Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Öahnezyum iyi geldi benim kasılmalarıma yürüyemiyorsuö bile ne yatmak oturmak işkence gibiydi

Yaa mesajiniz icimi o kadar rahatlatti ki anlatamam cokk tesekkur ederim yorum yaptiginiz icin.bu surec zarfinda hep hastanede mi yatti 20 den 35e gelene kadar ?
İnşallah benimde bebegim kalir o kadar

yok canım doktoruma güveniyorum. ilk hamileliğimde de ona gitmiştim. bi şey olsa derdi normal dedi
ben rahatsız oluyorum işte
napalım
O zaman canım için rahat olsun benim mesela evde bile kasık ağrılarım var resmen zor yürüyorum doktor normal diyor bende kabullendim bu ağrılara

Amin cümlemizin inşallah.siz kacinci haftada dogum.yaptiniz benim cok kucuk daha inşallah vakitlice gelir

Yaa mesajiniz icimi o kadar rahatlatti ki anlatamam cokk tesekkur ederim yorum yaptiginiz icin.bu surec zarfinda hep hastanede mi yatti 20 den 35e gelene kadar ?
İnşallah benimde bebegim kalir o kadar
İlk ameliyat öncesi 1 hafta, ikinci ameliyat sonrası 2 hafta kaldı hastanede. Ama 20.haftadan beri tuvalet ve doktor kontrolü dışında yataktan kalkmadı. Evet çok zordu ama bak geçti bitti. Allah sana da bunu demeyi nasip edecek inşallah

Pankek kaşar hemen boğazına tıkanır bu gün bebek bisküvisi verdim eline sadece bakıyor yardım ettim ağzına alsın diye ufaktan aldı sonrada eliyle parçaladı o kadar..geçen masada kendi yaptığım kek var istedi bende verdim aldı ağzına mutlu oldum iş yutmaya gelince yapamadı kustu ..ben kaşığı dayamasam günlerdi bu çocuk aç kalır gerçekten ne kadar deseler bile yalnış yöntem birde bizde evde başka kardeşi yok belkide görse yeyer diye düşünüyorum..atom karışımı veriyorum Allahtan onu yiyor..vitaminsiz kalmasın diye çorbasına sebzeleri kıymayı atıyorum..eşim diyor Allah sana sabır versin o kadar zorluyorki beni o yemeği bitirince bütün benim vücudum ağrıyor kendime gelemiyorum.Gercekten annelerin hakkı ödenmez

Bebeklerinize oda yapacak mısınız? İlk çocuğumuz olacak ama şartlarımızdan dolayı yapamıcaz. Kiracıyız taşınacağız diye. O kadar içime oturuyor ki bu konu. Allah başka dert vermesin tabii ki. Pintereste girip bebek odalarına bakıp hüzünleniyorum hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak.

Amin cümlemizin inşallah.siz kacinci haftada dogum.yaptiniz benim cok kucuk daha inşallah vakitlice gelir
32 de yapmıştım şuan 27+5 teyim lakin bugün biraz ağrı hissediyorum devam ederse gidicem magnezyum aldım ağrı kesici de aldım çok birşeyde yapmadım ama bugün Herşey olacağına varıyor daha çok minikler Rabbim alacakları nefes vermişse yaşıyorlar ben ona bıraktım o ne dilemiş o olur

Kısada öğle alışacak sebebi ağzına birşey almamış olması pütürlü bir iki derken alışır siz pes etmeyin alışacak elbet bizimki de öğüttü çok olurdu kısacak gibi sonra sonra alıştı birgün yoğurt koydum başından aşağı bolca etti eliyle ağzına götürdü bir iki sonra tad alınca alıştı sebzeleri haşlayıp ezmeden veriyordum yumuşak oluyor onuda deneyebilirsiniz

Sormayı unuttum durumun nasıl şuan benimde 3 cm açılma var demişlerdi acil sezeryana almışlardı ama normal kasılma başlamıştı bende ilkim normal doğum olduğu için sebebinizde bilemediler erken doğumum şuanda erken doğum riskim çok yüksek kan sulandırıcı veriyorlar bebek hızlı gelişsin kan akışı hızlı olsun diye 18 inde kontrol var ozamana kadar dayanırım inşallah

Sebzeleri evet denemek olur ama yani ağzına almıyor istemiyor parçalıyor o kadar bu gün blend çok yapmadım çorbada baktım havucları kıymayı yedi şükür

Elhamdülillah sancim yok enfeksiyon cok oldugu icin heran dogabilir dedi. İnşallah sizde vakitlice saglikla kucaginiza alirsiniz.bana enfeksiyondan dolayi acilma oldu dediler. bana normal dogum diyorlar.

Kızlar kan tahlili idrar tahlili verdim hicbi değerim normal değil nerdeyse moralim bozuldu sanırım gebelik şekerim yok bi tek pazartesi randevu aldım baska doktora göstermek için sonuçları antibiyotik kullancam sanirim enfeksiyondan korkuyorum yakamı birakmiyor

İyi geceler kızlar nasılsınız ödemleriniz başladı mı? Benim akşamları olmaya başladı gece uykularım sürekli bölünüyor başım ağrıyor dğzgün uyuyamadığım için.

Ben 1 ay önce yaptırmıştım Difteri+Boğmaca+Tetanozu. Bayram girdi araya, tam 1 ay sonra yaptıramadım, o arada bide köpek ısırdı elimi, 3 doz Kuduz aşısı sığdırdık bayrama. Bugün 2.doz Tetanoz'umu oldum. Böyle bir şey söylemediler, hatta acele ettirdiler araya bayram girdi diye.

Kızlar savaşlar nükleer sızıntılar ne biçim bir dünya oldu çocuklarımız için endişeliyim

Ben tartılmadım hala korkuyorum en son 10 kg almıştım sanırım
Bulgur ye bari onlar yerine bulgur yasak mı acaba … ben pilavı ekmeği bıraktım bulgura geçtim ama hala büyümeye devam ediyorum
Canim daha yeni gördüm gönderini ana yemek yanında bulgur pilavı yiyorum canim ben ekmeği kestim sadece tam buğday ekmeği yiyorum tost olarak o da sabah atıştırma olarak da sağlıklı olan tadi olmayan diyet atistirmaliklar iste maksat ağzıma bisiler girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…