Öahnezyum iyi geldi benim kasılmalarıma yürüyemiyorsuö bile ne yatmak oturmak işkence gibiydiböyle karnın sert oluyor. taş gibi. tetanozla alakası yoktur ama bilemedim. bazıları önemsiz oluyor
demir benimde düşük. kalsiyum b12 nasıl düşük çıktı ki vitamin kullanıyorsundur
idrarında enfeksiyon önemli
Yaa mesajiniz icimi o kadar rahatlatti ki anlatamam cokk tesekkur ederim yorum yaptiginiz icin.Canım biliyorum çok kişi söylüyordur bu tarz hikayeler ama eşimin kuzeni 20.haftasında hem plesantadan suyu geldi hem de rahim ağzı kısalığı sınırdaydı. Serklaj oldu tutmadı, ikinci kere oldu. günlerce hastanede yattı. 24 haftayı görelim, 28 haftayı görelim diye diye şuan 35.haftaya geldi. yani inan olmaz diye bir şey yok, ona da umutsuz konuşuyorlardı, ameliyatlarına 2 profesör falan girdi. İnşallah sen de 30ları görecek ve rahatlayacaksın
Yaa cok tesekkur ederim iyiki varsiniz. RABBIM HİÇBİRİNİZE YASATMASIN.ben şahsen edicem allah yardımcınız olsun. bebişinizi allah size bağışlasın
O zaman canım için rahat olsun benim mesela evde bile kasık ağrılarım var resmen zor yürüyorum doktor normal diyor bende kabullendim bu ağrılarayok canım doktoruma güveniyorum. ilk hamileliğimde de ona gitmiştim. bi şey olsa derdi normal dedi
ben rahatsız oluyorum işte
napalım
Amin cümlemizin inşallah.siz kacinci haftada dogum.yaptiniz benim cok kucuk daha inşallah vakitlice gelirRabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bend erken doğum yaptım onlar bizden daha dirençli hayata tutunuyorlar bak gör annesi seni yalnız bırakmaz o hastanede büyüyecek sonra sana gelecek sen güzel düşün güzel olsun Herşey endişe etme sütünüde sağmayı ihmal etme saatli sütün bitmesin
İlk ameliyat öncesi 1 hafta, ikinci ameliyat sonrası 2 hafta kaldı hastanede. Ama 20.haftadan beri tuvalet ve doktor kontrolü dışında yataktan kalkmadı. Evet çok zordu ama bak geçti bitti. Allah sana da bunu demeyi nasip edecek inşallahYaa mesajiniz icimi o kadar rahatlatti ki anlatamam cokk tesekkur ederim yorum yaptiginiz icin.bu surec zarfinda hep hastanede mi yatti 20 den 35e gelene kadar ?
İnşallah benimde bebegim kalir o kadar
Pankek kaşar hemen boğazına tıkanır bu gün bebek bisküvisi verdim eline sadece bakıyor yardım ettim ağzına alsın diye ufaktan aldı sonrada eliyle parçaladı o kadar..geçen masada kendi yaptığım kek var istedi bende verdim aldı ağzına mutlu oldum iş yutmaya gelince yapamadı kustu ..ben kaşığı dayamasam günlerdi bu çocuk aç kalır gerçekten ne kadar deseler bile yalnış yöntem birde bizde evde başka kardeşi yok belkide görse yeyer diye düşünüyorum..atom karışımı veriyorum Allahtan onu yiyor..vitaminsiz kalmasın diye çorbasına sebzeleri kıymayı atıyorum..eşim diyor Allah sana sabır versin o kadar zorluyorki beni o yemeği bitirince bütün benim vücudum ağrıyor kendime gelemiyorum.Gercekten annelerin hakkı ödenmezBende aynı durumdayım karnım burnumda ama onlar için Herşey yapılabilir banada yardım eden kimse yok eşim çiftçi evi birde o batırıyor toz toprak gübre Allah ne verdiyse birtanede kızım var iki çocuk hamilelik birde bunlar zor geliyor ama az kaldı sayılır doğuma birazcık daha sabır edelim kaşığı ağzına dayamayın reddediyorsa önüne vereceğiniz şeyide çok değil tane olarak verin mesela ince bir dilim kaşar verin azıcık ekmek verin tatsın en azından bir iki derken alışır pankek yapın dökemeyeceği şeyleri verin tane olursa sizinde temizlemeniz kolay olur yumurta haşlayın beyazını dilimleyin minik parça parça verin ona hepsi birden verirseniz zaten ev evliyken çıkar Allah kolaylık versin hepimize havalarda çok sıcak kapı açsak sinek böcek dalıyor derdimiz bitmez ki daha bebek hazırlığı olacak
32 de yapmıştım şuan 27+5 teyim lakin bugün biraz ağrı hissediyorum devam ederse gidicem magnezyum aldım ağrı kesici de aldım çok birşeyde yapmadım ama bugün Herşey olacağına varıyor daha çok minikler Rabbim alacakları nefes vermişse yaşıyorlar ben ona bıraktım o ne dilemiş o olurAmin cümlemizin inşallah.siz kacinci haftada dogum.yaptiniz benim cok kucuk daha inşallah vakitlice gelir
