- 3 Mayıs 2023
- 1.356
- 737
- 53
- 32
Günaydıngünaydın kızlarr havalar çok sıcak napıyosunuzz nasıl gidiyor
Teşekkürler bunlara hiç göz at atmamıştım biraz küçükler diye ama buna da bakayımbana görümcem verdi emzirme yastığını ama kullanamadım. kolumun altına normal bi yastık koymak daha pratik gelmişti.
beşikte anne yanı öneririm
bu tip
Eki Görüntüle 3605698
Evet ben de alırsam uygun bir şey alacam kullananlar çoknyönlğ kullanıldığını söylüyor dediğiniz gibi tummy time için de olabilirE bebekten uygun fiyatlı bir şey alabilirsiniz ben almadım sanırım almam da sonrasında bebeğiniz için tummy time etkinliği yaparken kullanırsınız.
günaydınnngünaydın kızlarr havalar çok sıcak napıyosunuzz nasıl gidiyor
ben 8.aya kadar kullanmıştım. sonra yatağına geçirmiştim. o şekilde uygun mu değil mi düşünebilirsinTeşekkürler bunlara hiç göz at atmamıştım biraz küçükler diye ama buna da bakayım
sen izne ne zaman ayrılacaksın? benim son 2 haftam 31 de bırakacağım biraz yıllık izin kullanıpgünaydınnn
klima ile yaşıyoruz valla. klima olmasaymış ben yaz mevsiminde hayatta çalışamazmışım
onun dışında şükür yuvarlanıyoruz
yastık kullanmayı denedin miii :) ben 3 yastıkla yatıyorumGünaydınevet maalesef gece nefes alamadım bir de benim sırtım çok ağrıyo bi çözüm bulabilen var mı
benim temmuz sonunda 32 oluyorsen izne ne zaman ayrılacaksın? benim son 2 haftam 31 de bırakacağım biraz yıllık izin kullanıp
Ben savaşarak uyuyorum resmen her yerim ağrıyo çok dönüyorum yastıkla sabit kalamadım denedim bi ama hamile yastıklarına bakıcam evde kalabalık olur diye bakmamıştımyastık kullanmayı denedin miii :) ben 3 yastıkla yatıyorum
günaydın kzum klima olmasa burdada yaşanmaz çukurova kavruluyor aldın mı geceliği hoştu bence bende bir tane düşünüyorum viskon yada pamukgünaydınnn
klima ile yaşıyoruz valla. klima olmasaymış ben yaz mevsiminde hayatta çalışamazmışım
onun dışında şükür yuvarlanıyoruz
günaydın canım ben geçen haftalara nazaran bir miktar iyi nefes alıyorum genişlediğim kadar genişledim bu saatten sora plesantada su artmıyor sabit kalıyormuş birde salçalı yağlı yemeklerden kaçıp karpuz kavun beslendikçe midem de rahatladıgünaydın kızlarr havalar çok sıcak napıyosunuzz nasıl gidiyor
inşallah dediğin gibi alabilirsinbenim temmuz sonunda 32 oluyor
ağustos sonunda 37
temmuz sonunda erken gibi geliyor. doğumdan sonra kullanırım diye kalabildiğim kadar kalayım doğumdan sonra kullanayım istiyorum
ağustos da haftada 1 gün gelmeden idare etmeyi düşünüyorum
tabi bi sıkıntı çıkmazsa
senin iznine az kalmış. sonrasında ücretsiz izin ne kadar düşünüyorsn
evet inanılmaz kalabalık oluyor gerçekten her yer yastık bizde deBen savaşarak uyuyorum resmen her yerim ağrıyo çok dönüyorum yastıkla sabit kalamadım denedim bi ama hamile yastıklarına bakıcam evde kalabalık olur diye bakmamıştım
yaza denk gelmesi bu açıdan iyi allah karpuzu iyi ki yaratmışgünaydın kzum klima olmasa burdada yaşanmaz çukurova kavruluyor aldın mı geceliği hoştu bence bende bir tane düşünüyorum viskon yada pamuk
günaydın canım ben geçen haftalara nazaran bir miktar iyi nefes alıyorum genişlediğim kadar genişledim bu saatten sora plesantada su artmıyor sabit kalıyormuş birde salçalı yağlı yemeklerden kaçıp karpuz kavun beslendikçe midem de rahatladı
