Suwendekilerin toparlaması nasıl? Uçları belli ediyor mu?Bu konuda suwen aşırı iyi ben yine ordan alacağım. Lcw ebebekte de var ama çok çabuk yıpranıyorlar suwen kadar kaliteli değiller. Hm ninde atletleri güzel
Çok geçmiş olsun, demek ki dinlenmeye ihtiyacın var. İş yerin için bir rapor verdi mi? Kaçıncı haftadasın bu arada, ne zaman izne ayrılmayı düşünüyordun?Benim kız iki gün boyunca neredeyse hiç oynamadı bir veya iki kez kıpırdadı sadece. Dün kontrolüm vardı zaten doktora söyledim kadın çok panikledi neden bekledin gelmedin diye. Bende haftası küçük diye normal biliyordum dedim hayır artık büyüdü dedi. Hemen yatış verdi. Küçük olmasına rağmen nst bağladılar hareketkeri yavaşlamış serumdu ilaçtı sürekli nst idi akşama toparladık. Muhtemelen iş yerinde çok yoruluyorum ondan oluyor. Evde dinlen artık dedi. Şimdi de hep aklım karnımda oynuyor mu diye. Çok korktum sağlıkla sıhhatle zaman geçse ve zamanında kavuşsak yavrularımıza.
Evet canım benimkiler de dar geliyodu şimdi kullanmaya başlıcam doğumu beklemedenTam ihtiyacım olan şey göğüslerim çok büyüdücanım pamuklu mu? Bir de 3 tane mi geliyor?
9’dan 20 miBen hatırladım durumunu allah kolaylık versin. Kira sözleşmeniz varsa çıkaramaz aslında hakkınızı arasanız bence de iyi olur. Bizim kiramızı da 9 dan 20 yaptı ev sahibi tanıdık olmasına rağmenbiz de taşınacağız benim evim çok küçük ve rutubetli, karanlık. Bu haftalardan sonra inanılmaz zor olacak ama ben evimden memnun olsam hakkımı sonuna kadar arardım bence çıkmayın
Aa tamam süper, dışarıda giyebiliyor musun yoksa ev içinde giymeye mi daha uygun? İş yerimde çok zorlanıyorum sütyenlerimdenEvet canım benimkiler de dar geliyodu şimdi kullanmaya başlıcam doğumu beklemeden%100 pamuk evet 3 tane
Biraz büyük al istersen bedenini normalden 2 beden büyük alabilirsin ayarlanıyor zaten
Koruma pedleri çıkıyo ya diğer sütyenlerin içinden ondan varsa dışarıda da kullanabilirsin canım çünkü ince gelebilir baya yumuşak, bir de bence diğer renk çok pamuklu gibi gelmedi siyahlı olan bu rengi tercih etmek gerekiyorAa tamam süper, dışarıda giyebiliyor musun yoksa ev içinde giymeye mi daha uygun? İş yerimde çok zorlanıyorum sütyenlerimden
Raporda sorun yok canım isteyince veriyor bir süre dinlen dedi zaten pazartesi tekrar kontrole gel raporda verelim dedi. Ben doğum sonrasına aktarayım diye direnmeyi düşünüyordum 37 ye kadar ama çok mümkün görünmüyor şu tabloda. Oğlumda erken doğdu o yüzden zorlamak istemiyorum artık. 27+0 oluyoruz yarınÇok geçmiş olsun, demek ki dinlenmeye ihtiyacın var. İş yerin için bir rapor verdi mi? Kaçıncı haftadasın bu arada, ne zaman izne ayrılmayı düşünüyordun?
