Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Tam hatırlamamakla birlikte demirliydi sanırım. Kalıp gibi duruyor ağız kısmı evet. Kaldırdım şimdilik daha var doğuma diye. Ek gıda içinde mama termosları var onlardan alırım muhtemelen.

Kizlar artik geceleri uyuyamiyorum Hamile yastigi kullaniyormusunuz hangisini kullaniyorsunuz memnunmusunz bende almayi dusunuyorum uykular haram oldu artik bana ..

Kizlar artik geceleri uyuyamiyorum Hamile yastigi kullaniyormusunuz hangisini kullaniyorsunuz memnunmusunz bende almayi dusunuyorum uykular haram oldu artik bana ..
ben 3. aydan sonra falan yastıksız yatamadım hiç bel destekli olandan aldım ebebekten, bir de arkadaşım L olandan verdi bana hepsiyle bir uyuyorum

Seninki hangisiydi link atmış mıydın? İlk bebek olunca bilemiyorum küçük mü olur büyük mü olur diye ama büyük olması daha iyi olur sanırım
evet yukarıda linkleri var canım

Ay kızlar ben artık uyurken nefes darlığı çarpıntıyla ter içinde uyanıyorum normal midir? Hamile yastığı falan almadım karnım acaba rahatsız olup baskı mı oluşturuyor anlamadım

ben 3. aydan sonra falan yastıksız yatamadım hiç bel destekli olandan aldım ebebekten, bir de arkadaşım L olandan verdi bana hepsiyle bir uyuyorum

evet yukarıda linkleri var canım
Bu modele iyi diyorlar siz kullandinzmi bundan mi alsam l olan mi daha iyi bumu

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-01-13-55-00-138_com.android.chrome.webp
    20 KB · Görüntüleme: 15
Ay kızlar ben artık uyurken nefes darlığı çarpıntıyla ter içinde uyanıyorum normal midir? Hamile yastığı falan almadım karnım acaba rahatsız olup baskı mı oluşturuyor anlamadım
Bende öyleyim bu hafta Yataktan kalktigimda sanki koşmuş gibiyim daraliyorm git gide agirlasiyorz artik ikili rakamlara dustu geri sayim

Kızlar normal mi doğurmayı düşünüyorsunuz benim mentalim buna hiç hazır değil ya çok korkuyorum

kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış referans değerleri bozuk olan bir sürü değer var bunlara göre idrar yolları enfeksiyonu ve kansızlık hat saffada

kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış referans değerleri bozuk olan bir sürü değer var bunlara göre idrar yolları enfeksiyonu ve kansızlık hat saffada
Benimde enfeksiyonum çıktı idrarda ve kansızlık ama kansızlık çok az aşağıydı hatta en son giderken benden yeniden kan vermeyimi istemedi sadece ilacımı günde 2 defaya kaldırdı

Merhaba ,büyük bir peluş oyuncağım var ona sarılıp uyuyorum 1 aydır hahshs aynı işlevi gördü hamile yastığıyla. Tek sorun yatakta bir insan kadar yer kaplaması

Çok geçmiş olsun ilaç verdi mi peki ne yapacaksın kendi doktoruna da göster de bundan sonra dikkat etsin bence

Benimde enfeksiyonum çıktı idrarda ve kansızlık ama kansızlık çok az aşağıydı hatta en son giderken benden yeniden kan vermeyimi istemedi sadece ilacımı günde 2 defaya kaldırdı
idrar enfeksiyonu için herhangi bir ilaç verdi mi canım bakteri 107 çıkmış
eritrosit 5
yassı epitel 54
kan değerim de sınır 12-15 benimki 11,2

Kızlar bebeğim Makat giriş duruyor demiştim ya bugün hıçkırıklarını hissediyorum şu an üçüncü kez hıçkırıyor uzun uzun.. ama hissettiğim yer vajinada alt tarafta :/ yani dönmüş olabilir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…