Kızlar akşamları çok fena şişkinlik oluyor bende catlıycakmisim gibi ya ne otura biliyorum ne kalka biliyorum aşırı rahatsz edici sizlerde de oluyor mu
Kızlar akşamları çok fena şişkinlik oluyor bende catlıycakmisim gibi ya ne otura biliyorum ne kalka biliyorum aşırı rahatsz edici sizlerde de oluyor mu
Ben alt üst takımları ve çorapsız tulumları kullanıyorum diğerlerine gerek duymuyorum. Şapka eldiven vs hiç kullanmadım zaten battaniye vs almıştım o yüzden alt üst takımlar zıbınlar vs yeterli. sen bilirsin yine de almak istersen al çoklu
Bebegi 28. Haftada dogum pozisyonunda olan var mi kizlar ? Benim bebegim oyle ve asagida cok baski oluyor. Ozellikle ayakta fazla kalirsam l, kasiklarimda sanci basliyor
Kızlar iyi geceler hamilelerin duası kabul olurmuş kızım Asya yarın lgs sinavina girecek dua edin olurmu uyuyamıyorum heyecan korku stres ne ararsaniz var
Yoo kanala girmemisti tabi, ben durus olarak oyle durdugu icin dogum pozisyonunu dedim. Evet dedigin gibi asagida takiliyor. Ellerini gidiklanma gibi asagida hissediyorum
İnşallah su 15 günde her şeyi ayarlarız diye düşünüyorum bakalım ondan sonra da ev temiz olacağından detaylı temizlik işini de aradan çıkarmış olacağım doğum öncesi
İnşallah su 15 günde her şeyi ayarlarız diye düşünüyorum bakalım ondan sonra da ev temiz olacağından detaylı temizlik işini de aradan çıkarmış olacağım doğum öncesi