Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar emzirme yastığı sizce gerekli mi siz aldınız mı bir de beşik alanlar öneri yapabilir mi

her aşamaları zor canım birisi diyorki şimdi kolay hele ele karışssın evlensin o zaman gör zorluğu

Kızlar emzirme yastığı sizce gerekli mi siz aldınız mı bir de beşik alanlar öneri yapabilir mi
canım park beşik tercih ettik zaten eşim beğenip e bebek indirimden hemen almış yastığa da yeni bi icat sanırım iki çocuktada duymamıştım rahatsa bende alırım ben sadece hamile yastığı aldım onsuz uyuyamıyorum geçmişte oda yoktu mesala yada varsalardı ben bilmiyorum

Yastık için ben de emin olamadım sanırım park beşik en mantıklısı görüntüsü iyi olmasa da herkes çok kullanışlı diyor

Canım yastık rahatmı ben 2. Bi yastık çıkardım sağa sola taşıyorum zor oluyor resmini atarmısın nasıl bende alacağım ya

Aa hamile yastığı ne kullanıyorsunuz ya ben de arayıştayım. O kocaman sarılmalı olan mı yoksa sırt ve karın desteği olan şu ortası boş 2 parça olanlardan mıı

Aa hamile yastığı ne kullanıyorsunuz ya ben de arayıştayım. O kocaman sarılmalı olan mı yoksa sırt ve karın desteği olan şu ortası boş 2 parça olanlardan mıı
ben o kocaman sarılmalıları kullanıyorum harika bir şey, onsuz uyuduğumda kalça kemiğim çok ağrıyor

Yurumeye baslayınca daha zor..bnde oyle dusunuyordum ama buyudukce dahada zorlasıyor yada bana oyle
Peşinde dolanmaktan günde kaç bin atıyorum gitmesem olmaz düşer bir yere.. tehlikeleri algıladıkları yaş kaçtı acaba hiç hatırlamıyorum ne yön biliyor ne araba cadde anlıyor bahçede bile başına gelmeyen kalmadı . Tehlikeli yerlere eşim tel çekti evin önü hapishane gibi oldu en rahatı yürüyünce kadar olan dönem bence hatta ilk doğdukları 3,4 ay miss sadece meme uyku

evet işte ne olacağı belli olmuyor.
Canım ben bu bebeğimi hala emziriyorum hatırlıyorsan :;( hiç süt sağma vs kullanmadım yani kullansam daha mı iyi olur almalı mıyım yeni doğan bebeğimi öyle sağıp sağıp mı vereyim ne yapayım

bana görümcem verdi emzirme yastığını ama kullanamadım. kolumun altına normal bi yastık koymak daha pratik gelmişti.
beşikte anne yanı öneririm
bu tip

evet hatırlıyorum :) bence senin süt arttırma derdin olacağını sanmıyorum zaten aktif emziriyorsun. şimdilik çalışmıyorsun da
bence şimdilik alma

evet hatırlıyorum :) bence senin süt arttırma derdin olacağını sanmıyorum zaten aktif emziriyorsun. şimdilik çalışmıyorsun da
bence şimdilik alma
Tamam çok sağol siz konuşunca kafam karıştı kötü hisssettşm doymuyor gibi hissedersem öyle alırım o zaman bir doğurayım da

Ben bel destekli aldım ama istediğim verimi alamadım
Yataşın L seklinde olanından aldım yatakta da fazla yer kaplamadı inanılmaz kullanışlı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…