Bilmiyorum bu hafta doktora gidicem bence yine kesin söylemez bakalım ne kadar almış ona göre alıcak bence..aman erken almasın istiyorum oğlum zorlamıştı beni emmede şırıngayla uğraşıyordumSenin az kaldı 37 de mi alacaklardı doğumavar daha ama işte zaman hızlı geçiyor evet ben de panik oldum bu ara her şeyi ayarlamak istiyorum ama benim daha 41. Haftayı bulur biliyorum
Orayı kapatır eşim tahtalarla da bilmiyorum belki bunu atıp yeni bir şey alırım çok kafam karışık yaİşte seninkine benziyor sadece yanlarında çekmeceler var altında var ve komple kapalı sallanıyor büyüyen beşik bir tarafı açık olsa asla durmaz benimki
O zaman kapatsın niye alıyorsunki valla Allah yardım etsin ilk bebeği olanlara her şeyin fiyatları uçmuş zaten hızlı büyüyorlarOrayı kapatır eşim tahtalarla da bilmiyorum belki bunu atıp yeni bir şey alırım çok kafam karışık ya((
Almayayım değil mi kapatıp kullanayım.. yeni doğan için olmaz dedi birkaç arkadaşım bana olumsuz yorumlara kafam takıldıO zaman kapatsın niye alıyorsunki valla Allah yardım etsin ilk bebeği olanlara her şeyin fiyatları uçmuş zaten hızlı büyüyorlar
evet bence bu popüler kültürden kaynaklı yaBana çok pahalı geldi next2me forever. Ben kraftın Denver Pr’ını aldım. Daha kurmadık ama kullanışlı görünüyor.
Ya şimdi tamam bende yenidoğan ilk bebeğime senin yatağını almam ama evde var ya evde olursa almam yani sonuçta sende biliyorsun hızlı büyüyorlar o paraya git bence oğlana yatak al ben oğlana bir kaç ay sonra yatak alıcam daha büyük şimdi yattığınada kardeşini yatırıcamAlmayayım değil mi kapatıp kullanayım.. yeni doğan için olmaz dedi birkaç arkadaşım bana olumsuz yorumlara kafam takıldı
Ben de masraf olmasın diye kullanmak istiyorum aslında
2400 Ne kızzzEvet canım senin yakınmış tarih ben normalde hiç uğraşmayayım kendi doktorum yapsın diyorum 2400₺ aşı fiyatı o da fazla geldi aynı aşı ise değilse yaptıralım tabi ama
Giden kıyafet olsun yeri zaten kolayca dolar, kız bebişe kıyafet bakmak çok keyifli olur eminim tadını çıkarO kadar şaşkınım ki herşeyi vermişim arkadaşlarımın çocuklarına. Durup sararmasından iyi tabi çünkü bazıları sararmışlar yıkadım çıkmadı. Hastane çıkışını ilk tulumunu ilk ayakkabısını falan saklamışım sadece. Neyseki cinsiyet farkı var yeni yeni ciciler alırım kızceme
bana doktorum kesinlikle karma aşı öneriyoruz dedi, aile hekimliğim de artık sadece karma yaptıklarını söyledi. 26. haftamda oldum tek doz aşımı, tetanoz ve boğmaca var içindeKızlar ben 27.haftadayım henüz hiç aşı yaptırmadım özeldeki doktorum 28.haftadan sonra tek doz yapıyorum tetanoz boğmaca difteri dedi ebe çok iyi değil 2 doz yapıyoruz dedi ve difteri yok sanırım tetanoz ve boğmaca var siz hangisini yaptırdınız
neyi soracaksın doktora tarihi mi?Bilmiyorum bu hafta doktora gidicem bence yine kesin söylemez bakalım ne kadar almış ona göre alıcak bence..aman erken almasın istiyorum oğlum zorlamıştı beni emmede şırıngayla uğraşıyordum41 daha var yetişirsin
Gerçekten o neymiş öyle, ilk gebeliğim 26. haftamda henüz tekmelerden bazen yerimden sıçrıyorum bu kadar şiddetli vurabileceğini hiç düşünmezdimbu bende de oluyor bazen girişinde batma da hissediyorum hele gece sağa sola dönerken çok acıyor doktorum vajinal de baktı rahim ağzında sıkıntı yok ama bebek makat geliş dönmüş altta hissettiğim ayaklarıymışbebekler büyüyor artık ağrılar sızılar artacak dayanacağız
Ya şimdi tamam bende yenidoğan ilk bebeğime senin yatağını almam ama evde var ya evde olursa almam yani sonuçta sende biliyorsun hızlı büyüyorlar o paraya git bence oğlana yatak al ben oğlana bir kaç ay sonra yatak alıcam daha büyük şimdi yattığınada kardeşini yatırıcam
Tamam öyle yapayım ben de
Ben de en fazla bin liradır diyodum2400 Ne kızzz
bence sağlık ocağında yaptır. yani devletin yaptığı bi aşıya o kadar para verme bence
aynıdır herhalde, benim doktorum ayrıca bi tetanozdan bahsetmedi
27 de gidip olsam tek doz yeterli olur o zaman ama bana özeldeki doktorum 28den sonra yapıyoruz ki bebeği doğumdan sonra koruması için dedibana doktorum kesinlikle karma aşı öneriyoruz dedi, aile hekimliğim de artık sadece karma yaptıklarını söyledi. 26. haftamda oldum tek doz aşımı, tetanoz ve boğmaca var içinde
KIZLAR soranlara kaç aylığım diyorsunuz?
çarş 28 haftayım mantıken bakınca 7 ayama gün olarak şuan 6,46 aylığım hahshash kafayı yicem
o kadar içeriğini bende bilmiyorum açıkçasıBen de en fazla bin liradır diyodum
Aynı ama sanırım difteri yok devletinkinde
Varmış ya ben yarın gidip para vermeden yaptırayım en iyisi hafta farkeder mi acaba 28den sonra dediler özelde ama
18-24 hafta diyor ama yaparlar herhaldeVarmış ya ben yarın gidip para vermeden yaptırayım en iyisi hafta farkeder mi acaba 28den sonra dediler özelde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?