ben de düşünmüyorum en son nikahta aldık ponçik şeyler dağıtmayı unutmuşlarçok güzel burada hastaneye yığılıyor herkes... ben hediyelik süs çikolata vs bile ayarlamayı düşünmüyorum
Seninki hangisiydi link atmış mıydın? İlk bebek olunca bilemiyorum küçük mü olur büyük mü olur diye ama büyük olması daha iyi olur sanırımçok güzelmiş bence asla büyük değil, benim aldığım küçük biraz bana yetmeyeek gibi geliyor. bebeğin biiirrrsürü eşyası oluyor bence büyük olması daha iyi ama sen bilirsin yine de
hadi yaBu hafta taşınmadan gitmedim yarın gideceğim. Ben sanırım 37 e kadar devam eder evde topla hareket ederim diye düşünüyorum. İki gündür yerimden kalkamıyorum ama ben zaten çok yorgunum büyük ihtimal o da sebep
Günaydın.Evet bende bu gün aynısını dedim kendime Nigu çok az kaldı doğumagünaydınnn temmuz a da girdik kızlar. temmuz grubundakiler doğuruyor bizimde çoğumuz eylül e kalmayabilir. benim erken doğum fobim var ya :) her şeyi hazırlamam lazım ya erken doğurursam diye düşünüyorum
Eşim yanımda kalır kendi annem çocuğuma bakar evde..ilktede eşim yanımdaydı ilke göre çok iyi becerdi bez değişmeyi bana çok yardım etti eşimle rahat olduğum kadar kimseyle kalamamkızlar hastanede yanınızda kim olacak? benim annem gelemiyor, kardeşim çalışıyor, ablamın da bebeği var.. kayınvalidemi istemiyorummmm rahat edemem yanındakocam bana yeter diye düşünüyorum ama o da tecrübesiz, iki saftirik biz dokuz doğururuz gibi geliyor
Ayy ne güzel, gerçekten de eşin muhakkak olması lazımbenim genetik rahatsızlığımdan dolayı sadece araştırma hastanesinde doğum yapmama izin veriliyor, ve kadın doğum servisinde erkek yasak çünkü odalar iki kişilik ama özel oda tutacağım için belki sorun olmaz
Aynen çok mutluyum ziyaret saatleri kısıtlı olduğu için, dediğiniz gibi yığılamayacaklar hastahaneyeçok güzel burada hastaneye yığılıyor herkes... ben hediyelik süs çikolata vs bile ayarlamayı düşünmüyorum
İstemediğin kişinin yanında rahat edemezsin bence bunun tuvaleti var banyosu var belki eşinle konuş ona durumu izah et yanımda bilmesen bile sen ol çünkü böyle böyle de. Eminim elinden geleni yapacaktır. Benim annem gelecek ama bir durum olur da gelemezse kaynanamı istemiyorum eşim kalsın yanımda diyecegim
Bende bunu beğenmiştim ama başka bir şey aldımGünaydın kızlar. Ben buradaki çanta setini tercih ettim. Fiyatı bence makul, 2000 tlye kadar düşüyor, ben favorilerime ekledim düşünce aldım. Tavsiye ederim içi çok geniş ve çok kaliteli duruyor.
Stylo X Pro Bej Anne Bebek Sırt Çantası Omuz Çantası Ve Biberonluk Çantası 3'lü Set - Fiyatı, Yorumları
Stylo X Pro Bej Anne Bebek Sırt Çantası Omuz Çantası Ve Biberonluk Çantası 3'lü Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok fazla termal göz olması beni cezbetti ayrıca daha uyguna almış oldum sadece o küçük çantayı almadım gerek görmedim ama ek gıdaya geçince alırım belkiGünaydın kızlar. Ben buradaki çanta setini tercih ettim. Fiyatı bence makul, 2000 tlye kadar düşüyor, ben favorilerime ekledim düşünce aldım. Tavsiye ederim içi çok geniş ve çok kaliteli duruyor.
Stylo X Pro Bej Anne Bebek Sırt Çantası Omuz Çantası Ve Biberonluk Çantası 3'lü Set - Fiyatı, Yorumları
Stylo X Pro Bej Anne Bebek Sırt Çantası Omuz Çantası Ve Biberonluk Çantası 3'lü Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bana teyzelerim çocuklarının poşet poşet eski kıyafetlerini getirdiler sağolsunlar. Neredeyse hepsi patikli. Ama ben alıyor olsaydım ,patiksiz tercih ederdim. Doktorlar bebeklerin uyurken ayaklarında çorap olmamasını öneriyorlar diye biliyorum. Olmadı keserek kullanıcam.Kızlar tulumları patikli mi tercih ettiniz düz olanlardan mı
Termal çanta bana çok gereksiz geldi ya. Zaten minicik.Çok fazla termal göz olması beni cezbetti ayrıca daha uyguna almış oldum sadece o küçük çantayı almadım gerek görmedim ama ek gıdaya geçince alırım belki
Düz olanlardanKızlar tulumları patikli mi tercih ettiniz düz olanlardan mı
Amin, bende şimdilik öyle düşündüm o küçük çanta 350 TL ona benzer şeyler var yine daha uyguna ama ek gıdada bir yere giderken lazım olacak gibi düşünürsem alırım. Sende ki çantanın ağzı Demirli mı kendiliğinden açık duruyor mu?Termal çanta bana çok gereksiz geldi ya. Zaten minicik.Hiç almana gerek olmayacak muhtemelen. Güle güle kullanalım inşallah.
Bana teyzelerim çocuklarının poşet poşet eski kıyafetlerini getirdiler sağolsunlar. Neredeyse hepsi patikli. Ama ben alıyor olsaydım ,patiksiz tercih ederdim. Doktorlar bebeklerin uyurken ayaklarında çorap olmamasını öneriyorlar diye biliyorum. Olmadı keserek kullanıcam.
Bir de çok çabuk büyüyolar diyolar, teşekkür ederim kızlar ben de düz olanlara bakayım
Düz olanlardan
ay bende öyle. bi sürü şey alıyorum. gelsin diye bekliyorumGünaydın.Evet bende bu gün aynısını dedim kendime Nigu çok az kaldı doğumaBendede o korku var dün yine bir kaç giyim sipariş etmiştim geldi onlar siparişler gelince rahat oluyorum
Valla öyle daha yeni ağustos grupunu okudum stres oldum iyiceay bende öyle. bi sürü şey alıyorum. gelsin diye bekliyorumgelince oh diyorum tik atıyorum listeden
meme ucu kremim kaldı onuda alayım diye düşünüp duruyorum. liste bitmeden rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?