Hangi hastanede yaptırdınızBen dün yaptırdım 24+6'daydım
Kısada öğle alışacak sebebi ağzına birşey almamış olması pütürlü bir iki derken alışır siz pes etmeyin alışacak elbet bizimki de öğüttü çok olurdu kısacak gibi sonra sonra alıştı birgün yoğurt koydum başından aşağı bolca etti eliyle ağzına götürdü bir iki sonra tad alınca alıştı sebzeleri haşlayıp ezmeden veriyordum yumuşak oluyor onuda deneyebilirsinizPankek kaşar hemen boğazına tıkanır bu gün bebek bisküvisi verdim eline sadece bakıyor yardım ettim ağzına alsın diye ufaktan aldı sonrada eliyle parçaladı o kadar..geçen masada kendi yaptığım kek var istedi bende verdim aldı ağzına mutlu oldum iş yutmaya gelince yapamadı kustu ..ben kaşığı dayamasam günlerdi bu çocuk aç kalır gerçekten ne kadar deseler bile yalnış yöntem birde bizde evde başka kardeşi yok belkide görse yeyer diye düşünüyorum..atom karışımı veriyorum Allahtan onu yiyor..vitaminsiz kalmasın diye çorbasına sebzeleri kıymayı atıyorum..eşim diyor Allah sana sabır versin o kadar zorluyorki beni o yemeği bitirince bütün benim vücudum ağrıyor kendime gelemiyorum.Gercekten annelerin hakkı ödenmez
Sormayı unuttum durumun nasıl şuan benimde 3 cm açılma var demişlerdi acil sezeryana almışlardı ama normal kasılma başlamıştı bende ilkim normal doğum olduğu için sebebinizde bilemediler erken doğumum şuanda erken doğum riskim çok yüksek kan sulandırıcı veriyorlar bebek hızlı gelişsin kan akışı hızlı olsun diye 18 inde kontrol var ozamana kadar dayanırım inşallahAmin cümlemizin inşallah.siz kacinci haftada dogum.yaptiniz benim cok kucuk daha inşallah vakitlice gelir
Sebzeleri evet denemek olur ama yani ağzına almıyor istemiyor parçalıyor o kadar bu gün blend çok yapmadım çorbada baktım havucları kıymayı yedi şükürKısada öğle alışacak sebebi ağzına birşey almamış olması pütürlü bir iki derken alışır siz pes etmeyin alışacak elbet bizimki de öğüttü çok olurdu kısacak gibi sonra sonra alıştı birgün yoğurt koydum başından aşağı bolca etti eliyle ağzına götürdü bir iki sonra tad alınca alıştı sebzeleri haşlayıp ezmeden veriyordum yumuşak oluyor onuda deneyebilirsiniz
Elhamdülillah sancim yok enfeksiyon cok oldugu icin heran dogabilir dedi. İnşallah sizde vakitlice saglikla kucaginiza alirsiniz.bana enfeksiyondan dolayi acilma oldu dediler. bana normal dogum diyorlar.Sormayı unuttum durumun nasıl şuan benimde 3 cm açılma var demişlerdi acil sezeryana almışlardı ama normal kasılma başlamıştı bende ilkim normal doğum olduğu için sebebinizde bilemediler erken doğumum şuanda erken doğum riskim çok yüksek kan sulandırıcı veriyorlar bebek hızlı gelişsin kan akışı hızlı olsun diye 18 inde kontrol var ozamana kadar dayanırım inşallah
Ben 1 ay önce yaptırmıştım Difteri+Boğmaca+Tetanozu. Bayram girdi araya, tam 1 ay sonra yaptıramadım, o arada bide köpek ısırdı elimi, 3 doz Kuduz aşısı sığdırdık bayrama. Bugün 2.doz Tetanoz'umu oldum. Böyle bir şey söylemediler, hatta acele ettirdiler araya bayram girdi diye.Tetanoz aşılarını kaçıncı haftada yaptırdınız? ben bugün gittim 2. Dozumu yaptırmaya 2 doz arası 8 hafta olması gerekiyor dedi sağlık ocağındaki ebe. Karma aşı olduğu için öyleymiş yeni haberi olmuş onun da.
Canim daha yeni gördüm gönderini ana yemek yanında bulgur pilavı yiyorum canim ben ekmeği kestim sadece tam buğday ekmeği yiyorum tost olarak o da sabah atıştırma olarak da sağlıklı olan tadi olmayan diyet atistirmaliklar iste maksat ağzıma bisiler girsinBen tartılmadım hala korkuyorum en son 10 kg almıştım sanırım
Bulgur ye bari onlar yerine bulgur yasak mı acaba … ben pilavı ekmeği bıraktım bulgura geçtim ama hala büyümeye devam ediyorum
Slm canım hangı ulkede yasıyorsun?Çok şükür Allahıma.Hele bunlar büyüsünler kardeşimden görüyorum büyük kız 12 yaşında hala peşlerinde canları sağolsun çocuklarımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?