Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Ben 9 almıştım, şeker çıkınca diyetle 2 kilo verdim. Toplamda şuan 7 kilo aldım. Ama akşamları ben de kesinlikle nefes alamıyorum. Sürekli bir derin nefes alma isteği var, hatta dedim psikolojik mi acaba hani iç sıkıntısı gibi

Emzirirken de oluyor diyordun onlar nasıl bir şeydi şimdiki kasılmanla aynı mıydı? Bende de tuhaf şeyler oluyor rahatsız oluyorum
Evet kasılmaydı emzirirken de bıraktırdı doktor zaten emzirmeyi ama devam ediyor kasılma bazen mesela daha çok oluyor örnek bu hafta çok oluyor haftaya azalıyor acaba büyüme atağı gibi bir şey mi diyorum bilemedim sizin nasıl rahatsızlık veren şey

Ya bende herhalde yaramaz olacak diyordum saat başı normal dimi ya

Özelliikle biraz aç kalayım allahhh tekmezler iteklemeler tamam diyorum acıktı. Yemek yiyince sakinliyor
Düzenli saatlerde hareket etmesi iyi bir şeymiş biyolojik saatinin vücudu adapte olduğunu gösteriyormuş ilk oğlum çok uyumlu oldu böyleydi uyku saaatler vs inşallah bu da öyle olur

Ne kadar aldın ben kilo almadım bu sefer 4 kilo aldım sadece belki de aç tartılsam 3 kilo en son öyleydi

Kasılma da oluyor dediğin gibi normal zamanlarda olan kasılmalar da oluyor yani. Ama emerken öyle gıdıklıyorki ara verdiriyorum böyle bir rahatsız oluyorum kaşıntı oluyor hassasiyet oluyor anlatamadım tam ama :/

Mideye baskı yapıyor akşamları bunun çözümü erken yemek mesela 5 gibi yemek yiyip akşam Faslı’nı kapatıp akşam meyve falan olsa çok iyi oluyor yoksa bende aynı of bi de bayram da iyice sıkıştım evde değildik rahatta edemedim hamile insanları dinlendirin evde ya hamile bayram bayram gezer mi.

Kasılma da oluyor dediğin gibi normal zamanlarda olan kasılmalar da oluyor yani. Ama emerken öyle gıdıklıyorki ara verdiriyorum böyle bir rahatsız oluyorum kaşıntı oluyor hassasiyet oluyor anlatamadım tam ama :/
Ya ben emziremedim ya ondan aşırııı rahatsız oldum katlanacak gibi değildi doktor da zaten öyleyse bırak erken doğum tetikler dedi yazmıştım buraya biz bıraktık emzirmeyi 1 ayı geçti unutmuş memeyi geçen açtım dudağını yaklaştırdı geri çekti o süreçte hiç görmemişti ama unutmuş küçük bebeğim ama ben üzülmedim çünkü bırakınca kendine geldi aşırı bağımlıydı zaten içtiğinde bir şey yoktu sadece ağzında emiyordu yutkunmuyordu

Ben en son 10 kiloyu gördüm bir daha tartılmadım korkuyorum . Ama şişkinlik ayak şişliği ya da çok çok yorgunluk ağrı çekmiyorum iyi geçiyor yani kilodan değildir belki oğlun seni çok yoruyordur :/
Bugğn benimki yine Full peşinden koşturdu kaç kez dışarı çıktık girdik az önce daha çıkardım smdi eve girdim emzirdim uyudu bittim bugün ama öyle ağrım yok sadece dinlenmek istiyorum artık bu kadar harekete de vücudum nasıl 10 kilo almış ona da şaşırdım üzüldüm yani gerçekten kötü beslenmiyorum ben çok yemiyorum

bunu etrafıma deyince anlamıyorlar bu ara çıldıracak gibi oluyorum … evet süt yutmuyorda ama yapışıyor ağlama krizi geçiriyor sen iyi yapmışsın bırakarak hem yemek yiyordur ben yemekte zorla yediriyorum

En son bayramdan önce 65 dim 59-65
Yarın sabah tartılıcam. Akşamları yemekten sonra kasılmam olursa bende nefes alamıyorum. Onun dışında iki merdiven çıkayım, mesela bi bulaşık yıkayayım yoruluyorum oturup kalıyorum. Kilo sıcaklar bebişler artık ağırlaşıyor

59-69 benhiç şaka yapmıyorum sanki her hafta 1 kilo alıyorumben mesela şimdi yatakta uzanamıyorum bu gün ilk defa bunu yaşıyorum nefes alamıyorum dik oturunca iyi oluyorum..eşime diyorum akşamlar yürüyüşe çıkak belki faydasını görürüm

Tuza dikkat ediyorsubuz dimi
Senin küçük çocuğunda var onun peşinde hiç durmuyorsundur.

Rekor bende bence 15 kilo aldım

Tuza dikkat ediyorsubuz dimi
Senin küçük çocuğunda var onun peşinde hiç durmuyorsundur.
Tuz nerdeyse hiç tüketmiyorum ama su az içiyorum oğlumdada az içiyordum ama nefes darlığım hiç yoktu.Oğluma annem yardım ediyor eğilemiyorum bile

Yarın gideceğim. İnşallah yoktur. Hepimiz için güzel olsun kalan süreç. çoğumuz için zaten bir iki hafta içinde 3. Trimester başlayacak.

Canım iyi akşamlar 67 ile başladım şuan 69um ama ilk üç ayda kilo da vermiştim birkaç kilo. Şuan iyi gidiyorsun dedi doktor. Ama sen kendini bunun için strese sokma sadece tuza dikkat et biraz da suyu arttır. Her şey yolunda ise kendine yüklenme kilo almak zaten sürecin normali

Hanımlar merhaba, şeker yüklemesi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar? Fikirleriniz nelerdir? Yaptıranlarda herhangi bi komplikasyon oldu mu?
İnsülin direncim bulunmuyo ama doktorlarımın önerisi yaptırmam yönünde olduğu için yaptırmayı planlıyorum bazıları da tehlikeli diyo ama net bi done de bulamadım açıkcası tehlike için.
Ne düşünüyorsunuz?

Çok iyi gidiyorsun MaşAllah.Yok bende tuz yok ama su da tüketmiyorum içemiyorum kilo umrumda olmaz sadece en son doktor korkuttu ve şimdiden çok zorlanıyorum nefes alamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…