Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bende bugün 2. Doz aşımı oldum. İlk doz sadece tetanozdu bunda karma aşı oldum ama ilki gibi değil ya vurduğu yer morardı ve şişlik var sizdede öyle mi ?
Geçmiş olsun, benim ilk doz karmaydı ama bu ikinci dozu sormadım bilmiyorum hiç birinde böyle olmadı sadece ilk günlerinde hafif ağrı oldu

Yastık için ben de emin olamadım sanırım park beşik en mantıklısı görüntüsü iyi olmasa da herkes çok kullanışlı diyor
link bıraktım kuzum bakabilirsin karnın alt kısmına gelince destek sağlıyor çok fazla tuvalete gitme ihtiyacım oluyordu yastıktan sanırım gitmiyorum
Canım yastık rahatmı ben 2. Bi yastık çıkardım sağa sola taşıyorum zor oluyor resmini atarmısın nasıl bende alacağım ya
Aa hamile yastığı ne kullanıyorsunuz ya ben de arayıştayım. O kocaman sarılmalı olan mı yoksa sırt ve karın desteği olan şu ortası boş 2 parça olanlardan mıı
Banada diyordular yürüsün rahatlarsın aksine canları sağolsun dahada zorlanıyorum
hele az büyüsün aldığını giymiyor

bende siyah bir tane pijama takımı aldım çok ince ve bunun kollusu

Yok ya nerde mesela kardeşim diyor en zor dönemler okul şimdi kendisi hamile diyorki bebeklik en kolayı ama okul en zoru
Oyle oyle aynn.bnm oglanda eylulden berı krese gıdıyor gunde 3 saat 2 ayda bır hastalanıyor.okulda cocuklardan bırbırıne gecıyor.bir haftadırda su çiçegi cıkardı daha tam ıyılesmedı.bu sadece bir ornek yanızorlugu bıtmıyor.

Gercekten oyle en rahatı yuruyunceye kadarkı donembnde oyleyım balkona cıkınca korkuyorum camı acar dıye korkuyorum sureklı pesındeyım.bıde buyudukce sureklı gezmek ıstıyor dısarı cıkmak ıstıyor ne yaptıracagını sasırıyor ınsan

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar bu şekilde iyimi sizce 1030 gram dedi kilosu haftasıyla iyimi kız bebiş sivasa gelmiştim gelmişken kontrol olayım dedi istanbulda bulamadığı. Doktoru burda buldum keşke ist olsa çok iyi ya özel hastane gibi ilgili eşimi içeri aldı bebişi gösterdi

Eklentiler

• IMG_5285.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 57
Evet malesef öyle ondan kreş aklımdan bile geçmiyor zaten okul başlayınca zorlanıcam eskiden bu kadar virüs yoktu çok az hasta oluyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…