Kesinlikle öyle canımdün bendede kasılma oldu canımsın sebebi sanıyorum üşütme ve aşırı yorgunluktu uzanınca üzerimi örtünce soğuk soğuk terledim geçti haliyle yoruluyorsun
çocuk için annenin yanında olması büyük nimet bazen de bazı yaş sendromları oluyor inatlaşıyorlar
doktorunu bende sevmedim değiştermekte haklısın devlete gittiğim halde folik biter bitmez 5 çeşit vitamine geçtiler
Evet canım sen hasrette çekmişsin büyüt zaten en az 3-5 yıl yanlarında kal sonra zaten bakımları daha kolay oluyor okulda okuyorlar vs o zaman çalışmak istersen çalışırsın ne güzel ki hayallerine kavuşmuşsun çok şükür..İn şa Allah istediğin gibi olur.Aslında bende senelerdi çalıştım zor oldu bana hiç çalışmamak evde oturmak ama o kadar çocuk hasretiyle yaşadımki doktor doktor gezdik bir sürü tedavi tüp bebek yollarında kaldık hiç çalışmak aklıma bile gelmedi anne olub çocuğuma bakıp büyütmekti hayalim çok şükürki hayalim gerçek oldu..zaten başka ülkede tek çocuğa bakmak hiç kolay diğil kendinde biliyorsun zaten eşimde istemiyor çalışmamı çünkü kendi ailesi soğuk ve hep diyorlar nigu bizden iyi çok iyi bir anne okumuş bilmiş birisi eee işte öyle deyince iş bana kaldı
Çok şükür Allahıma.Hele bunlar büyüsünler kardeşimden görüyorum büyük kız 12 yaşında hala peşlerinde canları sağolsun çocuklarımızınEvet canım sen hasrette çekmişsin büyüt zaten en az 3-5 yıl yanlarında kal sonra zaten bakımları daha kolay oluyor okulda okuyorlar vs o zaman çalışmak istersen çalışırsın ne güzel ki hayallerine kavuşmuşsun çok şükür..
oturarak çalışıyorum aslında. ne kadar geç çıkarsam bebişimle daha çok vakit geçiririm diye erken rapor almakta istemiyorumGünaydın canım
İşte yoruluyor olabilirsin rapor al için rahat etmiyorsa biraz dinlen..
Benimde kasılmalarım oluyor çok fazla sanki erken gelecek gibi hissediyorum o yüzden. Karnımda sanki ikiz gebelik gibi büyük.. belki de şişliktir bilmiyorum..
Günde 7’8 kere oluyor kasılma eğer hatta su an yine oldu
evet böyle bi yerde toplanıyor gibi , sertleşiyor kaskatı oluyor. oda bana nefes aldırmıyorGünaydın.Kasılma yani bir yere toplanıyormu bebek öylemi?ben farklı bir durum çok şükür şimdilik görmüyorum kendimde sadece hep tekme atıyor titriyor bazen karnım öyle
Evet ben ekstra demir ilacı da kullanıyorumEki Görüntüle 3604247 bende de bu şekilde yazıyor. birim değerleri farklı girilmiş ikimizin de düşük değeri
Kasılma değil de böyle diken batıyo gibi oluyo benim karnıma biraz uzanınca geçiyo normal midir acabakızlar günaydın. benim bu yalancı kasılmalar çoğalmaya başladı sanki.yürüşe çıktım akşam düzeliyor gibi ama yine kasılıyor. akşamdan beri çok rahatsızım doktor normal dedi ama
