Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Senin az kaldı 37 de mi alacaklardı doğuma var daha ama işte zaman hızlı geçiyor evet ben de panik oldum bu ara her şeyi ayarlamak istiyorum ama benim daha 41. Haftayı bulur biliyorum
Bilmiyorum bu hafta doktora gidicem bence yine kesin söylemez bakalım ne kadar almış ona göre alıcak bence..aman erken almasın istiyorum oğlum zorlamıştı beni emmede şırıngayla uğraşıyordum41 daha var yetişirsin

İşte seninkine benziyor sadece yanlarında çekmeceler var altında var ve komple kapalı sallanıyor büyüyen beşik bir tarafı açık olsa asla durmaz benimki
Orayı kapatır eşim tahtalarla da bilmiyorum belki bunu atıp yeni bir şey alırım çok kafam karışık ya((

O zaman kapatsın niye alıyorsunki valla Allah yardım etsin ilk bebeği olanlara her şeyin fiyatları uçmuş zaten hızlı büyüyorlar
Almayayım değil mi kapatıp kullanayım.. yeni doğan için olmaz dedi birkaç arkadaşım bana olumsuz yorumlara kafam takıldı
Ben de masraf olmasın diye kullanmak istiyorum aslında

Almayayım değil mi kapatıp kullanayım.. yeni doğan için olmaz dedi birkaç arkadaşım bana olumsuz yorumlara kafam takıldı
Ben de masraf olmasın diye kullanmak istiyorum aslında
Ya şimdi tamam bende yenidoğan ilk bebeğime senin yatağını almam ama evde var ya evde olursa almam yani sonuçta sende biliyorsun hızlı büyüyorlar o paraya git bence oğlana yatak al ben oğlana bir kaç ay sonra yatak alıcam daha büyük şimdi yattığınada kardeşini yatırıcam

Evet canım senin yakınmış tarih ben normalde hiç uğraşmayayım kendi doktorum yapsın diyorum 2400₺ aşı fiyatı o da fazla geldi aynı aşı ise değilse yaptıralım tabi ama
2400 Ne kızzz
bence sağlık ocağında yaptır. yani devletin yaptığı bi aşıya o kadar para verme bence
aynıdır herhalde, benim doktorum ayrıca bi tetanozdan bahsetmedi

Giden kıyafet olsun yeri zaten kolayca dolar, kız bebişe kıyafet bakmak çok keyifli olur eminim tadını çıkar

bana doktorum kesinlikle karma aşı öneriyoruz dedi, aile hekimliğim de artık sadece karma yaptıklarını söyledi. 26. haftamda oldum tek doz aşımı, tetanoz ve boğmaca var içinde

neyi soracaksın doktora tarihi mi?
bende şeyi merak ediyorum. doktorlar planlı sezeryan tarihini ne zaman belirliyorlar?
cumartesi kontrolüm var acaba gel tarih belirleyelim der mi? yoksa sonraki kontrole mi kalır
nasıl olur ki
ilk doğumum 36 haftada sürpriz olduğu için hiç tarih konuşamamıştık

Gerçekten o neymiş öyle, ilk gebeliğim 26. haftamda henüz tekmelerden bazen yerimden sıçrıyorum bu kadar şiddetli vurabileceğini hiç düşünmezdim

bana doktorum kesinlikle karma aşı öneriyoruz dedi, aile hekimliğim de artık sadece karma yaptıklarını söyledi. 26. haftamda oldum tek doz aşımı, tetanoz ve boğmaca var içinde
27 de gidip olsam tek doz yeterli olur o zaman ama bana özeldeki doktorum 28den sonra yapıyoruz ki bebeği doğumdan sonra koruması için dedi

kızlar e-bebekte ve migrosta depend indirimdeydi haberiniz olsun 200 tl den 149 TL ye düşmüş.
bez alacaktım ama 1 ve 2 numara bitmişti ona bi tık üzüldüm ama yine kampanya yaparlar
benim listem baya azaldı şükür
tek düşüncem ev temizliği temmuz da yapayım artık diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…