Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Çok geçmiş olsun ilaç verdi mi peki ne yapacaksın kendi doktoruna da göster de bundan sonra dikkat etsin bence
canım ben şimdi e devletten gördüm
ayın onunda randevu var kaç gündür çatı dedikleri bölgemde ağrı vardı özlelikle uzanınca kalkarken ağrıyordu sanıyorum memlkette üşüttüm birde suyu eskisi kadar içemiyorum sürekli bir mide şikayetim var ekşime yanma su içince çoğalıyor

Benimde enfeksiyonum çıktı idrarda ve kansızlık ama kansızlık çok az aşağıydı hatta en son giderken benden yeniden kan vermeyimi istemedi sadece ilacımı günde 2 defaya kaldırdı
Benim geçen gittiğimde eritrosit 3++ gibi bir şey yazıyordu ama bu konu hakkında konuşmadı hiçbir şey demedi normaldir diye düşündüm soramadım da öyle kaldı . Çok geçmiş olsun

dönmüştü canım bizimkinin ayağı bazen göbeğimin üstünde bazen de böbreklerimde ama hıçkırık için erkek sanıyordum desene yakında bende duyarım

Olabilir biraz dinlenebilirsen geçer umarım doktora da baya varmış ama

Benim geçen gittiğimde eritrosit 3++ gibi bir şey yazıyordu ama bu konu hakkında konuşmadı hiçbir şey demedi normaldir diye düşündüm soramadım da öyle kaldı . Çok geçmiş olsun
0-3 referans aralığı ondan seslenmemiş araştırdım az susuz kalmaktanda oluyormuş

dönmüştü canım bizimkinin ayağı bazen göbeğimin üstünde bazen de böbreklerimde ama hıçkırık için erkek sanıyordum desene yakında bende duyarım
İki gündür sıcaktan litrelerce su içiyorum heralde ondan hıçkırıyor olabilir belki saçma ama aklıma o geldi

Peki yenidoğan mı aldınız daha çok 0-3 ay mı 3-6 mı kaçar adet almalıyım
yenidğan olarak hastane çıkış aldım. 2 takım + kızımdan kalanlar vardı. 4 takım anca vardır.
gerisini 3-6 ay aldım. gerisi dediğim zıbın + alt pijama gibi
3 ay dediğin zaten 40 ı çıktı mı oluyor.
bide benim kızım 2950 doğmuştu. yenidoğan çok uzun kullanamamıştım

kızlar ben bide migrostan bez aldım. 1 paket 1 numara 60 lı + 1 paket 2 numara 54 lü aldım. başlangıçta yeter diye düşünüyorum. chate sordum oda başlangıçta yeter demişti

idrar enfeksiyonu için herhangi bir ilaç verdi mi canım bakteri 107 çıkmış
eritrosit 5
yassı epitel 54
kan değerim de sınır 12-15 benimki 11,2
1 gecelik ilaç vermişti canım antibiyotik ama ismini unuttum ya
Bakteri 46
Epitel 21
Eritrosit 0
Hemoglabin 11.8

Sağol canım banada çok ciddi bir sorun olmadığını söyledi bol su iç dedi o kadar

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Bazen karnım aşırı gergin oluyor göbek deliğimin hizası özellikle. Yani minicik dokunsam, şortun lastiği değse, ya da herhangi bir şey temas etse bile aşırı rahatsız ediyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Hepinize selamlar,(kimseyi korkutmak istemek belki lazım olur belki aynı durumu yaşayan olur diye yazıyorum, hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun vakitlice )
30 Haziran sabaha doğru doğumum gerçekleşti. 29+4tüm.Riskim vardı ama yatışım yapılmadı. Kanama vardı aktif değil dediler. Sancım vardı Nts’de çıkmadı.1 cm açıklık normal dediler Bilmediğim bir süreçte ne acısı olduğumu bilmeden hastanede sabaha karşı zor yetişerek doğumun gerçekleşti. gerçekten son dakika oldu. doktorlar bu süreçte kanamam olduğu için ağrım olduğu için ne kadar sık gitsemde yakından takip etselerde yaptıkları en doğru şey sadece ciğer geliştirici dozları yapılması (çok şükür ). gece doktoru çoğu hastanede yok lütfen ne olur olmaz gece doktoru araştırın.kızım biraz kuvözde kalacak . çok dua edin içgüdülerinize güvenin lütfen.

Bu modele iyi diyorlar siz kullandinzmi bundan mi alsam l olan mi daha iyi bumu
Ben U şeklinde olandan aldım inanılmaz seviyorum çok rahat uyuyorum, iki bacağımın arasına da bir yastık koymaya ihtiyaç duyduğum için U şekilli olanları tercih ettim, bazen sola bazen sağa yatıyorum

Allah en kısa sürede ,sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip etsin inşallah. Güzel yavrunuza sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyorum

Merhabalar, evet benimde öyle. Hatta bu ara masadan geçerken filan ucu değse canım acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…