sizinde öyle mi
Emre günakana gidiyorum ben canım medicanaAnkarada olanlar hangi doktora gidiyorsunuz
Hayir sivi almadilar alttan usg ile baktilar o zaman gorundu iltihapli enfeksiyon dedi rahim agzinda özel hastane canimamin canım benim moralini bozma dur hemen herşeyin yoluna gireceğine inan hep
kesenin içinden sıvı mı aldılar nasıl biliyorlar hastane özel mi devlet mi
Arastirdik 2 profosere de gittim ozel klinige ama umut var konusmadilar 28. Haftaya gelmesi bile mucize diyorlar inşallah gelir mucizem benimle kalir.dogum olursa küvezde kalir dedi ama anne karni gibi olmaz dedi onu herkes biliyor zaten adanadayim bi burasi var ozel bide sehir hastanesi baska carem yok hic memnun degilim ama nereye gidecegimi bilmiyorumKavuşacaksın korkma sen moralini iyi tut doğarsa küvezde kalır bir süre buhaftalarda doğup yaşayan bebekler yaşıyor
Doğum olursa ne yapacaklar anlatıyorlar mı peki? Başka doktordan da görüş alsaydınız iyi bir yerde misin acaba eşin araştırsın sen orda yatarken
Suan 25+2 oldum.3 cm acilma var yuksek enfeksiyon var bunlarin hepsi bebegin erken gelmesine sebep seyler dedi doktor.bundan once düşüğüm var 5 haftalik ilk bebegim olacak buda dua edin bana hamiş kardeslerim10 güne doğar mı diyorlar kaç haftalık şuan
kendini salma canım , bebişler çok güçlü oluyorlar. allah bağışlasın
canım gördükçe aklıma geldikçe dua ediyorum inşallah her şey yoluna girerSuan 25+2 oldum.3 cm acilma var yuksek enfeksiyon var bunlarin hepsi bebegin erken gelmesine sebep seyler dedi doktor.bundan once düşüğüm var 5 haftalik ilk bebegim olacak buda dua edin bana hamiş kardeslerim
Canım biliyorum çok kişi söylüyordur bu tarz hikayeler ama eşimin kuzeni 20.haftasında hem plesantadan suyu geldi hem de rahim ağzı kısalığı sınırdaydı. Serklaj oldu tutmadı, ikinci kere oldu. günlerce hastanede yattı. 24 haftayı görelim, 28 haftayı görelim diye diye şuan 35.haftaya geldi. yani inan olmaz diye bir şey yok, ona da umutsuz konuşuyorlardı, ameliyatlarına 2 profesör falan girdi. İnşallah sen de 30ları görecek ve rahatlayacaksınSuan 25+2 oldum.3 cm acilma var yuksek enfeksiyon var bunlarin hepsi bebegin erken gelmesine sebep seyler dedi doktor.bundan once düşüğüm var 5 haftalik ilk bebegim olacak buda dua edin bana hamiş kardeslerim
İçin rahat etmiyorsa istersen bir başka doktorada sor ama sorun olsaydı doktorun söylerdi benceoturarak çalışıyorum aslında. ne kadar geç çıkarsam bebişimle daha çok vakit geçiririm diye erken rapor almakta istemiyorum
zaten temmuz-ağustos ta konuşup en azından haftada 1 gün gelmeyeyim işe dicem.
