Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Yaaa umarım hemen kavuşursunuz kızınıza. Belki okumuşsunuzdur 1 hafta önce Y yusra26 da doğum yaptı. Dualarımız sizinle umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize

Ben her kontrole gittiğimde, ki 2 3 haftada bir gidiyorum, bebek baş aşağı duruşta oluyor ve hıçkırıklarını vajinama yakın hissediyorum belki seninki dönmüştür

Minik kuzuyla beraber en kısa zamanda hastaneden birlikte gülerek çıkarsınız inşallah Allah sana da bebişe de şifa versin bir an önce kavuşun

Cok gecmıs olsun ınsallh saglıkla tez zamanda bebegınıze kavusursunuz

Allah'ım biran önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Mesai saatleri yüzünden eşimle tartıştım ise başladığında saat altıda biten mesaisi şimdilerde yediyi geçiyor şehir dışına çıktığında haftada üç gün sekizi yada sekiz bucugu buluyor ben işten geliyorum yemek yapıyorum bir sürü vakit bekliyorum bugün birazdan yola çıkarım dedi aksilik olmuş bir müşterisi uzun uzun tutmuş yine geç geldi ama ben sinirleniyorum ne zaman bize vakit ayiracksin işini bizden çok önemsiyorsun dedim benim kavrayamadigim çok dolgun maaşla çalışsa anlayacm işi bırakayim istersen benim için önemli olan sensin dedi bende bırak artık yeter dedim doğuma şurada ne kaldı idrar yolları enfeksiyonu da var yanımda olsun istiyorum çok mu abartiyorum

Teşekkür ederim ben de biraz aldım ama almak gerekiyomuş daha

Ben U şeklinde olandan aldım inanılmaz seviyorum çok rahat uyuyorum, iki bacağımın arasına da bir yastık koymaya ihtiyaç duyduğum için U şekilli olanları tercih ettim, bazen sola bazen sağa yatıyorum
Ay darisi benim rahat uyumama yatakla guresiyorum artik cocugun pestili cikti

Tam olarak hangi bölgelerinizde ağrı vardı

Kızlar bebeğim en son makat geliş pozisyonundaydı ve tekmelerini hep vajinamda hissediyorum zaten, vajinamın hafif üstünde çatlaklar oluştu bunu yaşayan var mı ya göbeğimde hiçbir şey yok ama dediğim bölgeye sürekli tekme attığından sanırım çatladı

Kızlar birkaç gündür denizdeyim, tuzlu su göğüs uçlarımı mahvetti gerçekten daha önce yaşamadığım bir tür acı var sanırım doğum yapan annelerin bahsettikleri göğüs ucu acısını hayal edebiliyorum, dönünce hemen kremlemeye veya yağlamaya başlayacağım. Göğüs uçları için alışveriş yapan oldu mu? Siz nasıl korumayı düşünüyorsunuz?

Ben ev yapımı kantaron yağı kullanıyorum ve çok memnunum. Kuruluğunu kaşıntısını sızısını alıyor. Hücre yenileme özelliği var çünkü çok şifalı Allahın izniyle. Ayrıca doğal olduğu için gönlüm çok rahat, kremlere güvenmiyorum ne kadar temiz içerikli olsa da göğüs gibi hassas bir bölgeye süremem. Hele emzirme döneminde asla. Araştırmanı tavsiye ederim

Eklentiler

• 1000033052.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 22
Göğüs ucu yarasına ne iyi gelir sorusu emziren annelerin sık sık merak ettiği sorulardan biridir. Pompayla süt sağım sonrasında ya da gün içinde bebek emzirmeden sonra, bazı annelerde meme ucunda tahrişler meydana gelir. Uzmanlar meme ucunda oluşan yaranın, yanlış emzirmeden dolayı oluştuğunu ifade eder. Eğer bebeğiniz ve siz yanlış pozisyonda emzirme süreci geçiriyorsanız, meme ucu yarası kaçınılmaz bir son olacaktır.

1) Ayva Çekirdeği Suyu​

2) Organik Zeytinyağı​

3) Anne Sütü​

4) Çay Ağacı Yağı​

5) Aloe Vera Yağı​

6) Sarı Kantaron Yağı​

• Göğüs ucu yarasına kantaron yağı sürmek en popüler yöntemlerden biridir.
  • Kantaron yağının yapısında yer alan hücre onarıcı mineraller, meme ucundaki kızarıklık ve yaraları hızlıca iyileştirir.
  • Kantaron yağını her gece göğüs ucuna sürmeniz ve düzenli şekilde kullanmanız tavsiye edilmektedir.
  • Birkaç deneme sonrasında göğüs ucunun rahatladığını fark edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…