Amin, bende şimdilik öyle düşündüm o küçük çanta 350 TL ona benzer şeyler var yine daha uyguna ama ek gıdada bir yere giderken lazım olacak gibi düşünürsem alırım. Sende ki çantanın ağzı Demirli mı kendiliğinden açık duruyor mu?
Tam hatırlamamakla birlikte demirliydi sanırım. Kalıp gibi duruyor ağız kısmı evet. Kaldırdım şimdilik daha var doğuma diye. Ek gıda içinde mama termosları var onlardan alırım muhtemelen.
İstemediğin kişinin yanında rahat edemezsin bence bunun tuvaleti var banyosu var belki eşinle konuş ona durumu izah et yanımda bilmesen bile sen ol çünkü böyle böyle de. Eminim elinden geleni yapacaktır. Benim annem gelecek ama bir durum olur da gelemezse kaynanamı istemiyorum eşim kalsın yanımda diyecegim
Ay kızlar ben artık uyurken nefes darlığı çarpıntıyla ter içinde uyanıyorum normal midir? Hamile yastığı falan almadım karnım acaba rahatsız olup baskı mı oluşturuyor anlamadım
Ay kızlar ben artık uyurken nefes darlığı çarpıntıyla ter içinde uyanıyorum normal midir? Hamile yastığı falan almadım karnım acaba rahatsız olup baskı mı oluşturuyor anlamadım
Benimde enfeksiyonum çıktı idrarda ve kansızlık ama kansızlık çok az aşağıydı hatta en son giderken benden yeniden kan vermeyimi istemedi sadece ilacımı günde 2 defaya kaldırdı
Merhaba ,büyük bir peluş oyuncağım var ona sarılıp uyuyorum 1 aydır hahshs aynı işlevi gördü hamile yastığıyla. Tek sorun yatakta bir insan kadar yer kaplaması
Benimde enfeksiyonum çıktı idrarda ve kansızlık ama kansızlık çok az aşağıydı hatta en son giderken benden yeniden kan vermeyimi istemedi sadece ilacımı günde 2 defaya kaldırdı
Kızlar bebeğim Makat giriş duruyor demiştim ya bugün hıçkırıklarını hissediyorum şu an üçüncü kez hıçkırıyor uzun uzun.. ama hissettiğim yer vajinada alt tarafta :/ yani dönmüş olabilir mi sizce