Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kuzum benimki rahim ağzındaydı sadece biraz uzaklaştı yukarı çıkmadı daha da çıkmaz diyor doktorlar hem özeldeki hem devletteki perinatolog ilkim sezeryan ve bu durumdan dolayı olmaz dediler. Ama ben acayip merak ediyordum normali

Aaa çok şaşırdım lekeler doğumdan sonra geçer diye okumuştum ama şu an geçer mi bilemedim. Benim de boynumda oluştu leke

Anladım canımm sağlıklı olsun boşver en güzeli o
Full narkoz mu alıyorsun bölgesel mi

Çok sevindim sizin adınıza inşallah benimki de büyümüştür

Senin su fazlaligi kacinci haftada teşhis koyulmuştu canim benim 23.hafta soyledi doktor sonradan duzelme olmadimi sende diyet yapiyorum şu an ama inşallah duzelir
tam hatırlamıyorum ama o haftalarda olması lazım 25 di galiba
bana doktorum diyet demedi. deseydi yapardım

ben de mochi aldım bir arkadaşım kullandı çok memnun kaldı, ilk andan beri kullanmadığı için pişman olduğu söyledi. aslında ev hanımı ama bahsettiğiniz gibi süt artışı ve süt stoklama için çok faydasını gördüğünü söyledi. çünkü bebeği 4 5 aydan sonra emmedi, stokladıklarını bir süre daha verebildi.

günaydın kızlar kızın sınavından sora kendime bir türlü gelemiyorum halsizim güneşte çok bekledik akabinde işe gelmek zorunda olmam vede sınavın hüsranla sonuçlanması
az evvelde ayağım takıldı kaldırımda sağ kolum üzerine düştüm neyseki bişi olmadı sizlerde ne var ne yok

Maşallah maşallah ne güzel kaçıncı haftadasınız, başlangıca göre kilonuz nasıl?

evet işte ne olacağı belli olmuyor.

Günaydınn
zormuş dimi sınav. iptalini istiyorlarmış radyoda duydum bende
yazık ya ne hale geldi
ayy dikkat et sende
ben iyiym şükür sıcaklar basıyor neyseki bu ara rüzgarlı biraz nefes aldık

Günaydınn
zormuş dimi sınav. iptalini istiyorlarmış radyoda duydum bende
yazık ya ne hale geldi
ayy dikkat et sende
ben iyiym şükür sıcaklar basıyor neyseki bu ara rüzgarlı biraz nefes aldık
ah canım keşke iptal olsa sanırsın bu çocukları uzaya seçiyorlar canım kafa dalgın olunca biranda ayağım boşluğa geldi düştüm
senin haftalrda bende bir nefes daralması yaşamıştım o ani genişlemeden oluyor çatladıkça açıldıkça rahatlıyorsun bir kaç güne geçer
mide yanmasından sabahları karpuz yiyerek kurtuldum çaylı kahvaltıdan uzak duruyorum

Giyilebilir göğüs pompası almayı düşünüyorum araştıran ya da alıp kullanan memnun kalan var mı?
Ben baya araştırdım. ilk haftalar hatta aylar için mochi göğüs pompasının manuel olanını aldım, yorumlarda okuduğum kadarıyla ve kullanan bir arkadaşımın önerisiyle ilk zamanlar için yeterli olacağını düşündüm: Mochi Göğüs Pompası 120 ml. - Fiyatı, Yorumları

İleride ihtiyaç durumuna göre şarjlı olanını alacağım: Mochi - Giyilebilir Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları

Geçmiş olsun canım denge mekanizmalarımız değiştiği için oluyor sanırım böyle

ayy çok geçmiş olsun iyi misin şimdi

Geçmiş olsun canım denge mekanizmalarımız değiştiği için oluyor sanırım böyle
saol canım ben bu halimle kardeşimin düğünü için rahat ayakkabı bakmaya gittim topuklu ayakkabı aldım yürüyemem dedim değiştirmeye gittim satıcı kız şu rahat diye diye bu seferde topuklu terlik verdi ki olmuyorda ayağım şiş yine değiştirmeye gitmeye utanyorum ben anca spor ayakkabısı giyebilrim

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-17-10-47-54-181_trendyol.com.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 35
Güzel sonuçlar alsın çok zor ya bu sıcakta.Benim oğlanda gece 3 kalkmış eşim sallamış uyumamış asla sonra ben gittim nerdeyse 1 saat salladım asla uyumadı getirdim kendi yatağımıza ordada eşim sinir olmaya başladı neden uyumuyo diye işte çocukta bunu görünce ağlama krizine girdi nefesi kesiliyordu ağlamaktan tamam dedim kendime nigu zaten nerdeyse sabah oldu oyun oynadı saat 6 zar zor uyudu sonuç ben ayakta zor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…