Yaaa umarım hemen kavuşursunuz kızınıza. Belki okumuşsunuzdur 1 hafta önce Y yusra26 da doğum yaptı. Dualarımız sizinle umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinizeHepinize selamlar,(kimseyi korkutmak istemek belki lazım olur belki aynı durumu yaşayan olur diye yazıyorum, hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun vakitlice )
30 Haziran sabaha doğru doğumum gerçekleşti. 29+4tüm.Riskim vardı ama yatışım yapılmadı. Kanama vardı aktif değil dediler. Sancım vardı Nts’de çıkmadı.1 cm açıklık normal dedilerBilmediğim bir süreçte ne acısı olduğumu bilmeden hastanede sabaha karşı zor yetişerek doğumun gerçekleşti. gerçekten son dakika oldu. doktorlar bu süreçte kanamam olduğu için ağrım olduğu için ne kadar sık gitsemde yakından takip etselerde yaptıkları en doğru şey sadece ciğer geliştirici dozları yapılması (çok şükür ). gece doktoru çoğu hastanede yok lütfen ne olur olmaz gece doktoru araştırın.kızım biraz kuvözde kalacak . çok dua edin içgüdülerinize güvenin lütfen.
Minik kuzuyla beraber en kısa zamanda hastaneden birlikte gülerek çıkarsınız inşallahHepinize selamlar,(kimseyi korkutmak istemek belki lazım olur belki aynı durumu yaşayan olur diye yazıyorum, hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun vakitlice )
30 Haziran sabaha doğru doğumum gerçekleşti. 29+4tüm.Riskim vardı ama yatışım yapılmadı. Kanama vardı aktif değil dediler. Sancım vardı Nts’de çıkmadı.1 cm açıklık normal dedilerBilmediğim bir süreçte ne acısı olduğumu bilmeden hastanede sabaha karşı zor yetişerek doğumun gerçekleşti. gerçekten son dakika oldu. doktorlar bu süreçte kanamam olduğu için ağrım olduğu için ne kadar sık gitsemde yakından takip etselerde yaptıkları en doğru şey sadece ciğer geliştirici dozları yapılması (çok şükür ). gece doktoru çoğu hastanede yok lütfen ne olur olmaz gece doktoru araştırın.kızım biraz kuvözde kalacak . çok dua edin içgüdülerinize güvenin lütfen.
Cok gecmıs olsun ınsallh saglıkla tez zamanda bebegınıze kavusursunuzHepinize selamlar,(kimseyi korkutmak istemek belki lazım olur belki aynı durumu yaşayan olur diye yazıyorum, hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun vakitlice )
Allah'ım biran önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHepinize selamlar,(kimseyi korkutmak istemek belki lazım olur belki aynı durumu yaşayan olur diye yazıyorum, hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun vakitlice )
Korkma ama tabi doktoruna gitmen lazım benim kardeşimin değerleri yerlerde hamile kendisi ilaç kullanıyor mecburBenim acilen doktoruma gitmem lazım görünüyor canım saol
Evet biraz tedirgin oldumKorkma ama tabi doktoruna gitmen lazım benim kardeşimin değerleri yerlerde hamile kendisi ilaç kullanıyor mecbur
Teşekkür ederim ben de biraz aldım ama almak gerekiyomuş dahayenidğan olarak hastane çıkış aldım. 2 takım + kızımdan kalanlar vardı. 4 takım anca vardır.
gerisini 3-6 ay aldım. gerisi dediğim zıbın + alt pijama gibi
3 ay dediğin zaten 40 ı çıktı mı oluyor.
bide benim kızım 2950 doğmuştu. yenidoğan çok uzun kullanamamıştım
canım ikiniz içinde nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun diye dua edelimBen ikisini de yaşamadığım için çok korkuyorum sağlıkla kucağımıza alırız inşalalh
Ben U şeklinde olandan aldım inanılmaz seviyorum çok rahat uyuyorum, iki bacağımın arasına da bir yastık koymaya ihtiyaç duyduğum için U şekilli olanları tercih ettim, bazen sola bazen sağa yatıyorum
Ben direkt mağazasında gidip baktım ve Vista modelini tercih ettimHangi modelini tercih ettiniz kızlar? Elena veya madre ye baktım ben ama bunlar çok mu küçük gelir diye kararsızım. Vista da çok büyük görünüyor.
Tam olarak hangi bölgelerinizde ağrı vardıKızlar ben bu dediğiniz ağrıları 23.haftalarda falan yaşamıştım hatta dedim ki şimdiden bu durum böyleyse ne yapacam diye pantolonumu bile giyemiyordum çok kötüydü doktorum da pelvisin açılıyor doğuma kendini hazırlıyor demişti ama şuan daha iyiyim çok şükür bi zaman oluyor bu ağrılar sanırım kalsiyum ve magnezyum değerlerinize baktırmayı ihmal etmeyin
Darısı sana canım bu birkaç gündür evimde değilim mesela hamile yastığım olmadan uyuduğum için belim bacaklarım ağrıyarak uyanıyorumAy darisi benim rahat uyumama yatakla guresiyorum artik cocugun pestili cikti
Cok fonksiyonlu olandan siparis verdim umarim memnun kalirim yoksa 96 gun nasil geçer bilmiyorumDarısı sana canım bu birkaç gündür evimde değilim mesela hamile yastığım olmadan uyuduğum için belim bacaklarım ağrıyarak uyanıyorum
Ben ev yapımı kantaron yağı kullanıyorum ve çok memnunum. Kuruluğunu kaşıntısını sızısını alıyor. Hücre yenileme özelliği var çünkü çok şifalı Allahın izniyle. Ayrıca doğal olduğu için gönlüm çok rahat, kremlere güvenmiyorum ne kadar temiz içerikli olsa da göğüs gibi hassas bir bölgeye süremem. Hele emzirme döneminde asla. Araştırmanı tavsiye ederimKızlar birkaç gündür denizdeyim, tuzlu su göğüs uçlarımı mahvetti gerçekten daha önce yaşamadığım bir tür acı var sanırım doğum yapan annelerin bahsettikleri göğüs ucu acısını hayal edebiliyorum, dönünce hemen kremlemeye veya yağlamaya başlayacağım. Göğüs uçları için alışveriş yapan oldu mu? Siz nasıl korumayı düşünüyorsunuz?
Ben ev yapımı kantaron yağı kullanıyorum ve çok memnunum. Kuruluğunu kaşıntısını sızısını alıyor. Hücre yenileme özelliği var çünkü çok şifalı Allahın izniyle. Ayrıca doğal olduğu için gönlüm çok rahat, kremlere güvenmiyorum ne kadar temiz içerikli olsa da göğüs gibi hassas bir bölgeye süremem. Hele emzirme döneminde asla. Araştırmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?