Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bide tesettürlü olup lohusa takımı alalnlar varmı nasıl alınmalı elbisemi pijamamı
Bide önceden doğum yapanlar hangisi mantıklı
Ben tesettürlüyüm 2 takım pijama aldım ama onu kısa kol aldım odada kimse olmayınca giyinmek için gerçi pijama sezeryanda bana zor geliyor giyinmek..1 tane gecelik ve sabahlık uzun kol uzun aldım yani ilk oğlumdan kalmış bone ona uyğun aldım öyle yani

Günaydın acaba ebebek mağazası mı daha uygundur yoksa online mı
mağaza yakınsa kargo parası ödememek mantıklı
ben migrostan aldım başka şeylerde alacaktım o yüzden teslimat ücretini önemsemedim

Kızlar pilatese devam ediyor musunuz ben bir aydan fazla oldu sanirim gidiyorum 37 e kadar gitmeyi planlıyorum doğuma kadar gitmek mi mantıklı sizce yoksa erken birakmak mi
ben online yapıyorum. sezeryan olacağım için sonuna kadar yapmam herhalde
geçen seferden dolayı doğumu tetiklemesinden korkuyorum. hem sıcaklar hem pilates. kafamda ağustos ortasında bırakırım gibi düşünüyorum

Kızlar bide tesettürlü olup lohusa takımı alalnlar varmı nasıl alınmalı elbisemi pijamamı
Bide önceden doğum yapanlar hangisi mantıklı
sezeryan olacaksa kesinlikse gecelik elbise olmalı. daha rahat oluyor
bende 2 gecelik +1 pijama takımı aldım. pijamayı evde sonrasında giymek için aldım. gecelikleri hastanede giyicem nasipse

Günaydın acaba ebebek mağazası mı daha uygundur yoksa online mı
Alacağınız şeye göre değişiyor. Haftasonu e bebek e gittim trendyolu da telefondan açtım karşılaştım. Alt açma örtüsü ve bebek temizleme pamuğunu e bebekten aldım çünkü kampanya vardı. Bezler de kampanyalı yazıyordu ama trendyolda daha ucuzdu bezi ve ıslak mendili trendyoldan söyledim mesela.

Lohusa korsesi önerir misiniz? Daha önce kullanan var mı? Öneren bir dr görmüştüm şimdi bulamadım. Ne kadar sağlıklı ve etki ediyor ?

Bu yüzden çok kafam karışıyor, o siteden o siteye gidiyorum beynim yoruldu

ebebek app indirip indirim takip etmek lazım kıslar bence bayaa indirim oluyo

Lohusa korsesi önerir misiniz? Daha önce kullanan var mı? Öneren bir dr görmüştüm şimdi bulamadım. Ne kadar sağlıklı ve etki ediyor ?
o konuda herkes başka bi şey diyor
pilates hocam: zararlı karın kaslarını tembelleştiriyor demişti.
doktorum dikişlerin toparladıktan sonra kullanabilrisin demişti
vajinal doğumdan kullanılmalı diyorlar
ben sezeryandan sonra tayt olarak giymiştim. çok sıktı rahat edemedim. çok şok etkisi olmadı açıkçası

Depremden dolayı yakınımızda ki avmler yıkıldı sadece avmlerde vardı böyle olunca en bebek mağazası kalmadı, en yakın AVM 49 kilometre uzaklıkta orada var ebebek

Kamera 2 tane aldım ama internet yok depremden dolayı altyapı yokmuş bütün internetçileri aradım hiç biri gelip takmıyor altyapı yok diyip duruyorlar
aaaaaaa nerde yasıyosunuzzz
hangilerini aldınn
Ben de hep Philips aventin daha iyi olduğunu görüyorum, ben cam olanını alacağım.
ben de alıcam 1 tane başlangıç için yeter herhalde ya

Depremden dolayı yakınımızda ki avmler yıkıldı sadece avmlerde vardı böyle olunca en bebek mağazası kalmadı, en yakın AVM 49 kilometre uzaklıkta orada var ebebek
aaa o zaman netten al geç
ben öyle durumda yol parasına yorgunluğa değmez deyip alıyorum
çok mu pinti oldum ben kız, bu hayat beni böyle yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…