Verdikleri sivi sekerli su gibi bişey canim ben dun yaptirdim şeker yüklemesi cok tatli sevmeyen biri oldugum icin yavas yavas ictim şerbet içmiş gibi hissediyosun.Benimde pazartesi belli olacak canım aşırı mide bulantım var, verdikleri sıvının tadı nasıl acaba
Canim bendede su fazlaligi var şu an azaldi onceki haftalara nazaran iki hafta seker diyeti uyguladim hic ekmek vs yemedim suyun fazla olmasi erken doguma yol açabiliyormuş benim doktorum ôyle soyledi ama diyetle kontrol altina alinabiliyor sen kacinci haftadasin seker yuklmesi yaptrdinmi ben dun yaptrdim gebelik sekeride cikti bende ztn doktor demisti suyu fzla olanlarda özellikle seker cikiyor genel olarak dedi.meyve yememeye dikkat et benim ondan arttiBugün kontrolüm vardı bebeğin suyu çok fazla şekerden kaynaklı olabilir şeker yükleme yaptıralım dedi doktor. Suyun çok fazla olmasının ne gibi zararları var acaba bilen bilgi verebilir mi?
Canım benim 27+4 benim hayla mide bulantım ve kusmalarim devam ettiği için pek birşey yiyemiyorum zaten o nedenle hiç kilo da almadım. Tatlı,hamur işleri,pilav ekmek falan tüketmiyorum çünkü midem pek almıyor. O nedenle kafam karıştı biraz. Pazartesi bakayım ne dicek doktor. Ben en iyisi alışverişi artık ertelemimCanim bendede su fazlaligi var şu an azaldi onceki haftalara nazaran iki hafta seker diyeti uyguladim hic ekmek vs yemedim suyun fazla olmasi erken doguma yol açabiliyormuş benim doktorum ôyle soyledi ama diyetle kontrol altina alinabiliyor sen kacinci haftadasin seker yuklmesi yaptrdinmi ben dun yaptrdim gebelik sekeride cikti bende ztn doktor demisti suyu fzla olanlarda özellikle seker cikiyor genel olarak dedi.meyve yememeye dikkat et benim ondan artti
İnşallah seker cikmaz canim Bende geri kilo verdim bu surecte.sen seker yuklemesi yptirmadin degilmi?Canım benim 27+4 benim hayla mide bulantım ve kusmalarim devam ettiği için pek birşey yiyemiyorum zaten o nedenle hiç kilo da almadım. Tatlı,hamur işleri,pilav ekmek falan tüketmiyorum çünkü midem pek almıyor. O nedenle kafam karıştı biraz. Pazartesi bakayım ne dicek doktor. Ben en iyisi alışverişi artık ertelemim
Yaptırmadım canım pazartesi yaptırcamİnşallah seker cikmaz canim Bende geri kilo verdim bu surecte.sen seker yuklemesi yptirmadin degilmi?
Bebek kendi geldigi icin norml doğum oldu.Canım benim eminim iyi olacak..
Sen nasılsın peki? Nasıl oldu doğumun toparlanabildin mi.. kendine iyi bak bebeğinin sana ihtiyacı olacak
Ne guzel.. burdada oyle hasta bezı kıyafetı kendıler vermıstı.bebege ve anneye ıyı bakıyorlar gercekten bızım ulkemız kadar bılgı bırıkımlerı pek yok ebe hemsırelerın ve yavas işliyor sıstem ama yınede ıyıler yanıAminben götürdüğüm hiçbir şeyi de kullanmadım bebek kıyafetleri bezi ıslak mendil kendi hasta bezim vs hemşireler var bizde sen evde kullanırsın dedi çantamı açamadım bile .dd sonra bebek kıyafetlerini yıkayıp geri verdim tekrar dezenfekte edip kullanıyorlar diğer doğumlarda
Insallh yavrunuza tez zamanda kavusursunuz Allah kımseyı evlatla ımtıhan etmesınBebek kendi geldigi icin norml doğum oldu.
Benimde ona cok ihtiyacim varinşallah kavusuruz saglikla
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim çok güçlü bebisin inanıyorum ki o hastaneden kucağında bebeginle cikacaksinBebek kendi geldigi icin norml doğum oldu.
Anladim canim hadi hayirlisiYaptırmadım canım pazartesi yaptırcam
İnşallah saglikla kucagina alirsin canim Rabbim şifa versin Allah sanada sabirlar versinBebek kendi geldigi icin norml doğum oldu.
Çok geçmiş olsun sabır diliyorum sana zorKızlar ayaklarimdan muzdaribim kızımda da aynı şey olmustu ağrısından ağladım bugün yok böyle ağrı bodruma geldim tatile ama canim ckti babama geldik açıkçası burda yasiyor bütün yemek çamaşır bulaşık bana kaldı su sıkıntısı oldugu icin bulaşık yıkamam 1 saatimi alıyor havuzda denizdi derken çocukları yıka giydir belim kopuyor daha 1 hafta daha burdayım multivitamin demir magnezyum haplarini içmeyi bile unutuyorum o derece
Başı sşağıdaysa baskı mı yapıyor acabaKızlar bende bir kaç gündür vajinal ağrılar çekiyorum normal mi siz ne durumdasınız
Ayakta durunca çok ağrıyor canim açıkçası yemek yapıyorum ağrıyor bulaşık yıkıyorum ağrıyor çok ayakta kalıyorum açıkçası gecen terası yikiyorduk baktim kendimi kaybediyorum babama dedim baba ben hamileyim kusura bakma bıraktımÇok geçmiş olsun sabır diliyorum sana zorbenim de ayağımın sol tarafı kaşınıyor dışında hiçbir şey yok ama kaşıntı geçmiyor uyutmuyor beni oturunca bile çok rahatsız hemen kaşıntı hissi geri geliyor . Gebelikte normalmiş bu durum… senin ayakların nasıl ağrıyor ayakta durunca mı
Yapma canım doğuma az kaldı . Yardımını hamile değilken yaparsın.. onların düşünmesi lazım aslındaAyakta durunca çok ağrıyor canim açıkçası yemek yapıyorum ağrıyor bulaşık yıkıyorum ağrıyor çok ayakta kalıyorum açıkçası gecen terası yikiyorduk baktim kendimi kaybediyorum babama dedim baba ben hamileyim kusura bakma bıraktım
Canım sanki sen başa Eylül bebekleri için alınacak listesi koymuştun o yokBaşı sşağıdaysa baskı mı yapıyor acaba
Benim sürekli çişim var gibi sıkışık olma hissim var. Bide mesela bugünde oldu. Sanki regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Sonra geçti. Akıntım çoğaldı 1 haftadır. Öyle
Ben bunu aldım çok rahat gibi henüz denemedim ama yumuşacıkEmzirme sütyeni alıp memnun olan var mı? Dagi bakıyorum ama uçları belli ediyor yazıyor yorumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?