canım ben şimdi e devletten gördümÇok geçmiş olsun ilaç verdi mi peki ne yapacaksın kendi doktoruna da göster de bundan sonra dikkat etsin bence
Benim geçen gittiğimde eritrosit 3++ gibi bir şey yazıyordu ama bu konu hakkında konuşmadı hiçbir şey demedi normaldir diye düşündüm soramadım da öyle kaldı . Çok geçmiş olsunBenimde enfeksiyonum çıktı idrarda ve kansızlık ama kansızlık çok az aşağıydı hatta en son giderken benden yeniden kan vermeyimi istemedi sadece ilacımı günde 2 defaya kaldırdı
dönmüştü canım bizimkinin ayağı bazen göbeğimin üstünde bazen de böbreklerimde ama hıçkırık için erkek sanıyordum desene yakında bende duyarımKızlar bebeğim Makat giriş duruyor demiştim ya bugün hıçkırıklarını hissediyorum şu an üçüncü kez hıçkırıyor uzun uzun.. ama hissettiğim yer vajinada alt tarafta :/ yani dönmüş olabilir mi sizce
Olabilir biraz dinlenebilirsen geçer umarım doktora da baya varmış amacanım ben şimdi e devletten gördüm
ayın onunda randevu var kaç gündür çatı dedikleri bölgemde ağrı vardı özlelikle uzanınca kalkarken ağrıyordu sanıyorum memlkette üşüttüm birde suyu eskisi kadar içemiyorum sürekli bir mide şikayetim var ekşime yanma su içince çoğalıyor
0-3 referans aralığı ondan seslenmemiş araştırdım az susuz kalmaktanda oluyormuşBenim geçen gittiğimde eritrosit 3++ gibi bir şey yazıyordu ama bu konu hakkında konuşmadı hiçbir şey demedi normaldir diye düşündüm soramadım da öyle kaldı . Çok geçmiş olsun
İki gündür sıcaktan litrelerce su içiyorum heralde ondan hıçkırıyor olabilir belki saçma ama aklıma o geldidönmüştü canım bizimkinin ayağı bazen göbeğimin üstünde bazen de böbreklerimde ama hıçkırık için erkek sanıyordum desene yakında bende duyarım
Peki yenidoğan mı aldınız daha çok 0-3 ay mı 3-6 mı kaçar adet almalıyımyenidoğanlar patikli , diğerleri düz
midesi genişliyor minik kuzununİki gündür sıcaktan litrelerce su içiyorum heralde ondan hıçkırıyor olabilir belki saçma ama aklıma o geldi
yenidğan olarak hastane çıkış aldım. 2 takım + kızımdan kalanlar vardı. 4 takım anca vardır.Peki yenidoğan mı aldınız daha çok 0-3 ay mı 3-6 mı kaçar adet almalıyım
Ben ikisini de yaşamadığım için çok korkuyorum sağlıkla kucağımıza alırız inşalalhBen de sezaryenden korkuyorum normali yaşadığım için farklı bir şey olma ihtimali beni korkutuyor
bazen tık tık atıyor o hıçkırık mı ? tekme değil ama seyirme gibi atıyordönmüştü canım bizimkinin ayağı bazen göbeğimin üstünde bazen de böbreklerimde ama hıçkırık için erkek sanıyordum desene yakında bende duyarım
1 gecelik ilaç vermişti canım antibiyotik ama ismini unuttum yaidrar enfeksiyonu için herhangi bir ilaç verdi mi canım bakteri 107 çıkmış
eritrosit 5
yassı epitel 54
kan değerim de sınır 12-15 benimki 11,2
Sağol canım banada çok ciddi bir sorun olmadığını söyledi bol su iç dedi o kadarBenim geçen gittiğimde eritrosit 3++ gibi bir şey yazıyordu ama bu konu hakkında konuşmadı hiçbir şey demedi normaldir diye düşündüm soramadım da öyle kaldı . Çok geçmiş olsun
Benim acilen doktoruma gitmem lazım görünüyor canım saol1 gecelik ilaç vermişti canım antibiyotik ama ismini unuttum ya
Bakteri 46
Epitel 21
Eritrosit 0
Hemoglabin 11.8
Ben U şeklinde olandan aldım inanılmaz seviyorum çok rahat uyuyorum, iki bacağımın arasına da bir yastık koymaya ihtiyaç duyduğum için U şekilli olanları tercih ettim, bazen sola bazen sağa yatıyorumBu modele iyi diyorlar siz kullandinzmi bundan mi alsam l olan mi daha iyi bumu
Allah en kısa sürede ,sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip etsin inşallah. Güzel yavrunuza sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyorumHepinize selamlar,(kimseyi korkutmak istemek belki lazım olur belki aynı durumu yaşayan olur diye yazıyorum, hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun vakitlice )
30 Haziran sabaha doğru doğumum gerçekleşti. 29+4tüm.Riskim vardı ama yatışım yapılmadı. Kanama vardı aktif değil dediler. Sancım vardı Nts’de çıkmadı.1 cm açıklık normal dedilerBilmediğim bir süreçte ne acısı olduğumu bilmeden hastanede sabaha karşı zor yetişerek doğumun gerçekleşti. gerçekten son dakika oldu. doktorlar bu süreçte kanamam olduğu için ağrım olduğu için ne kadar sık gitsemde yakından takip etselerde yaptıkları en doğru şey sadece ciğer geliştirici dozları yapılması (çok şükür ). gece doktoru çoğu hastanede yok lütfen ne olur olmaz gece doktoru araştırın.kızım biraz kuvözde kalacak . çok dua edin içgüdülerinize güvenin lütfen.
Merhabalar, evet benimde öyle. Hatta bu ara masadan geçerken filan ucu değse canım acıyor.Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Bazen karnım aşırı gergin oluyor göbek deliğimin hizası özellikle. Yani minicik dokunsam, şortun lastiği değse, ya da herhangi bir şey temas etse bile aşırı rahatsız ediyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?