllah.Yok bende tuz yok ama su da tüketmiyorum içemiyorum kilo umrumda olmaz sadece en son doktor korkuttu ve şimdiden çok zorlanıyorum nefes alamıyorum resmenCanım iyi akşamlar 67 ile başladım şuan 69um ama ilk üç ayda kilo da vermiştim birkaç kilo. Şuan iyi gidiyorsun dedi doktor. Ama sen kendini bunun için strese sokma sadece tuza dikkat et biraz da suyu arttır. Her şey yolunda ise kendine yüklenme kilo almak zaten sürecin normali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?