Bakalım napcaz son aylarda çok kilo almazsak iyi yoksa iyice zorlaşacak her şeyCanim daha yeni gördüm gönderini ana yemek yanında bulgur pilavı yiyorum canim ben ekmeği kestim sadece tam buğday ekmeği yiyorum tost olarak o da sabah atıştırma olarak da sağlıklı olan tadi olmayan diyet atistirmaliklar iste maksat ağzıma bisiler girsin
Çok üzücü maleseffKızlar savaşlar nükleer sızıntılar ne biçim bir dünya olduçocuklarımız için endişeliyim
Selam.turkiyede benSlm canım hangı ulkede yasıyorsun?
Bilkent şehir hastanesiHangi hastanede yaptırdınız
Tm canm bn acaba baska ılkede mı dıye dusundumSelam.turkiyede ben
Günaydın.Kendi adıma söylüyorum tabi eldiven önlük çok kullanılmıyor takım alsan bile fazla alma mesela her takıma önlük eldiven koyuyorlar önlük bebeği sıkıyor eldiven desen her takımda olunca anlamı yok ben mesela eldiven nerdeyse hiç kullanmadım ilk 10 gün o kadar ve ayaklı çok alma bebekler çok hızlı büyüyor elinde kalır o takımlar..dış için bana göre en güzeli tulumlar ayaksız aldım ben..1 tane 10 lu aldım hemşireye vermek için genelde alt üst aldımHerkese günaydın, deneyimli anneler size bir sorum olacak ufaktan ufaktan alışverişe başladım ama ben genelde şu 5li 10lu takımları tercih ediyorum hani üstune kusarsa sadece üst değişir altta eğer bez sızdırırsa alt değiştirilir gibi düşünüyorumda tabi herşeyi takım aldığım için komple değiştiririm büyük ihtimallebirde bebek tulumla sanki kıyafeti değiştirilirken daha çok hirpalaniyor gibi geliyor bana sizce hangisi daha avantajlı bebek için, takımlarda beresi, eldiveni ve örtüsü olduğu için extra hoşuma gidiyor. Bana en başta alınması gereken ve en çok lazım olan eşyaları listeler misiniz rica etsem direk dış giyimden başladım iç için tam kol zıbın mı alsam diye kararsızım 10lu takımlarda iç zıbında gönderiliyor kafam çok karışık
Yok canımTm canm bn acaba baska ılkede mı dıye dusundum
5li 10lu değil de 3lü almak daha mantıklı dedilerHerkese günaydın, deneyimli anneler size bir sorum olacak ufaktan ufaktan alışverişe başladım ama ben genelde şu 5li 10lu takımları tercih ediyorum hani üstune kusarsa sadece üst değişir altta eğer bez sızdırırsa alt değiştirilir gibi düşünüyorumda tabi herşeyi takım aldığım için komple değiştiririm büyük ihtimallebirde bebek tulumla sanki kıyafeti değiştirilirken daha çok hirpalaniyor gibi geliyor bana sizce hangisi daha avantajlı bebek için, takımlarda beresi, eldiveni ve örtüsü olduğu için extra hoşuma gidiyor. Bana en başta alınması gereken ve en çok lazım olan eşyaları listeler misiniz rica etsem direk dış giyimden başladım iç için tam kol zıbın mı alsam diye kararsızım 10lu takımlarda iç zıbında gönderiliyor kafam çok karışık
Benim öyle aşağıda duruyor kasılmalarımda oluyor doktor normal diyor benim içinBebegi 28. Haftada dogum pozisyonunda olan var mi kizlar ? Benim bebegim oyle ve asagida cok baski oluyor. Ozellikle ayakta fazla kalirsam l, kasiklarimda sanci basliyor
Ben alt üst takımları ve çorapsız tulumları kullanıyorum diğerlerine gerek duymuyorum. Şapka eldiven vs hiç kullanmadım zaten battaniye vs almıştım o yüzden alt üst takımlar zıbınlar vs yeterli. sen bilirsin yine de almak istersen al çokluHerkese günaydın, deneyimli anneler size bir sorum olacak ufaktan ufaktan alışverişe başladım ama ben genelde şu 5li 10lu takımları tercih ediyorum hani üstune kusarsa sadece üst değişir altta eğer bez sızdırırsa alt değiştirilir gibi düşünüyorumda tabi herşeyi takım aldığım için komple değiştiririm büyük ihtimallebirde bebek tulumla sanki kıyafeti değiştirilirken daha çok hirpalaniyor gibi geliyor bana sizce hangisi daha avantajlı bebek için, takımlarda beresi, eldiveni ve örtüsü olduğu için extra hoşuma gidiyor. Bana en başta alınması gereken ve en çok lazım olan eşyaları listeler misiniz rica etsem direk dış giyimden başladım iç için tam kol zıbın mı alsam diye kararsızım 10lu takımlarda iç zıbında gönderiliyor kafam çok karışık
Bugun biraz disari ciktim dolastim yoruldum diye de mi oldu bilmiyorum belimde ve kasiklarimda agri var. Aklima erken dogum geliyor korkuyorum. Ilk kizim sezeryandi donmedi, bu dogum pozisyonuna 26. haftada erken gecti.Benim öyle aşağıda duruyor kasılmalarımda oluyor doktor normal diyor benim için
Doğum pozisyonu denemez ama geziyor daha son hafta geçiyorlar doğum için kanala. Doktor kanala girmiş dedi mi? Sadece aşağıda takılıyordur belki benimki öyleBugun biraz disari ciktim dolastim yoruldum diye de mi oldu bilmiyorum belimde ve kasiklarimda agri var. Aklima erken dogum geliyor korkuyorum. Ilk kizim sezeryandi donmedi, bu dogum pozisyonuna 26. haftada erken gecti.
Yoo kanala girmemisti tabi, ben durus olarak oyle durdugu icin dogum pozisyonunu dedim. Evet dedigin gibi asagida takiliyor. Ellerini gidiklanma gibi asagida hissediyorumDoğum pozisyonu denemez ama geziyor daha son hafta geçiyorlar doğum için kanala. Doktor kanala girmiş dedi mi? Sadece aşağıda takılıyordur belki benimki öyle
Ayyy aynı şeyi yaşıyoruz ben diyorum beni tırnaklıyor diye hatta kimse inanmıyorYoo kanala girmemisti tabi, ben durus olarak oyle durdugu icin dogum pozisyonunu dedim. Evet dedigin gibi asagida takiliyor. Ellerini gidiklanma gibi asagida hissediyorum
EvetAyyy aynı şeyi yaşıyoruz ben diyorum beni tırnaklıyor diye hatta kimse inanmıyor
Doktoruna danışmadan yolculuğa çıkma bence ne olur ne olmaz. Bana iki saatte bir molalar vererek gidebilirsin demişti ama o haftalarda hiç bilmiyorum nasıl olurKızlar 30. Haftadan sonra uzun yolculuğa çıkmak nasıl olur sizce bebişi olan anneler diğer hamileliğinizde uzun yola çıktınız mı yaklaşık 9-10 saat sürecek öğretmenlik mülakatına gidicem ama bir yandan da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?