Anladım, çok geçmiş olsun işe yaramasına sevindim. Demek çok hareket hissetmeyince artık gitmemiz gerekiyormuş öğrenmiş oldukBiraz kasılmalar vardı ultrasonda ama ben hissetmedim hiç belki o yüzden hareket etmiyordur diye birde sıvı yüklediler belki vücut susuz kalmıştır diye. Şükür işe yaradı
Aynen öyle ben direkt öyle yaptım. Belirttim mayıs ayı yasal artış oranı işte %bilmemkaç dedim gönderdim 2 aydır o şekilde ödüyorum ağzını açamadı. Dava açsa ne diye açacak ? Ben yasal sınırın üzerinde zam yaptım kiracım ödemedi mi diyecek ? Kendi bilir9’dan 20 mitahliye taahhütnamesi vermiş miydiniz? Keşke tüfeden yatırıp geçseydiniz, taahhütname yoksa kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz yasalar belli
Bırak dava açsın.Kızlar bir ara yazmıştım ev sahibi evi satılığa çıkardı diye. Bu günde aradı evi en geç Ağustosda boşaltın evde kiracı varken ya kiracı çıkmazsa diye satılmıyor diyor napicaz şaşırdık kaldık kiralar 25den başlıyor ya bu skntinin arasinda ee ben zaten iyice ağırlastim ev bul temizle taşıneve taşınırkende eşim ozellikle söyledi bize 1 2 yıl sonra çık dersen çıkamayız ona göre söyle başka ev bakalm oğlum gelecek kızım gelecek ben taşınacam dersen baştan söyle dedi yok ben yatırım için aldım dedi şimdide işler değişti diyor. Benimde aklıma bu evim firmalarına yazılmak geliyor da çevreniz de alan yada kendi başvuran varmı arkadaşlar mağdur olur muyuz oraya yazılıp alabilirsek buraya alalım diye düşünüyoruz ama tereddüt ediyoruz çevremizde yok hiç oradan alan
Askılı olanlar da varHanımlar biz bu bebeklere ne giydireceğiz ya yarım kollu badi mi uzun kollu mu
Çok ara geçiş olacak yA ne alacağımı bilemiyorumAskılı olanlar da varben de anlayamadım ne giyecekler
Umarım hiccc önemli bir durum olmaz. İnsanları kendi haline bırakıp maddiyatla kolaylaştırmaya çalışmaya çalışıyorlar. İnşallah sürecin güzel geçer hiç stressizBiz şu an sağlıklıyız yani uzun yıllardır antibiyotik ya da farklı bir ilaç kullanmadık başımıza bir şey gelmedi.
Ama işte önemli bir hastalığımız olduğunda nasıl tespit edilir ne yapılır bilmiyorum ya da tespit edilebilir mi ki. Baş ağrısı olsa bitki çayı veriyor belki kist var belki başka kötü hastalık nasıl bilinecek:/ bu durumdan çok kötü bence .. öyle hastalıkların tedavisini nasıl yapıyorlar her şeyi yapıyorlar mı bilmiyorum ama sistem insanları doğal haline bırakıyor güçlü olan hayatta kalıyor .d mesela ilk aylarda çok kanamam vardı regl gibi ama acilde 5 saat bekledim küçük bebekle ve aslında sırada kimse yoktu ben tektim. Ama doktor oradaki yatan hastalarla ilgileniyordu beni görmesi saatler sürdü. Bebek iyi dedi gönderdi eve…
ve para üzerine kurulu tabiki sigortalar çok pahalı ve hiçbir şeyi yine de karşılamıyor ambulans çağırsan sen ödeyeceksinbunun için de ekstra sigorta yapman lazım acil durumda ambulansa borçlanmamak için ama insanda sürekli bir yerlere para ödemek istemiyor belki hiç lazım olmayacak ya da bir kere lazım olacak diye ömür boyu her ay yüklü paralar ödeniyor Bunları geçtim de kötü bir hastalık olduğunda nasıl tespit edilecek diye eşimle konuşuyoruz o yüzden belirli yaştan sonra Türkiye’de Yılda bir kez kendimizi kontrol ettiririz diye çözüm bulduk
Günaydın, ya ben bir türlü çözemedim 31+larda mı veriliyor rapor yoksa 32+larda mı?Günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda bebeğin kilosu 1430 Muş haftasina göre iyi dedi ben hala yorgunum vajinaya baskı vardi ama biraz geçer gibi oldu.doktora keske bir hafta sonra gitseydim izni halledemedim 32 hafta dolmadan izni doğum sorasina aktaramiyorlar aklinizda bulunsun
Teşekkür ederim canım bakacağımKoruma pedleri çıkıyo ya diğer sütyenlerin içinden ondan varsa dışarıda da kullanabilirsin canım çünkü ince gelebilir baya yumuşak, bir de bence diğer renk çok pamuklu gibi gelmedi siyahlı olan bu rengi tercih etmek gerekiyor
Ben de bilmiyorum hiç Eylül de yeni doğan bakmadım görmedim ne yapcacağız anlamadımAskılı olanlar da varben de anlayamadım ne giyecekler
Anladım canım, hayırlısı olsunRaporda sorun yok canım isteyince veriyor bir süre dinlen dedi zaten pazartesi tekrar kontrole gel raporda verelim dedi. Ben doğum sonrasına aktarayım diye direnmeyi düşünüyordum 37 ye kadar ama çok mümkün görünmüyor şu tabloda. Oğlumda erken doğdu o yüzden zorlamak istemiyorum artık. 27+0 oluyoruz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?