Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Çok geçmiş olsun, demek ki dinlenmeye ihtiyacın var. İş yerin için bir rapor verdi mi? Kaçıncı haftadasın bu arada, ne zaman izne ayrılmayı düşünüyordun?

9’dan 20 mi tahliye taahhütnamesi vermiş miydiniz? Keşke tüfeden yatırıp geçseydiniz, taahhütname yoksa kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz yasalar belli

Evet canım benimkiler de dar geliyodu şimdi kullanmaya başlıcam doğumu beklemeden%100 pamuk evet 3 tane
Biraz büyük al istersen bedenini normalden 2 beden büyük alabilirsin ayarlanıyor zaten
Aa tamam süper, dışarıda giyebiliyor musun yoksa ev içinde giymeye mi daha uygun? İş yerimde çok zorlanıyorum sütyenlerimden

Aa tamam süper, dışarıda giyebiliyor musun yoksa ev içinde giymeye mi daha uygun? İş yerimde çok zorlanıyorum sütyenlerimden
Koruma pedleri çıkıyo ya diğer sütyenlerin içinden ondan varsa dışarıda da kullanabilirsin canım çünkü ince gelebilir baya yumuşak, bir de bence diğer renk çok pamuklu gibi gelmedi siyahlı olan bu rengi tercih etmek gerekiyor

Çok geçmiş olsun, demek ki dinlenmeye ihtiyacın var. İş yerin için bir rapor verdi mi? Kaçıncı haftadasın bu arada, ne zaman izne ayrılmayı düşünüyordun?
Raporda sorun yok canım isteyince veriyor bir süre dinlen dedi zaten pazartesi tekrar kontrole gel raporda verelim dedi. Ben doğum sonrasına aktarayım diye direnmeyi düşünüyordum 37 ye kadar ama çok mümkün görünmüyor şu tabloda. Oğlumda erken doğdu o yüzden zorlamak istemiyorum artık. 27+0 oluyoruz yarın

Biraz kasılmalar vardı ultrasonda ama ben hissetmedim hiç belki o yüzden hareket etmiyordur diye birde sıvı yüklediler belki vücut susuz kalmıştır diye. Şükür işe yaradı
Anladım, çok geçmiş olsun işe yaramasına sevindim. Demek çok hareket hissetmeyince artık gitmemiz gerekiyormuş öğrenmiş olduk

9’dan 20 mi tahliye taahhütnamesi vermiş miydiniz? Keşke tüfeden yatırıp geçseydiniz, taahhütname yoksa kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz yasalar belli
Aynen öyle ben direkt öyle yaptım. Belirttim mayıs ayı yasal artış oranı işte %bilmemkaç dedim gönderdim 2 aydır o şekilde ödüyorum ağzını açamadı. Dava açsa ne diye açacak ? Ben yasal sınırın üzerinde zam yaptım kiracım ödemedi mi diyecek ? Kendi bilir

Bırak dava açsın.

Umarım hiccc önemli bir durum olmaz. İnsanları kendi haline bırakıp maddiyatla kolaylaştırmaya çalışmaya çalışıyorlar. İnşallah sürecin güzel geçer hiç stressiz

Günaydın, ya ben bir türlü çözemedim 31+larda mı veriliyor rapor yoksa 32+larda mı?

Anladım canım, hayırlısı olsun

Havalar inanılmaz sıcak. Ev taşıyoruz o kadar yorgunum ki ellerim ayaklarim sisti. Şu haftayı da atlarsam

Bende kararsız kaldım bebişlere kısa kol mu uzun kol mu giydirmek lazım ben İstanbul'dayım Eylül'de hava güzel oluyor ama kararsız kaldım ona göre alışveriş yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…