Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ayy aliştinmi ben alişamadim henuz

çok şükür gözün aydınn :) kaç kilo aldın toplam?

Günaydın sence bu sistem hastalar için hamileler için iyi bir şey mi biz burada ateslensek bir şekilde doktorla muhattap olabiliyoruz. Hangisi daha iyi acaba

Günaydın sence bu sistem hastalar için hamileler için iyi bir şey mi biz burada ateslensek bir şekilde doktorla muhattap olabiliyoruz. Hangisi daha iyi acaba
Biz şu an sağlıklıyız yani uzun yıllardır antibiyotik ya da farklı bir ilaç kullanmadık başımıza bir şey gelmedi.
Ama işte önemli bir hastalığımız olduğunda nasıl tespit edilir ne yapılır bilmiyorum ya da tespit edilebilir mi ki. Baş ağrısı olsa bitki çayı veriyor belki kist var belki başka kötü hastalık nasıl bilinecek:/ bu durumdan çok kötü bence .. öyle hastalıkların tedavisini nasıl yapıyorlar her şeyi yapıyorlar mı bilmiyorum ama sistem insanları doğal haline bırakıyor güçlü olan hayatta kalıyor .d mesela ilk aylarda çok kanamam vardı regl gibi ama acilde 5 saat bekledim küçük bebekle ve aslında sırada kimse yoktu ben tektim. Ama doktor oradaki yatan hastalarla ilgileniyordu beni görmesi saatler sürdü. Bebek iyi dedi gönderdi eve…
ve para üzerine kurulu tabiki sigortalar çok pahalı ve hiçbir şeyi yine de karşılamıyor ambulans çağırsan sen ödeyeceksin bunun için de ekstra sigorta yapman lazım acil durumda ambulansa borçlanmamak için ama insanda sürekli bir yerlere para ödemek istemiyor belki hiç lazım olmayacak ya da bir kere lazım olacak diye ömür boyu her ay yüklü paralar ödeniyor Bunları geçtim de kötü bir hastalık olduğunda nasıl tespit edilecek diye eşimle konuşuyoruz o yüzden belirli yaştan sonra Türkiye’de Yılda bir kez kendimizi kontrol ettiririz diye çözüm bulduk

Ayy aliştinmi ben alişamadim henuz
Ara ara bir isyanlara geliyorum, özellikle işyerinde börekler pastalar çıkınca masada herkes onları yerken hamile olarak ot kemirmek hoş olmuyor ama geçici bir süre ve kilo almıyorum en azından diye teselli ediyorum kendimi ve ilk zamanlarki gibi canım çoğu şeyi çekmiyor, 9 ay böyle beslenenler var öyle düşün veya aylarca yatmak zorunda kalanlar. Hemencik geççek inşallah

Bıde Avrupanın en ıyı ulkesı ısvıcre sasırdım gercekten.burda doktoru goruyorsun ayda bır mesela doktor randevum var ama tabı Turkıye gıbı sureklı gormuyorsun.garıp gercektenaslında bnzıyor saglık sıstemlerı bn gecen sene düşük yaptım mesela düşükte hıc gormedım doktoruInsallh saglıkla dogururuz kurtuluruz

tünaydınn
28 haftadan hellooo
yarın kontrolüm var benim ayyy heyecanlandım sanki. çok sıcak kızlar ya napıcaz böyle
bide benim eşim çok pimpirik camı açma sinek girer diye diye geziyor. klima açıyoruz ama oda sıkıyor bi yerden sonra
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
arada temmuz annelerine bakıyorum da doğuruyorlar kızzz

Ahh sen de izmirdeydin galiba, gerçekten dün ve bugün anormal bir sıcaktı, temmuz Ağustos çok zor olcak gibi Kocaman olmuşturr bebişş, benim de pazartesi kontrolüm ben de heyecanlıyım çok

Ya kötü değil ama bizim alıştığımız gibi değil aslında önemli bir şey yoksa doktor görmesekte olur ama işte alışmışız. Hastalıkla ilgili tecrübesi olanlar daha iyi yorumlar yapar o zaman nasıl bakıyorlar süreç nasıl ilerliyor vs iyidir muhtemelen yoksa insanlar ayaklanırdı.. benim çok şükür yok doğum tecrübem de çok iyiydi doktor görmedim ama ebeler hemşireler hastane odası yemekler ilgi vs hiçbir yerde görmediğim kadar iyiydi sanki otelde gibiydim haklarını yiyemem minnettarım tabiki
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Ahh sen de izmirdeydin galiba, gerçekten dün ve bugün anormal bir sıcaktı, temmuz Ağustos çok zor olcak gibi Kocaman olmuşturr bebişş, benim de pazartesi kontrolüm ben de heyecanlıyım çok
Evet ya izmir deyim.yanıyor yanıyor
bide sular azalıyor diyorlar çok takıyorum. suları kısmaya başlarlarsa diye
sağıklı olsunlar , görelim bakalım napıyorlar :)

Yanimizda biri yemese sknti degil ama yanimizda yendiğinde nefsimiz çekiyor
Az kaldi dayanacağiz artik 100 gün

isviçrede böyle olması aslında çoğu yönden daha iyi. bizim hekime erişebilirliğimiz çok daha basit bu da kaynakları ölçüsüz kullanmaya itiyor. müge anlıda bir kadın vardı senede 100 kereden fazla hastaneye giden, benim aklıma direkt o geliyor mesela tabiki acil durumlarda hızlı erişim çok önemli ama çoğu zaman gereksiz doktora gidiyoruz içimiz rahat etsin diye. bireysel olarak düşünürsek türkiyede şanslıyız ama bütüncül olarak sistemi yoran bir durum bence

sanki profesörüm ya açıklamalara bak sjfksdfjd

Evt haklısın o konuda ben de haklarını yiyemem ben de ilk doğumda gittiğimde iyi ilgilendiler dediğin gibi yemekler pastalar içecekler boldu yani ben de kendimi otelde gibi hissetmiştimınsallhh aminnn saglıkla kucagımıza alalım

Çok haklısın ama ben sağlık çalışanı olarak çok gereksiz bilinçsiz acili defalarca meşgul etmişim başka bir sistem görünce farkettim

Y yusra26 var mı bi gelişme canım
Gormeye gidiyorum her gün solunum destekli yasiyor yavrum sarılık var enfeksiyon var zaten hamileyken de kesenin icinde vardi ve kalbinde aciklik varmis ilac basladilar inşallah kapanir dua beklerim sizlerden kardeşlerim iyiki varsiniz

Amin ben götürdüğüm hiçbir şeyi de kullanmadım bebek kıyafetleri bezi ıslak mendil kendi hasta bezim vs hemşireler var bizde sen evde kullanırsın dedi çantamı açamadım bile .dd sonra bebek kıyafetlerini yıkayıp geri verdim tekrar dezenfekte edip kullanıyorlar diğer doğumlarda

Gormeye gidiyorum her gün solunum destekli yasiyor yavrum sarılık var enfeksiyon var zaten hamileyken de kesenin icinde vardi ve kalbinde aciklik varmis ilac basladilar inşallah kapanir dua beklerim sizlerden kardeşlerim iyiki varsiniz
inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci. iyileşecek inşallah allahın izniyle

Canım benim eminim iyi olacak..
Sen nasılsın peki? Nasıl oldu doğumun toparlanabildin mi.. kendine iyi bak bebeğinin sana ihtiyacı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…