Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar akşamları çok fena şişkinlik oluyor bende catlıycakmisim gibi ya ne otura biliyorum ne kalka biliyorum aşırı rahatsz edici sizlerde de oluyor mu

Kızlar akşamları çok fena şişkinlik oluyor bende catlıycakmisim gibi ya ne otura biliyorum ne kalka biliyorum aşırı rahatsz edici sizlerde de oluyor mu
Ben şimdi atıştırdım ve balon gibi patlıcam sanki nefes alamıyorum resmen

Benim ilk doğum olacak diye elimde başka bir şey yok bunların gerekli olduğunu düşünüyorum

Ooof evet çok da yemedim ki akşam olunca hep böyle oluyor ya napacagmi şaşırıyorum resmen yatsam olmuyor kalksam olmuyor patliycak gibi
Bende çok yemedim ama hiç fark etmez hemen şişiyorum sağa sola dönemiyorum yatakta

Çok üzücü maleseffgordukçe kötü oluyorum anksıyıtem gelıyor.bu surecte galıba bıraz uzak durmak lazım bakmamak lazım boyle olumsuz olaylara
Gece bakıyorum istemsiz olan masum halka oluyor hep
Bebegi 28. Haftada dogum pozisyonunda olan var mi kizlar ? Benim bebegim oyle ve asagida cok baski oluyor. Ozellikle ayakta fazla kalirsam l, kasiklarimda sanci basliyor
Aşağıda evet dün biraz çarşıya çıktım pişman oldum zaten ayaklarım sis ve çok ağırlaştım önceki hamileliklerimi hatırlamıyorum bile nasıldı

Taşınma işi çok zor daha ağırlaşmadan bitirsen rahatlarsın
İnşallah su 15 günde her şeyi ayarlarız diye düşünüyorum bakalım ondan sonra da ev temiz olacağından detaylı temizlik işini de aradan çıkarmış olacağım doğum öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…