sabah eşime ben yine erken doğurucam galiba dedim , ağzını hayra aç dedii :)
evet böyle bi yerde toplanıyor gibi , sertleşiyor kaskatı oluyor. oda bana nefes aldırmıyor
ben şahsen edicem allah yardımcınız olsun. bebişinizi allah size bağışlasınSuan 25+2 oldum.3 cm acilma var yuksek enfeksiyon var bunlarin hepsi bebegin erken gelmesine sebep seyler dedi doktor.bundan once düşüğüm var 5 haftalik ilk bebegim olacak buda dua edin bana hamiş kardeslerim
yok canım doktoruma güveniyorum. ilk hamileliğimde de ona gitmiştim. bi şey olsa derdi normal dediİçin rahat etmiyorsa istersen bir başka doktorada sor ama sorun olsaydı doktorun söylerdi bence
Canim sagsalim alacaksın kucağına insallah dualarımız seninleSuan 25+2 oldum.3 cm acilma var yuksek enfeksiyon var bunlarin hepsi bebegin erken gelmesine sebep seyler dedi doktor.bundan once düşüğüm var 5 haftalik ilk bebegim olacak buda dua edin bana hamiş kardeslerim
Bende aynı durumdayım karnım burnumda ama onlar için Herşey yapılabilir banada yardım eden kimse yok eşim çiftçi evi birde o batırıyor toz toprak gübre Allah ne verdiyse birtanede kızım var iki çocuk hamilelik birde bunlar zor geliyor ama az kaldı sayılır doğuma birazcık daha sabır edelim kaşığı ağzına dayamayın reddediyorsa önüne vereceğiniz şeyide çok değil tane olarak verin mesela ince bir dilim kaşar verin azıcık ekmek verin tatsın en azından bir iki derken alışır pankek yapın dökemeyeceği şeyleri verin tane olursa sizinde temizlemeniz kolay olur yumurta haşlayın beyazını dilimleyin minik parça parça verin ona hepsi birden verirseniz zaten ev evliyken çıkar Allah kolaylık versin hepimize havalarda çok sıcak kapı açsak sinek böcek dalıyor derdimiz bitmez ki daha bebek hazırlığı olacakMaşAllah sevindim adınıza.Ben blv yapsam atar töker ama asla yemez ağzına almaz hatta bana diyordular zor dönemler her şeyi ağzına alıcak asla almıyor yerde bile ne görse ağzına almaz..bende tekim yardım edenim yok kocaman karnımla şimdi BLV bana çok zor gelir mecbur zamana bırakıcam başka çarem yok o kadar istiyorumki artık her şey yesin resmen hayal gibi geliyor bana..diyordum yürümüyor çok şükür şimdi koşuyor kaldı yemesi
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bend erken doğum yaptım onlar bizden daha dirençli hayata tutunuyorlar bak gör annesi seni yalnız bırakmaz o hastanede büyüyecek sonra sana gelecek sen güzel düşün güzel olsun Herşey endişe etme sütünüde sağmayı ihmal etme saatli sütün bitmesinSuan 25+2 oldum.3 cm acilma var yuksek enfeksiyon var bunlarin hepsi bebegin erken gelmesine sebep seyler dedi doktor.bundan once düşüğüm var 5 haftalik ilk bebegim olacak buda dua edin bana hamiş kardeslerim
Belkide yemen gerekiyordur bazen vücut yemek gelmiycek diye kendini yani yağlarını depolamaya başlar kıtlık var zannediyor herhalde biraz proteinli beslen meyveni unutma karnonhidratıda hamur işinden değil doğal olandan almaya çalış bir hafta o diyet listesini denemeye çalış fark olacakmı bakalım vücudunda şaşırmış olur hem bende yiyemiyorum mide asidi başladı yanma falan iyice kötü oldum kiloda alamadım benim alıyor diye sorun etmiyorum hamile kaldığım kilodayım sonrasında almazsam çok iyi olacak birde beni magnezyum ishal yapıyor anlamadım ondandan almıyor olabilirim kramplarım çok fazla karnımda kasılma oluyordu kullanınca geçti ama tek olumsuz yanı bu olsun bebişlerimiz iyi olsunlar da2500 cal diyet listesi
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
5 tane zeytin
3 dilim uno light ekmek
açık limonlu çay
domates biber salatalık
2 saat sonra
2 porsiyon meyve
2 light grissini 1 bardak süt
öğlen
1 köfte kadar et
12 yk sebze yemeği
1 kase çorba ( 2 kepçe)
yerım su bardağı yoğurt
2 dilim uno light ekmek sınırsız salata
ara öğün
2 porsiyon meyve
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 light grissini
1 bardak ayran
akşam
1 köfte kadar et
10 yemek kaşığı sebze
1 kase çorba
sınırsız salata
2 dilim uno light ekmek sınırsız salata
ara öğün
2 porsiyon meyve
1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
bir forumda gebelik şeker diyet listesi buldum da kızlar ben normalde bu kadar yemiyorum kinasıl bu kadar kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?