Yok canim yaa babam yardim eder diye düşündüm hep gelirken ama valla daha yardımını göremedim esim yardım ediyor sagolsun ama senelik izni bitiyor pazartesi günü gidicek ben anca cuma dönebilcem dayanmam gerekecek 4 gun Allah yardımcım olsun vallaYapma canım doğuma az kaldı . Yardımını hamile değilken yaparsın.. onların düşünmesi lazım aslında
Ağrım var iyi geçmiyor bu sefer hamileliğim zor beni mazur görün bir şey beklemeyin de.. eğer sorun oluyorsa sen de erken dön ya da başka yerde kal babana da dersin temizlik yapamıyorum sana yük olmak isteniyorum o yüzden başka yerde kalıcam diyeYok canim yaa babam yardim eder diye düşündüm hep gelirken ama valla daha yardımını göremedim esim yardım ediyor sagolsun ama senelik izni bitiyor pazartesi günü gidicek ben anca cuma dönebilcem dayanmam gerekecek 4 gun Allah yardımcım olsun valla
Canım ben dün LC Waikiki den aldım güzeldiEmzirme sütyeni alıp memnun olan var mı? Dagi bakıyorum ama uçları belli ediyor yazıyor yorumlarda
Canim eşimle donecektim ama babam bodrumda yasadigi icin torunlarina hasret bi gun fazla gorse onun için kar oluyor zaten geçen citlattim direkt bozuldu üzülüyorum da kıyamıyorum babama 4 gun sabır çeke çeke katlancam mecburAğrım var iyi geçmiyor bu sefer hamileliğim zor beni mazur görün bir şey beklemeyin de.. eğer sorun oluyorsa sen de erken dön ya da başka yerde kal babana da dersin temizlik yapamıyorum sana yük olmak isteniyorum o yüzden başka yerde kalıcam diyeay üzüldüm smdi
Galiba öyle vajinamın hemen üstünde sürekli pıt pıt pıt hareket var ya diyorum hıçkırıyor ya da kapı çalıyorAğrım var iyi geçmiyor bu sefer hamileliğim zor beni mazur görün bir şey beklemeyin de.. eğer sorun oluyorsa sen de erken dön ya da başka yerde kal babana da dersin temizlik yapamıyorum sana yük olmak isteniyorum o yüzden başka yerde kalıcam diyeay üzüldüm smdi
Ben de çok baktım bir türlü istediğim gibi bulamadım sonra daha uygun fiyatlı herhangi markasız bir şey aldım kumaşı toplaması hoşuma gitti pedli değil ama çift katEmzirme sütyeni alıp memnun olan var mı? Dagi bakıyorum ama uçları belli ediyor yazıyor yorumlarda
Bendede benzer agrı vardı ozellıkle kuyruk sokumundan kalçama bacagıma vuran bır agrıydı artık yuruyemıyordum ama şu 1 aydır bıraz hafıfledı.neden kaynaklandıgını bnde anlamadım galıba baskı yapıyor bebekler dıye dusunuyorumKızlar çok kötüyüm. 2 gündür bu bacaklarımın gövdemle birleştiği kısım pelvik kuşak bölgesi mi tam emin değilim ama ordan vurup kalçalarıma kadar sızlatan bi ağrı var ne yürüyebiliyorum ne yatakta dönebiliyorum aranızda böyle olan var mı
Bu konuda suwen aşırı iyi ben yine ordan alacağım. Lcw ebebekte de var ama çok çabuk yıpranıyorlar suwen kadar kaliteli değiller. Hm ninde atletleri güzelEmzirme sütyeni alıp memnun olan var mı? Dagi bakıyorum ama uçları belli ediyor yazıyor yorumlarda
Ben de yakın zamanda ev sahibiyle sorun yaşayıp eminevimle görüştüm. En erken 6 ay içinde para veriyorlar ve ödemeleri inanılmaz yüksek yani bizim içim mümkün değil aylık 90 100 binlerden bahsediyorum. Ve yine ev arama telaşı var çünkü o tarz yerler ev değil para veriyor biliyorsun. Dediğim gibi en erken 6 ay… Allah yardımcın olsun gerçekten sıkıntılı bir süreç ya. Bu arada ben evden çıkmadım. Dava açabilir umrumda değil. Bu tarz davanın sonuçlanması en az 1-2 yıl bu dönemde. Ben o arada doğurur rahatlarım sonra bakarım o işlereKızlar bir ara yazmıştım ev sahibi evi satılığa çıkardı diye. Bu günde aradı evi en geç Ağustosda boşaltın evde kiracı varken ya kiracı çıkmazsa diye satılmıyor diyor napicaz şaşırdık kaldık kiralar 25den başlıyor ya bu skntinin arasinda ee ben zaten iyice ağırlastim ev bul temizle taşıneve taşınırkende eşim ozellikle söyledi bize 1 2 yıl sonra çık dersen çıkamayız ona göre söyle başka ev bakalm oğlum gelecek kızım gelecek ben taşınacam dersen baştan söyle dedi yok ben yatırım için aldım dedi şimdide işler değişti diyor. Benimde aklıma bu evim firmalarına yazılmak geliyor da çevreniz de alan yada kendi başvuran varmı arkadaşlar mağdur olur muyuz oraya yazılıp alabilirsek buraya alalım diye düşünüyoruz ama tereddüt ediyoruz çevremizde yok hiç oradan alan
Ne için serum ve ilaç verdiler acaba ?Benim kız iki gün boyunca neredeyse hiç oynamadı bir veya iki kez kıpırdadı sadece. Dün kontrolüm vardı zaten doktora söyledim kadın çok panikledi neden bekledin gelmedin diye. Bende haftası küçük diye normal biliyordum dedim hayır artık büyüdü dedi. Hemen yatış verdi. Küçük olmasına rağmen nst bağladılar hareketkeri yavaşlamış serumdu ilaçtı sürekli nst idi akşama toparladık. Muhtemelen iş yerinde çok yoruluyorum ondan oluyor. Evde dinlen artık dedi. Şimdi de hep aklım karnımda oynuyor mu diye. Çok korktum sağlıkla sıhhatle zaman geçse ve zamanında kavuşsak yavrularımıza.