karpuza döndüm zatenyaza denk gelmesi bu açıdan iyi allah karpuzu iyi ki yaratmış
kız ben ben ağustos sonunda doğuruyor olacam sezeryan olunca bir hafta erken yaparlar çünkü ama içimden de normali deneyimlemek geçiyorbenim temmuz sonunda 32 oluyor
ağustos sonunda 37
temmuz sonunda erken gibi geliyor. doğumdan sonra kullanırım diye kalabildiğim kadar kalayım doğumdan sonra kullanayım istiyorum
tabi bi sıkıntı çıkmazsa
çevre mühendisiyimkarpuza döndüm zatenmeslektaşmışız mühendislikte branş nedir
benim de sezeryan olursa ağustos sonu olur şu an 7 eylül diyor tahmini doğumkız ben ben ağustos sonunda doğuruyor olacam sezeryan olunca bir hafta erken yaparlar çünkü ama içimden de normali deneyimlemek geçiyor
inşallah dediğin gibi alabilirsin
ücretsiz izin düşünmüyorum, doğumdan sonraki 8 haftadan sonra işten ayrılacağım bir süre çalışmak istemiyorum... geri dönmek istesem şu anki iş yerimde sorunsuz geri gelebilirim onun rahatlığı var biraz.
işverenden beni çıkarmasını talep edeceğim işsizlik maaşı için
evet inanılmaz kalabalık oluyor gerçekten her yer yastık bizde dekesinlikle denemelisin ben çok rahat ettim
Ben de senin gibi düşünüyorum doktor rapor verirse son 3 haftaya kadar kalabilirim dedim, doğumdan sonra kullanabileceğim kadar izin bırakmak istiyorum. sen ücretsiz izin ne kadar düşünüyorsun?benim temmuz sonunda 32 oluyor
ağustos sonunda 37
tabi bi sıkıntı çıkmazsa
çok yakın branşımız bende orman mühendisiyimçevre mühendisiyim
benim de sezeryan olursa ağustos sonu olur şu an 7 eylül diyor tahmini doğum
aldım ama başka aldım :) benim kayınvalide biraz değişik. şimdi siyah almasaydın keşke matem tutar gibi dicekgünaydın kzum klima olmasa burdada yaşanmaz çukurova kavruluyor aldın mı geceliği hoştu bence bende bir tane düşünüyorum viskon yada pamuk
günaydın canım ben geçen haftalara nazaran bir miktar iyi nefes alıyorum genişlediğim kadar genişledim bu saatten sora plesantada su artmıyor sabit kalıyormuş birde salçalı yağlı yemeklerden kaçıp karpuz kavun beslendikçe midem de rahatladı
senin eylül e sarkmaz evet :) benim ilki sezeryan olduğu için direkt sezeryan :)kız ben ben ağustos sonunda doğuruyor olacam sezeryan olunca bir hafta erken yaparlar çünkü ama içimden de normali deneyimlemek geçiyor
İşte 37 de rapor alırsam (ki 37 de zorunlu) 19 aralıkta raporum bitecek. işte ben 2 ay-3 ay senelik izin+ücretsiz izin kullanabilirsem mart ta işbaşı yaparım diye planlıyorum. hem bahar gelmiş olur hem ek gıda başlamış olurum. bakalım kısmet tabiBen de senin gibi düşünüyorum doktor rapor verirse son 3 haftaya kadar kalabilirim dedim, doğumdan sonra kullanabileceğim kadar izin bırakmak istiyorum. sen ücretsiz izin ne kadar düşünüyorsun?
kısmet bakalım özel sektörde misin kamuda mı?İşte 37 de rapor alırsam (ki 37 de zorunlu) 19 aralıkta raporum bitecek. işte ben 2 ay-3 ay senelik izin+ücretsiz izin kullanabilirsem mart ta işbaşı yaparım diye planlıyorum. hem bahar gelmiş olur hem ek gıda başlamış olurum. bakalım kısmet tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?