Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kesinlikle öyle canım

Evet canım sen hasrette çekmişsin büyüt zaten en az 3-5 yıl yanlarında kal sonra zaten bakımları daha kolay oluyor okulda okuyorlar vs o zaman çalışmak istersen çalışırsın ne güzel ki hayallerine kavuşmuşsun çok şükür..

Çok şükür Allahıma.Hele bunlar büyüsünler kardeşimden görüyorum büyük kız 12 yaşında hala peşlerinde canları sağolsun çocuklarımızın

oturarak çalışıyorum aslında. ne kadar geç çıkarsam bebişimle daha çok vakit geçiririm diye erken rapor almakta istemiyorum
zaten temmuz-ağustos ta konuşup en azından haftada 1 gün gelmeyeyim işe dicem.
sabah eşime ben yine erken doğurucam galiba dedim , ağzını hayra aç dedii :)
Günaydın.Kasılma yani bir yere toplanıyormu bebek öylemi?ben farklı bir durum çok şükür şimdilik görmüyorum kendimde sadece hep tekme atıyor titriyor bazen karnım öyle
evet böyle bi yerde toplanıyor gibi , sertleşiyor kaskatı oluyor. oda bana nefes aldırmıyor

Kasılma değil de böyle diken batıyo gibi oluyo benim karnıma biraz uzanınca geçiyo normal midir acaba

amin canım benim moralini bozma dur hemen herşeyin yoluna gireceğine inan hep
kesenin içinden sıvı mı aldılar nasıl biliyorlar hastane özel mi devlet mi
Hayir sivi almadilar alttan usg ile baktilar o zaman gorundu iltihapli enfeksiyon dedi rahim agzinda özel hastane canim

Arastirdik 2 profosere de gittim ozel klinige ama umut var konusmadilar 28. Haftaya gelmesi bile mucize diyorlar inşallah gelir mucizem benimle kalir.dogum olursa küvezde kalir dedi ama anne karni gibi olmaz dedi onu herkes biliyor zaten adanadayim bi burasi var ozel bide sehir hastanesi baska carem yok hic memnun degilim ama nereye gidecegimi bilmiyorum

10 güne doğar mı diyorlar kaç haftalık şuan
kendini salma canım , bebişler çok güçlü oluyorlar. allah bağışlasın
Suan 25+2 oldum.3 cm acilma var yuksek enfeksiyon var bunlarin hepsi bebegin erken gelmesine sebep seyler dedi doktor.bundan once düşüğüm var 5 haftalik ilk bebegim olacak buda dua edin bana hamiş kardeslerim

Suan 25+2 oldum.3 cm acilma var yuksek enfeksiyon var bunlarin hepsi bebegin erken gelmesine sebep seyler dedi doktor.bundan once düşüğüm var 5 haftalik ilk bebegim olacak buda dua edin bana hamiş kardeslerim
canım gördükçe aklıma geldikçe dua ediyorum inşallah her şey yoluna girer

Canım biliyorum çok kişi söylüyordur bu tarz hikayeler ama eşimin kuzeni 20.haftasında hem plesantadan suyu geldi hem de rahim ağzı kısalığı sınırdaydı. Serklaj oldu tutmadı, ikinci kere oldu. günlerce hastanede yattı. 24 haftayı görelim, 28 haftayı görelim diye diye şuan 35.haftaya geldi. yani inan olmaz diye bir şey yok, ona da umutsuz konuşuyorlardı, ameliyatlarına 2 profesör falan girdi. İnşallah sen de 30ları görecek ve rahatlayacaksın

İçin rahat etmiyorsa istersen bir başka doktorada sor ama sorun olsaydı doktorun söylerdi bence

ben şahsen edicem allah yardımcınız olsun. bebişinizi allah size bağışlasın

İçin rahat etmiyorsa istersen bir başka doktorada sor ama sorun olsaydı doktorun söylerdi bence
yok canım doktoruma güveniyorum. ilk hamileliğimde de ona gitmiştim. bi şey olsa derdi normal dedi
ben rahatsız oluyorum işte
napalım

Canim sagsalim alacaksın kucağına insallah dualarımız seninle

Bende aynı durumdayım karnım burnumda ama onlar için Herşey yapılabilir banada yardım eden kimse yok eşim çiftçi evi birde o batırıyor toz toprak gübre Allah ne verdiyse birtanede kızım var iki çocuk hamilelik birde bunlar zor geliyor ama az kaldı sayılır doğuma birazcık daha sabır edelim kaşığı ağzına dayamayın reddediyorsa önüne vereceğiniz şeyide çok değil tane olarak verin mesela ince bir dilim kaşar verin azıcık ekmek verin tatsın en azından bir iki derken alışır pankek yapın dökemeyeceği şeyleri verin tane olursa sizinde temizlemeniz kolay olur yumurta haşlayın beyazını dilimleyin minik parça parça verin ona hepsi birden verirseniz zaten ev evliyken çıkar Allah kolaylık versin hepimize havalarda çok sıcak kapı açsak sinek böcek dalıyor derdimiz bitmez ki daha bebek hazırlığı olacak

Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah bend erken doğum yaptım onlar bizden daha dirençli hayata tutunuyorlar bak gör annesi seni yalnız bırakmaz o hastanede büyüyecek sonra sana gelecek sen güzel düşün güzel olsun Herşey endişe etme sütünüde sağmayı ihmal etme saatli sütün bitmesin

Belkide yemen gerekiyordur bazen vücut yemek gelmiycek diye kendini yani yağlarını depolamaya başlar kıtlık var zannediyor herhalde biraz proteinli beslen meyveni unutma karnonhidratıda hamur işinden değil doğal olandan almaya çalış bir hafta o diyet listesini denemeye çalış fark olacakmı bakalım vücudunda şaşırmış olur hem bende yiyemiyorum mide asidi başladı yanma falan iyice kötü oldum kiloda alamadım benim alıyor diye sorun etmiyorum hamile kaldığım kilodayım sonrasında almazsam çok iyi olacak birde beni magnezyum ishal yapıyor anlamadım ondandan almıyor olabilirim kramplarım çok fazla karnımda kasılma oluyordu kullanınca geçti ama tek olumsuz yanı bu olsun bebişlerimiz iyi olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…