Geçmiş olsun, benim ilk doz karmaydı ama bu ikinci dozu sormadım bilmiyorum hiç birinde böyle olmadı sadece ilk günlerinde hafif ağrı olduBende bugün 2. Doz aşımı oldum. İlk doz sadece tetanozdu bunda karma aşı oldum ama ilki gibi değil ya vurduğu yer morardı ve şişlik var sizdede öyle mi ?
Yaa ben de bel ağrısı çekiyorum çok. Hemen alayım o zaman bi taneben o kocaman sarılmalıları kullanıyorum harika bir şey, onsuz uyuduğumda kalça kemiğim çok ağrıyor
Çok teşekkür ederim bunu da deneyeceğimBen bel destekli aldım ama istediğim verimi alamadım
Yataşın L seklinde olanından aldım yatakta da fazla yer kaplamadı inanılmaz kullanışlı tavsiye ederim
Yastık için ben de emin olamadımsanırım park beşik en mantıklısı görüntüsü iyi olmasa da herkes çok kullanışlı diyor
Canım yastık rahatmı ben 2. Bi yastık çıkardım sağa sola taşıyorum zor oluyor resmini atarmısın nasıl bende alacağım ya
Aa hamile yastığı ne kullanıyorsunuz ya ben de arayıştayım. O kocaman sarılmalı olan mı yoksa sırt ve karın desteği olan şu ortası boş 2 parça olanlardan mıı
hele az büyüsün aldığını giymiyorBanada diyordular yürüsün rahatlarsın aksine canları sağolsun dahada zorlanıyorum
bende siyah bir tane pijama takımı aldım çok ince ve bunun kollusuKızlar hastanede giymelik gecelik bakıyorum da yorumlarda görmüştüm galiba. siyah yada bordo alın kan bulaşırsa lekesi belli olmaz yazmış biri.
siyah gecelik nasıl durur ki ?
Luvmabelly Myra9682 Önden Bölmeli Dantelli Hamile Geceliği -siyah - Fiyatı, Yorumları
Luvmabelly Myra9682 Önden Bölmeli Dantelli Hamile Geceliği -siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
siyah olur yani dimibende siyah bir tane pijama takımı aldım çok ince ve bunun kollusu
baby mom Kaşkorse Pijama Takımı Anne Giyim - ebebek
baby mom Kaşkorse Pijama Takımı Anne Giyim uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Oyle oyle aynn.bnm oglanda eylulden berı krese gıdıyor gunde 3 saat 2 ayda bır hastalanıyor.okulda cocuklardan bırbırıne gecıyor.bir haftadırda su çiçegi cıkardı daha tam ıyılesmedı.bu sadece bir ornek yanıYok ya nerde mesela kardeşim diyor en zor dönemler okul şimdi kendisi hamile diyorki bebeklik en kolayı ama okul en zoru
Gercekten oyle en rahatı yuruyunceye kadarkı donemPeşinde dolanmaktan günde kaç bin atıyorumgitmesem olmaz düşer bir yere.. tehlikeleri algıladıkları yaş kaçtı acaba hiç hatırlamıyorum ne yön biliyor ne araba cadde anlıyor bahçede bile başına gelmeyen kalmadı . Tehlikeli yerlere eşim tel çekti evin önü hapishane gibi oldu en rahatı yürüyünce kadar olan dönem bence hatta ilk doğdukları 3,4 ay miss sadece meme uyku
Anladim kuzumtam hatırlamıyorum ama o haftalarda olması lazım 25 di galiba
bana doktorum diyet demedi. deseydi yapardım
Ben beğendimKızlar hastanede giymelik gecelik bakıyorum da yorumlarda görmüştüm galiba. siyah yada bordo alın kan bulaşırsa lekesi belli olmaz yazmış biri.
siyah gecelik nasıl durur ki ?
Luvmabelly Myra9682 Önden Bölmeli Dantelli Hamile Geceliği -siyah - Fiyatı, Yorumları
Luvmabelly Myra9682 Önden Bölmeli Dantelli Hamile Geceliği -siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok teşekkür ederim bunu da deneyeceğim
Allah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha inşallah boyle devam eder
Sİmdi kaçıncı haftadasın. İnşallah en iyi şekilde olur hem senin hem de bebeğin içinAllah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha inşallah boyle devam eder
E bebekten uygun fiyatlı bir şey alabilirsiniz ben almadım sanırım almam da sonrasında bebeğiniz için tummy time etkinliği yaparken kullanırsınız.Kızlar emzirme yastığı sizce gerekli mi siz aldınız mı bir de beşik alanlar öneri yapabilir mi
Evet malesef öyle ondan kreş aklımdan bile geçmiyor zaten okul başlayınca zorlanıcam eskiden bu kadar virüs yoktu çok az hasta oluyordukOyle oyle aynn.bnm oglanda eylulden berı krese gıdıyor gunde 3 saat 2 ayda bır hastalanıyor.okulda cocuklardan bırbırıne gecıyor.bir haftadırda su çiçegi cıkardı daha tam ıyılesmedı.bu sadece bir ornek yanızorlugu bıtmıyor.
Evt malesef vırus bıtmıyor ozellıklede kış aylarında.Evet malesef öyle ondan kreş aklımdan bile geçmiyor zaten okul başlayınca zorlanıcam eskiden bu kadar virüs yoktu çok az hasta oluyorduk
Çok şükür canım çok sevindim ara ara yaz haberdar et bizleriAllah razi olsun canim benim hala yatıyorum hastanede cok şükür gelmedi oglum 3 4 hafta daha inşallah boyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?