Egzersiz tek çare canım. Bende de daha erken dönemde olmuştu benzer ağrılar. Nedeni yok yani genişleme, sıkıştırma, baskı yapma, esneme ne dersen de ama normal sonuçta. Ve egzersiz ciddi anlamda iyi geliyor. Ayakta durmalı değilde oturmalı uzanmalı egzersizler var onlar daha kolay, tavsiye ederim. Geçmiş olsun çokKızlar çok kötüyüm. 2 gündür bu bacaklarımın gövdemle birleştiği kısım pelvik kuşak bölgesi mi tam emin değilim ama ordan vurup kalçalarıma kadar sızlatan bi ağrı var ne yürüyebiliyorum ne yatakta dönebiliyorum aranızda böyle olan var mı
Biraz kasılmalar vardı ultrasonda ama ben hissetmedim hiç belki o yüzden hareket etmiyordur diye birde sıvı yüklediler belki vücut susuz kalmıştır diye. Şükür işe yaradıNe için serum ve ilaç verdiler acaba ?
Ben hatırladım durumunu allah kolaylık versin. Kira sözleşmeniz varsa çıkaramaz aslında hakkınızı arasanız bence de iyi olur. Bizim kiramızı da 9 dan 20 yaptı ev sahibi tanıdık olmasına rağmenKızlar bir ara yazmıştım ev sahibi evi satılığa çıkardı diye. Bu günde aradı evi en geç Ağustosda boşaltın evde kiracı varken ya kiracı çıkmazsa diye satılmıyor diyor napicaz şaşırdık kaldık kiralar 25den başlıyor ya bu skntinin arasinda ee ben zaten iyice ağırlastim ev bul temizle taşıneve taşınırkende eşim ozellikle söyledi bize 1 2 yıl sonra çık dersen çıkamayız ona göre söyle başka ev bakalm oğlum gelecek kızım gelecek ben taşınacam dersen baştan söyle dedi yok ben yatırım için aldım dedi şimdide işler değişti diyor. Benimde aklıma bu evim firmalarına yazılmak geliyor da çevreniz de alan yada kendi başvuran varmı arkadaşlar mağdur olur muyuz oraya yazılıp alabilirsek buraya alalım diye düşünüyoruz ama tereddüt ediyoruz çevremizde yok hiç oradan alan
MaşallahGünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda bebeğin kilosu 1430 Muş haftasina göre iyi dedi ben hala yorgunum vajinaya baskı vardi ama biraz geçer gibi oldu.doktora keske bir hafta sonra gitseydim izni halledemedim 32 hafta dolmadan izni doğum sorasina aktaramiyorlar aklinizda bulunsun
Tam ihtiyacım olan şey göğüslerim çok büyüdüBen bunu aldım çok rahat gibi henüz denemedim ama yumuşacık
MODALADY Pamuklu Organik Sürdürülebilir Bebek Emzirme Sütyeni - Fiyatı, Yorumları
MODALADY Pamuklu Organik Sürdürülebilir Bebek Emzirme Sütyeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok can sıkıcı meseleler, ama ev sahibinin evi kiracı varken satamıyorum diye sizi çıkartma hakkı yok. Ancak evi satacak, yeni ev sahibi size süresince ihtar çekip benim eve ihtiyacım var çıkın derse çıkmak zorunda kalırsınız. Yine yatırım için ev düşünebilirsiniz elbette ama iki ayağınızı bir pabuca sokmayın ağustosta ev boşaltacağız diye, böyle bir mecburiyetiniz yokKızlar bir ara yazmıştım ev sahibi evi satılığa çıkardı diye. Bu günde aradı evi en geç Ağustosda boşaltın evde kiracı varken ya kiracı çıkmazsa diye satılmıyor diyor napicaz şaşırdık kaldık kiralar 25den başlıyor ya bu skntinin arasinda ee ben zaten iyice ağırlastim ev bul temizle taşıneve taşınırkende eşim ozellikle söyledi bize 1 2 yıl sonra çık dersen çıkamayız ona göre söyle başka ev bakalm oğlum gelecek kızım gelecek ben taşınacam dersen baştan söyle dedi yok ben yatırım için aldım dedi şimdide işler değişti diyor. Benimde aklıma bu evim firmalarına yazılmak geliyor da çevreniz de alan yada kendi başvuran varmı arkadaşlar mağdur olur muyuz oraya yazılıp alabilirsek buraya alalım diye düşünüyoruz ama tereddüt ediyoruz çevremizde yok hiç oradan alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?