Ben tesettürlüyüm 2 takım pijama aldım ama onu kısa kol aldım odada kimse olmayınca giyinmek için gerçi pijama sezeryanda bana zor geliyor giyinmek..1 tane gecelik ve sabahlık uzun kol uzun aldım yani ilk oğlumdan kalmış bone ona uyğun aldım öyle yani
Kızlar pilatese devam ediyor musunuz ben bir aydan fazla oldu sanirim gidiyorum 37 e kadar gitmeyi planlıyorum doğuma kadar gitmek mi mantıklı sizce yoksa erken birakmak mi
ben online yapıyorum. sezeryan olacağım için sonuna kadar yapmam herhalde
geçen seferden dolayı doğumu tetiklemesinden korkuyorum. hem sıcaklar hem pilates. kafamda ağustos ortasında bırakırım gibi düşünüyorum
sezeryan olacaksa kesinlikse gecelik elbise olmalı. daha rahat oluyor
bende 2 gecelik +1 pijama takımı aldım. pijamayı evde sonrasında giymek için aldım. gecelikleri hastanede giyicem nasipse
Alacağınız şeye göre değişiyor. Haftasonu e bebek e gittim trendyolu da telefondan açtım karşılaştım. Alt açma örtüsü ve bebek temizleme pamuğunu e bebekten aldım çünkü kampanya vardı. Bezler de kampanyalı yazıyordu ama trendyolda daha ucuzdu bezi ve ıslak mendili trendyoldan söyledim mesela.
Alacağınız şeye göre değişiyor. Haftasonu e bebek e gittim trendyolu da telefondan açtım karşılaştım. Alt açma örtüsü ve bebek temizleme pamuğunu e bebekten aldım çünkü kampanya vardı. Bezler de kampanyalı yazıyordu ama trendyolda daha ucuzdu bezi ve ıslak mendili trendyoldan söyledim mesela.
o konuda herkes başka bi şey diyor
pilates hocam: zararlı karın kaslarını tembelleştiriyor demişti.
doktorum dikişlerin toparladıktan sonra kullanabilrisin demişti
vajinal doğumdan kullanılmalı diyorlar
ben sezeryandan sonra tayt olarak giymiştim. çok sıktı rahat edemedim. çok şok etkisi olmadı açıkçası
mağaza yakınsa kargo parası ödememek mantıklı
ben migrostan aldım başka şeylerde alacaktım o yüzden teslimat ücretini önemsemedim
ben online yapıyorum. sezeryan olacağım için sonuna kadar yapmam herhalde
geçen seferden dolayı doğumu tetiklemesinden korkuyorum. hem sıcaklar hem pilates. kafamda ağustos ortasında bırakırım gibi düşünüyorum
Depremden dolayı yakınımızda ki avmler yıkıldı sadece avmlerde vardı böyle olunca en bebek mağazası kalmadı, en yakın AVM 49 kilometre uzaklıkta orada var ebebek
Depremden dolayı yakınımızda ki avmler yıkıldı sadece avmlerde vardı böyle olunca en bebek mağazası kalmadı, en yakın AVM 49 kilometre uzaklıkta orada var ebebek