topıklu aldığımda bu kadar yüksekBu terlikler çok rahat canım ben giyiyorum topuk boyuda az düşüne bilirsin
her aşamaları zor canım birisi diyorki şimdi kolay hele ele karışssın evlensin o zaman gör zorluğuGüzel sonuçlar alsın çok zor ya bu sıcakta.Benim oğlanda gece 3 kalkmış eşim sallamış uyumamış asla sonra ben gittim nerdeyse 1 saat salladım asla uyumadı getirdim kendi yatağımıza ordada eşim sinir olmaya başladı neden uyumuyo diye işte çocukta bunu görünce ağlama krizine girdi nefesi kesiliyordu ağlamaktan tamam dedim kendime nigu zaten nerdeyse sabah oldu oyun oynadı saat 6 zar zor uyudu sonuç ben ayakta zor duruyorum
canım park beşik tercih ettik zaten eşim beğenip e bebek indirimden hemen almış yastığa da yeni bi icat sanırım iki çocuktada duymamıştım rahatsa bende alırım ben sadece hamile yastığı aldım onsuz uyuyamıyorum geçmişte oda yoktu mesala yada varsalardı ben bilmiyorumKızlar emzirme yastığı sizce gerekli mi siz aldınız mı bir de beşik alanlar öneri yapabilir mi
Yastık için ben de emin olamadımcanım park beşik tercih ettik zaten eşim beğenip e bebek indirimden hemen almış yastığa da yeni bi icat sanırım iki çocuktada duymamıştım rahatsa bende alırım ben sadece hamile yastığı aldım onsuz uyuyamıyorum geçmişte oda yoktu mesala yada varsalardı ben bilmiyorum
prego san diegoKızlar emzirme yastığı sizce gerekli mi siz aldınız mı bir de beşik alanlar öneri yapabilir mi
Emzirme yastığı da gerekli benceKızlar emzirme yastığı sizce gerekli mi siz aldınız mı bir de beşik alanlar öneri yapabilir mi
Tamam teşekkürler bakıcam bunlaraprego san diego
prego premium line anne yanı
Bunlara iyi diyolar bi bakın isterseniz
Canım yastık rahatmı ben 2. Bi yastık çıkardım sağa sola taşıyorum zor oluyor resmini atarmısın nasıl bende alacağım yacanım park beşik tercih ettik zaten eşim beğenip e bebek indirimden hemen almış yastığa da yeni bi icat sanırım iki çocuktada duymamıştım rahatsa bende alırım ben sadece hamile yastığı aldım onsuz uyuyamıyorum geçmişte oda yoktu mesala yada varsalardı ben bilmiyorum
Banada diyordular yürüsün rahatlarsın aksine canları sağolsun dahada zorlanıyorumher aşamaları zor canım birisi diyorki şimdi kolay hele ele karışssın evlensin o zaman gör zorluğu
Yurumeye baslayınca daha zor..bnde oyle dusunuyordum ama buyudukce dahada zorlasıyor yada bana oyleBanada diyordular yürüsün rahatlarsın aksine canları sağolsun dahada zorlanıyorum
Yok ya nerde mesela kardeşim diyor en zor dönemler okul şimdi kendisi hamile diyorki bebeklik en kolayı ama okul en zoruYurumeye baslayınca daha zor..bnde oyle dusunuyordum ama buyudukce dahada zorlasıyor yada bana oyle
Aa hamile yastığı ne kullanıyorsunuz ya ben de arayıştayım. O kocaman sarılmalı olan mı yoksa sırt ve karın desteği olan şu ortası boş 2 parça olanlardan mııcanım park beşik tercih ettik zaten eşim beğenip e bebek indirimden hemen almış yastığa da yeni bi icat sanırım iki çocuktada duymamıştım rahatsa bende alırım ben sadece hamile yastığı aldım onsuz uyuyamıyorum geçmişte oda yoktu mesala yada varsalardı ben bilmiyorum
saol canım ben bu halimle kardeşimin düğünü için rahat ayakkabı bakmaya gittim topuklu ayakkabı aldım yürüyemem dedim değiştirmeye gittim satıcı kız şu rahat diye diye bu seferde topuklu terlik verdi ki olmuyorda ayağım şiş yine değiştirmeye gitmeye utanyorum ben anca spor ayakkabısı giyebilrim
ben o kocaman sarılmalıları kullanıyorum harika bir şey, onsuz uyuduğumda kalça kemiğim çok ağrıyorAa hamile yastığı ne kullanıyorsunuz ya ben de arayıştayım. O kocaman sarılmalı olan mı yoksa sırt ve karın desteği olan şu ortası boş 2 parça olanlardan mıı
Peşinde dolanmaktan günde kaç bin atıyorumYurumeye baslayınca daha zor..bnde oyle dusunuyordum ama buyudukce dahada zorlasıyor yada bana oyle
Canım ben bu bebeğimi hala emziriyorum hatırlıyorsan :;( hiç süt sağma vs kullanmadım yani kullansam daha mı iyi olur almalı mıyım yeni doğan bebeğimi öyle sağıp sağıp mı vereyim ne yapayımevet işte ne olacağı belli olmuyor.
bana görümcem verdi emzirme yastığını ama kullanamadım. kolumun altına normal bi yastık koymak daha pratik gelmişti.Kızlar emzirme yastığı sizce gerekli mi siz aldınız mı bir de beşik alanlar öneri yapabilir mi
evet hatırlıyorum :) bence senin süt arttırma derdin olacağını sanmıyorum zaten aktif emziriyorsun. şimdilik çalışmıyorsun daCanım ben bu bebeğimi hala emziriyorum hatırlıyorsan :;( hiç süt sağma vs kullanmadım yani kullansam daha mı iyi olur almalı mıyım yeni doğan bebeğimi öyle sağıp sağıp mı vereyim ne yapayım
Tamam çok sağol siz konuşunca kafam karıştı kötü hisssettşm doymuyor gibi hissedersem öyle alırım o zaman bir doğurayım daevet hatırlıyorum :) bence senin süt arttırma derdin olacağını sanmıyorum zaten aktif emziriyorsun. şimdilik çalışmıyorsun da
bence şimdilik alma
Ben bel destekli aldım ama istediğim verimi alamadımAa hamile yastığı ne kullanıyorsunuz ya ben de arayıştayım. O kocaman sarılmalı olan mı yoksa sırt ve karın desteği olan şu ortası boş 2 parça olanlardan mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?