- 31 Ocak 2025
- 350
- 336
- 18
- 27
6 adet 10lu takım, 10 tane 5li takım yani yeni doğan sadece 2-3 takım aldım sadece yeni doğan daha fazla mı alsaydım diye sordum yoksa 0-3 aylık çok gelmedi banaçok mu aldın peki
bazı bebekler tombik doğuruyor hemen büyüyor diyorlar ama belli olmaz
Bende seninle aynı durumdayım bebeğin suyu çok fazla erken doğum riskim var ayrıca nabzım yükseliyor sürekli ve kanım da yeteri kadar oksijen yokmuş. Eşime gebelik sürecim bitene kadar işinden çıkma eve erken gelip destek olursun dedim ama o kuzeni işten çıktı diye onun aklına uyup oda çıktı başka yerde işe başladı en erken 22:00 da geliyor. Ben gurbetteyim kimsem yok eşimin ailesi de ilgilenmiyor bunu biliyor. Oğlum çoğu zaman babasını görmüyor uyuyakalıyor diye ve ben farkındayım eşimin üzerine çok gidiyorum ama sonra haklıyım deyip kendimi motive ediyorumMesai saatleri yüzünden eşimle tartıştım ise başladığında saat altıda biten mesaisi şimdilerde yediyi geçiyor şehir dışına çıktığında haftada üç gün sekizi yada sekiz bucugu buluyor ben işten geliyorum yemek yapıyorum bir sürü vakit bekliyorum bugün birazdan yola çıkarım dedi aksilik olmuş bir müşterisi uzun uzun tutmuş yine geç geldi ama ben sinirleniyorum ne zaman bize vakit ayiracksin işini bizden çok önemsiyorsun dedim benim kavrayamadigim çok dolgun maaşla çalışsa anlayacm işi bırakayim istersen benim için önemli olan sensin dedi bende bırak artık yeter dedim doğuma şurada ne kaldı idrar yolları enfeksiyonu da var yanımda olsun istiyorumçok mu abartiyorum
İş için kalıyorsa hiç ses etme bence. Ben yaptım aynı şeyi. Eşimin çalıştığı yer eve uzaktı,sabah erken çıkıp akşam geç dönüyordu. Bende yalnız çıkıyorum çocukla evden diye söyleniyordum. Eve daha yakın bi işe geçti orada da olmadı. Denem süresi bitmeden işten çıkardılar. Tam hamileliğimde Kaç ay işsiz kaldı. Söylediğime söyleyeceğime pişman oldum. Şimdi iş buldu inşallah iyi olur. O yüzden hiç ses etme. İşi bırakayım benim için önemli olan sensin der tam doğum üstü işsiz evde oturur daha çok delirirsin. Boşver çalışsınMesai saatleri yüzünden eşimle tartıştım ise başladığında saat altıda biten mesaisi şimdilerde yediyi geçiyor şehir dışına çıktığında haftada üç gün sekizi yada sekiz bucugu buluyor ben işten geliyorum yemek yapıyorum bir sürü vakit bekliyorum bugün birazdan yola çıkarım dedi aksilik olmuş bir müşterisi uzun uzun tutmuş yine geç geldi ama ben sinirleniyorum ne zaman bize vakit ayiracksin işini bizden çok önemsiyorsun dedim benim kavrayamadigim çok dolgun maaşla çalışsa anlayacm işi bırakayim istersen benim için önemli olan sensin dedi bende bırak artık yeter dedim doğuma şurada ne kaldı idrar yolları enfeksiyonu da var yanımda olsun istiyorumçok mu abartiyorum
Yenidoğan artık alma bence. 0-3 de yeter gibi geldi bana6 adet 10lu takım, 10 tane 5li takım yani yeni doğan sadece 2-3 takım aldım sadece yeni doğan daha fazla mı alsaydım diye sordum yoksa 0-3 aylık çok gelmedi bana
Benim aldığım çantalarında ağzı Demirli diye hoşuma gittiTam hatırlamamakla birlikte demirliydi sanırım. Kalıp gibi duruyor ağız kısmı evet. Kaldırdım şimdilik daha var doğuma diye. Ek gıda içinde mama termosları var onlardan alırım muhtemelen.
Bende öyle karar aldım ama indirim görürsem dayanamamYenidoğan artık alma bence. 0-3 de yeter gibi geldi bana
ufak tefeklerin kalmış aslında. göğüs pompasını yinede al dursun. ben almamıştım ilk doğumumda. erken doğum olunca kızım küveze alındı. eşim eczaneden bulduğu pompayı alıp getirmişti. işimi gördü ama seçme şansım yoktu. o yüzden allah korusun erken olur , sağmak zorunda kalırsak hazır dursa daha iyi sankiBende öyle karar aldım ama indirim görürsem dayanamamartık depend, biberon, beşiğe nevresim takımı, Burun aspiratörü makine olandan, ateş ölçer beğendim hem kulaktan hemde alından ölçüyor ve şu çantada taşımalık nibulizatörler var, gibi şeyleri almak istiyorum artık. Daha şampuan, deterjan almadım kararsızım diye Şu giyilebilir göğüs pompasıda hoşuma gidiyor ama bilemedim hastane çantasında olması gerekir mi alıyım mı? Süt durumu belli değil..
