Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
çok güzel burada hastaneye yığılıyor herkes... ben hediyelik süs çikolata vs bile ayarlamayı düşünmüyorum
ben de düşünmüyorum en son nikahta aldık ponçik şeyler dağıtmayı unutmuşlar o derece uzağım tarz olarkta hiç bana hitap etmiyor hele şu resim çekip ha bire kırkı çıktı ikinci ayı meyveye benzeten falan filan resimlerine doğum günü konseptlerine kalabalığa gün yapar gibi yenene içilene resmedilene

çok güzelmiş bence asla büyük değil, benim aldığım küçük biraz bana yetmeyeek gibi geliyor. bebeğin biiirrrsürü eşyası oluyor bence büyük olması daha iyi ama sen bilirsin yine de
Seninki hangisiydi link atmış mıydın? İlk bebek olunca bilemiyorum küçük mü olur büyük mü olur diye ama büyük olması daha iyi olur sanırım

hadi ya
bende kararsızım. hem çok iyi hemde yorucu. bu ayda alayım da yapamadığım yerde bırakırım olmazsa

Günaydın kızlar. Ben buradaki çanta setini tercih ettim. Fiyatı bence makul, 2000 tlye kadar düşüyor, ben favorilerime ekledim düşünce aldım. Tavsiye ederim içi çok geniş ve çok kaliteli duruyor.

Günaydın.Evet bende bu gün aynısını dedim kendime Nigu çok az kaldı doğumaBendede o korku var dün yine bir kaç giyim sipariş etmiştim geldi onlar siparişler gelince rahat oluyorum

Eşim yanımda kalır kendi annem çocuğuma bakar evde..ilktede eşim yanımdaydı ilke göre çok iyi becerdi bez değişmeyi bana çok yardım etti eşimle rahat olduğum kadar kimseyle kalamam

kızlar deterjan ve şampuanı hangi marka alacaksınız

Duru Granül Matik Sabun Lavanta 3 X 1kg - Fiyatı, Yorumları

şunu aldım deterjan olarak ama bi tane de e bebekten sıvı almayı düşünüyorum güzel bi kokusu var ama hiç bebek gibi kokmuyo

Sivenodan bunları aldım

çok güzel burada hastaneye yığılıyor herkes... ben hediyelik süs çikolata vs bile ayarlamayı düşünmüyorum
Aynen çok mutluyum ziyaret saatleri kısıtlı olduğu için, dediğiniz gibi yığılamayacaklar hastahaneye Ama tek korkum eve geldiklerinde sürü gibi gelmeleri

Aynen çok haklısın, bende olsam istemezdim kayınvalideyi. Çok severim kendisini ama bunun banyosu, tuvaleti, emzirmesi,.. var. Çok özel anlar bunlar

Kızlar dün gece acile gittim vajinal sancılarım artık çok fazlaydı aşağıda çok baskı hissediyordum ilk gebeliğim olunca da korktum normal olarak ama devlet hastanesi o kadar kötü davrandı ki kadın doğuma yönlendirmek için bile 1 buçuk saat bekletti tahlil sonucu çıksın diye sonrasında da kadın doğumdan bir sürü azar yedim bunun için gelinir mi tarzında biz acile tam olarak ne olunca gidicez tamam gitmeyelim ama devlet hastanesi doktorlarına hiçbir şekilde sıra bulamıyorum zaten aile hekimimize baktırdım o bile bulamadı ne olmasını bekliyolar anlamış değilim

Bende bunu beğenmiştim ama başka bir şey aldım

Çok fazla termal göz olması beni cezbetti ayrıca daha uyguna almış oldum sadece o küçük çantayı almadım gerek görmedim ama ek gıdaya geçince alırım belki

Eklentiler

• 1000003307.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000003303.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar tulumları patikli mi tercih ettiniz düz olanlardan mı
Bana teyzelerim çocuklarının poşet poşet eski kıyafetlerini getirdiler sağolsunlar. Neredeyse hepsi patikli. Ama ben alıyor olsaydım ,patiksiz tercih ederdim. Doktorlar bebeklerin uyurken ayaklarında çorap olmamasını öneriyorlar diye biliyorum. Olmadı keserek kullanıcam.

Çok fazla termal göz olması beni cezbetti ayrıca daha uyguna almış oldum sadece o küçük çantayı almadım gerek görmedim ama ek gıdaya geçince alırım belki
Termal çanta bana çok gereksiz geldi ya. Zaten minicik. Hiç almana gerek olmayacak muhtemelen. Güle güle kullanalım inşallah.

Termal çanta bana çok gereksiz geldi ya. Zaten minicik. Hiç almana gerek olmayacak muhtemelen. Güle güle kullanalım inşallah.
Amin, bende şimdilik öyle düşündüm o küçük çanta 350 TL ona benzer şeyler var yine daha uyguna ama ek gıdada bir yere giderken lazım olacak gibi düşünürsem alırım. Sende ki çantanın ağzı Demirli mı kendiliğinden açık duruyor mu?

Bir de çok çabuk büyüyolar diyolar, teşekkür ederim kızlar ben de düz olanlara bakayım
Düz olanlardan

Günaydın.Evet bende bu gün aynısını dedim kendime Nigu çok az kaldı doğumaBendede o korku var dün yine bir kaç giyim sipariş etmiştim geldi onlar siparişler gelince rahat oluyorum
ay bende öyle. bi sürü şey alıyorum. gelsin diye bekliyorum gelince oh diyorum tik atıyorum listeden
meme ucu kremim kaldı onuda alayım diye düşünüp duruyorum. liste bitmeden rahat yok

ay bende öyle. bi sürü şey alıyorum. gelsin diye bekliyorum gelince oh diyorum tik atıyorum listeden
meme ucu kremim kaldı onuda alayım diye düşünüp duruyorum. liste bitmeden rahat yok
Valla öyle daha yeni ağustos grupunu okudum stres oldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…