Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bence doğumu başlatabilir ağır işler yardım alabiliyosanız daha iyi olur benim cam balkon çamur içinde kaç gündür bakışıyoruz eşim de fırsat bulup temizleyemedi niyetleniyorum sonra korkup vazgeçiyorum

cam balkonum benimde aynı bazen geliyor kalkıp sileyim oturarak diyorum sonra eşimden korkup vazgeçyiorum
bide kızın el izleri hep
kimse yardım etmez ki ya. annemin kendine faydası yok , kayınvalidem de gelmez. gelse de içime sinmez
ücretli yaptırsam evim o kadar büyük değil değmez gibi geliyor. yavaş yavaş eşim siler ya
halıları da yıkatırım tamam işte

Planlı sezeryan olunca tarih için şimdi çok erken en azından Ağustos sonumu ortasımı diye sorucam..kesin tarih için ağustosta söylicek benim doktor birde bu çocuğun kilosuna bağlı benim oğlan 3 kiloyu gecmişti ondan rahattı doktor şimdi bakalım nasıl olucak

hııı öyle mi
bende merak ediyordum nasıl oluyor diye

Günaydın acaba ebebek mağazası mı daha uygundur yoksa online mı

Günaydın acaba ebebek mağazası mı daha uygundur yoksa online mı
Ben temmuz ortası gibi alırım artık diyorum ıslak mendiller için de erken olur mu sizce. Temmuzda artık her şeyi alıp agustosu sakin geçirmek gibi bir niyetim var. Bu hafta taşınma islerim biter artık böyle yazıyorum ama bakalım bu kadar planlı gidebilecek miyim

Kızlar pilatese devam ediyor musunuz ben bir aydan fazla oldu sanirim gidiyorum 37 e kadar gitmeyi planlıyorum doğuma kadar gitmek mi mantıklı sizce yoksa erken birakmak mi

Kızlar pilatese devam ediyor musunuz ben bir aydan fazla oldu sanirim gidiyorum 37 e kadar gitmeyi planlıyorum doğuma kadar gitmek mi mantıklı sizce yoksa erken birakmak mi
MaşAllah sana kuaföre gitmek istiyorum kaşlarımı uzattım iyice bozmuştum şeklini ona bile üşeniyorum

ben sordum bana şey dedi 25 ağustos sonrası bekleriz

KIZLAR soranlara kaç aylığım diyorsunuz?
çarş 28 haftayım mantıken bakınca 7 ay ama gün olarak şuan 6,46 aylığım hahshash kafayı yicem
27 deyim 7 ye yeni giriyorum diyorum hep karışık mevzular ya İnt 6 ay bilmem kaç gün çıkıyor ahahhaah

Kızlar bide tesettürlü olup lohusa takımı alalnlar varmı nasıl alınmalı elbisemi pijamamı
Bide önceden doğum yapanlar hangisi mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…