1 paket 1 numara 60 lı + 1 paket 2 numara 54 lü aldım. başlangıçta yeter diye düşünüyorum. molfixKızlar bez aldınız mı hiç? Aldıysanız hangi marka ve ne kadar aldınız
Bende seninle aynı durumdayım bebeğin suyu çok fazla erken doğum riskim var ayrıca nabzım yükseliyor sürekli ve kanım da yeteri kadar oksijen yokmuş. Eşime gebelik sürecim bitene kadar işinden çıkma eve erken gelip destek olursun dedim ama o kuzeni işten çıktı diye onun aklına uyup oda çıktı başka yerde işe başladı en erken 22:00 da geliyor. Ben gurbetteyim kimsem yok eşimin ailesi de ilgilenmiyor bunu biliyor. Oğlum çoğu zaman babasını görmüyor uyuyakalıyor diye ve ben farkındayım eşimin üzerine çok gidiyorum ama sonra haklıyım deyip kendimi motive ediyorum
Günaydın kızlar dün bende biran kendi kendimi doldurdum baktım alttan aldı sora da ses etmedimİş için kalıyorsa hiç ses etme bence. Ben yaptım aynı şeyi. Eşimin çalıştığı yer eve uzaktı,sabah erken çıkıp akşam geç dönüyordu. Bende yalnız çıkıyorum çocukla evden diye söyleniyordum. Eve daha yakın bi işe geçti orada da olmadı. Denem süresi bitmeden işten çıkardılar. Tam hamileliğimde Kaç ay işsiz kaldı. Söylediğime söyleyeceğime pişman oldum. Şimdi iş buldu inşallah iyi olur. O yüzden hiç ses etme. İşi bırakayım benim için önemli olan sensin der tam doğum üstü işsiz evde oturur daha çok delirirsin. Boşver çalışsın
Günaydın herkese,Kızlar bez aldınız mı hiç? Aldıysanız hangi marka ve ne kadar aldınız
günaydın kızlar. ben bu hamileliğimde erken ağırlaştım sanki. ikinci hamilelik diye mi yoksa böyleydi de ben mi unuttum bilmiyorum. gece tuvalete kalkıcam zor kalkıyorum. bi yere yürürken yavaş yürüyorum. belki herkes böyledir
düğüne gittim geldim üşüttüm sanıyorum benim alt kısmım düşecek gibi ağrıyor onun hariicnde ayağımın biri nedensiz burkulmuş gibi ağrıyor aksıyorum kollarımda da kocaman lekeler oldu her ikisinde de aynı yerde doktora gittim böcek sokmuş dedi verdiği krem işe yaramadı inanılmaz derecede Allah affetsin zorlanıyrum sıcaktan korkuyordum sıcağa gerek kalmadıbilmiyorum ama zorlamaya başladı
Valla ben de son 4 gündür her gün farklı ağırlaşmaya aydınlanıyorum. Son 2 gündür geceleri uyuyamayaya başladım. Bu sabah 4’te uyandım hala ayaktayım maşallah bebiş çok hareketli uyandırmaya başladı artıkgünaydın kızlar. ben bu hamileliğimde erken ağırlaştım sanki. ikinci hamilelik diye mi yoksa böyleydi de ben mi unuttum bilmiyorum. gece tuvalete kalkıcam zor kalkıyorum. bi yere yürürken yavaş yürüyorum. belki herkes böyledir bilmiyorum ama zorlamaya başladı
Valla ben de son 4 gündür her gün farklı ağırlaşmaya aydınlanıyorum. Son 2 gündür geceleri uyuyamayaya başladım. Bu sabah 4’te uyandım hala ayaktayım maşallah bebiş çok hareketli uyandırmaya başladı artıkilk hoşuma gitse de ilerleyen saatlerde bunaltmaya başladı, sanırım tam olarak hoşgeldin 3rd trimester dönemine girdik artık. Bundan sonra geceleri forum daha aktif sanırım
Geceleri Tuvalete kalkarken sürekli eşimden destek alıyorum valla o iteliyo beni
Kız dürt tabiii, ben aahh uufff ooyyluyorum nene modunda ve kaldıııııııırrr diye yükseliyorum o uyku haliyle ehh meh yapıp itiyo uyumaya devam ediyobizimki uyuyor yaaaa dün gece horluyordu sinir oldum dürtecektim ben g.tmü kaldıramıyorum adam uyuyor
şansımıza sıcaklara denk geldik ya
allah sabır versin
kız allah seni güldürdün beni yaKız dürt tabiii, ben aahh uufff ooyyluyorum nene modunda ve kaldıııııııırrr diye yükseliyorum o uyku haliyle ehh meh yapıp itiyo uyumaya devam ediyo
Bu arada benim olduğum ülke zaten inanılmaz ötesi sıcaklar çoktan başlamıştı şimdi korkunç sıcaklar başladı. Allahtan evlerde klimalar var klimasız asla uyuyamıyorum eskiden ben üşür kapatırdım şimdi eşim donuyo ama kapattırmıyorum ona battaniye verdim ben pikeyle
Ben de tr ye geleceğim max 1 aya o zaman asıl ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım şimdiden sıcaklarda.
Avrupada bile tatil edilmişse Arabistan’ı düşün şimdi nasılkız allah seni güldürdün beni ya
bende dürttcem artık iktir beni diye
sabah radyoda duydum bende. avrupa da sıcaklar yüzünden okullar tatil edilmiş. artık her yaz böyle olacak muhtemelen
klimasız nefes alamıyoruz ki. hem cam açıyorum hem klima iki taraftan essin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?