Rabbim sizi yavruna kavuştursun bende geçen yıl 30 haftalık doğum yaptım 1200 grdı şükür bir yaşına geldi şimdi peşinde koşuyoruz seninde öyle olacak inşallah güçlü ol onlar çok güçlü oluyorlar
Bize de kötü şeyler söylediler doktorlar en kötüyü söylüyor maalesef bende çok ağladım çok üzüldüm ama şükür sağlıklı kızım inş senşnde öyle olacak bol bol dua edelim sen güçlü ol yavrun senden güç olacak
Kızlar nasılsınız 27. Haftaya geldim artık küçük çocukla beraber hamilelik yavaş yavaş zor plmaya başladı. 2 gündür karnım sanki böyle sertleşmiş gibi Ağrı vs yok ama sertlik hissediyorum normal midir acaba
Kızlar nasılsınız 27. Haftaya geldim artık küçük çocukla beraber hamilelik yavaş yavaş zor plmaya başladı. 2 gündür karnım sanki böyle sertleşmiş gibi Ağrı vs yok ama sertlik hissediyorum normal midir acaba
Kızlar selamm Bugün kontrolüm vardı 28+6 dayım. Bebiş önden gidiyor baya. 12 kilo aldım ve doktorum epey kızdı. Artık ne yiyeyim nasıl azaltayım bilemiyorum ya çok moralim bozuldu. 9 ayı 12 kilo ile tamamlaman gerekiyordu dedi. Sınırı aşmışım ve hiç kilo almadan nasıl geçecek geri kalan haftalar hiç bilmiyorum.
Canım yeni gördüm mesajını Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah sağlıkla evinize dönün birlikte. Güzel şeyler düşün bol bol dua et , biz de ediyoruz ve güzel haberlerini bekliyoruz. Kocaman sarılıyorum sana güçlü anne
Bize de kötü şeyler söylediler doktorlar en kötüyü söylüyor maalesef bende çok ağladım çok üzüldüm ama şükür sağlıklı kızım inş senşnde öyle olacak bol bol dua edelim sen güçlü ol yavrun senden güç olacak
Canım yeni gördüm mesajını Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah sağlıkla evinize dönün birlikte. Güzel şeyler düşün bol bol dua et , biz de ediyoruz ve güzel haberlerini bekliyoruz. Kocaman sarılıyorum sana güçlü anne
Canlar benim nabzım en düşük 130 çıkıyor bir haftadır sağlık ocağı ölçüm yapıyor ve kalbim boğazımda atıyor nefes almak bazen zor geliyor sizce bu nabız normalmi bazen 140 ve 160 arası gidip geliyor
Evet yorulunca da sertleşiyor karnım iyice şişiyor dinlenince normale dönüyor.. yoruluyorsundur küçük çocukla ben de yoruluyorum hava da sıcak..:/ az kaldı ama sabır
Bacağım kramp girecek diye korkudan esnetip duruyorum uyurken uyku aralarında mutlaka ayak parmaklarımı oynatıyorum bacaklarımı ileri geri vs yapıyorum :// ama çok ileri doğru itme o zaman kramp giriyor direkt