ayyy düşünemedimAvrupada bile tatil edilmişse Arabistan’ı düşün şimdi nasıl
Valla sıcak çok etkiliyo cidden anında şişiyoruz dikkat etmek lazım
Doğumdan sonra ama ben gebelikte diye araştırdımGöğüs ucu yarasına ne iyi gelir sorusu emziren annelerin sık sık merak ettiği sorulardan biridir. Pompayla süt sağım sonrasında ya da gün içinde bebek emzirmeden sonra, bazı annelerde meme ucunda tahrişler meydana gelir. Uzmanlar meme ucunda oluşan yaranın, yanlış emzirmeden dolayı oluştuğunu ifade eder. Eğer bebeğiniz ve siz yanlış pozisyonda emzirme süreci geçiriyorsanız, meme ucu yarası kaçınılmaz bir son olacaktır.
1) Ayva Çekirdeği Suyu
2) Organik Zeytinyağı
3) Anne Sütü
4) Çay Ağacı Yağı
5) Aloe Vera Yağı
6) Sarı Kantaron Yağı
- Göğüs ucu yarasına kantaron yağı sürmek en popüler yöntemlerden biridir.
- Kantaron yağının yapısında yer alan hücre onarıcı mineraller, meme ucundaki kızarıklık ve yaraları hızlıca iyileştirir.
- Kantaron yağını her gece göğüs ucuna sürmeniz ve düzenli şekilde kullanmanız tavsiye edilmektedir.
- Birkaç deneme sonrasında göğüs ucunun rahatladığını fark edeceksiniz.
Molfix kullanıyorum benKızlar bez aldınız mı hiç? Aldıysanız hangi marka ve ne kadar aldınız
Günaydın.Ben kesinlikle öyleyim bu gece hep tuvaletteydim kalkamıyorum bile eşim diyor yuvarlak olmuşsun gerçektende bu gebeliğim çok ağrılı ve ağır geçiyor mesela oğlumdan kalan elbise vardı onu son ayımda giyiniyorsun geçen giyindim olmadı bana şaşırdım mecbur şimdi elbise almalıyımgünaydın kızlar. ben bu hamileliğimde erken ağırlaştım sanki. ikinci hamilelik diye mi yoksa böyleydi de ben mi unuttum bilmiyorum. gece tuvalete kalkıcam zor kalkıyorum. bi yere yürürken yavaş yürüyorum. belki herkes böyledir bilmiyorum ama zorlamaya başladı
Yanlış anlamışsınız tabi olabilir öyle şeyler insanlık haliDoğumdan sonra ama ben gebelikte diye araştırdım
benim ilk gebeliğim. sıcağa kaldım diye mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum. her şeyiyle çok şükür ama... gerçekten bedenen bu kadar konforsuz olacağımı hiç hayal etmemiştim. akşam olup uyku vakti gelecek diye ödüm kopuyor inanır mısınız? geceleri her yerim acıyor çişe kalkıyorum sanki dayak yemişim gibiyimgünaydın kızlar. ben bu hamileliğimde erken ağırlaştım sanki. ikinci hamilelik diye mi yoksa böyleydi de ben mi unuttum bilmiyorum. gece tuvalete kalkıcam zor kalkıyorum. bi yere yürürken yavaş yürüyorum. belki herkes böyledir bilmiyorum ama zorlamaya başladı
Günaydın canım iyi yapmışsın doğum yapınca toparlanırız hormonlar da bizi dolduruyorGünaydın kızlar dün bende biran kendi kendimi doldurdum baktım alttan aldı sora da ses etmedim
Bacağımla bikini bölgesin birleşim yerinde falan oluyorduTam olarak hangi bölgelerinizde ağrı vardı
doktora bi git bebiskom bence ama bosa endiseleniyosundur panik olmaaKizlar ben iki haftadır bebeğin tekmelerini hissetmiyorum sadece sanki makat gelişi olduğu için sürekli vajinamda ağrı var hatta bazen sanki bebek çıkacak gibi oluyor nefessiz kalıyorum. Doktor bebeğin suyu çok fazla demişti ondan olabilir mi acaba
bende sürekli elbise giyiyorum. evirip çevirip giyiyorumGünaydın.Ben kesinlikle öyleyim bu gece hep tuvaletteydim kalkamıyorum bile eşim diyor yuvarlak olmuşsun gerçektende bu gebeliğim çok ağrılı ve ağır geçiyor mesela oğlumdan kalan elbise vardı onu son ayımda giyiniyorsun geçen giyindim olmadı bana şaşırdım mecbur şimdi elbise almalıyım
sen o kadar eziyetini çek babasına benzesinbenim ilk gebeliğim. sıcağa kaldım diye mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum. her şeyiyle çok şükür ama... gerçekten bedenen bu kadar konforsuz olacağımı hiç hayal etmemiştim. akşam olup uyku vakti gelecek diye ödüm kopuyor inanır mısınız? geceleri her yerim acıyor çişe kalkıyorum sanki dayak yemişim gibiyimkıyafet öngöremiyorum... bir de benim saçma bi şekilde ayaklarım şişiyo sadece ayakkabı vs sıkıntılı
bi de doktora gittik bebiş aynı babası dskshdfs
sudan bebeğim. ilkinde benimde suyum çoktu. bebiş balık gibi dönüp duruyordur şimdi. tabi yinede doktoruna bi sorKizlar ben iki haftadır bebeğin tekmelerini hissetmiyorum sadece sanki makat gelişi olduğu için sürekli vajinamda ağrı var hatta bazen sanki bebek çıkacak gibi oluyor nefessiz kalıyorum. Doktor bebeğin suyu çok fazla demişti ondan olabilir mi acaba
Günaydın gece ben de çok zorlanıyorum sanki karnımda taş var gibi nasıl o kadar ağır oluyo anlamıyorum bir de benim sırt ağrım çok fazla bugün kontrole gittim kalsiyum ve magnezyum verdi doktor inşallah iyi gelirgünaydın kızlar. ben bu hamileliğimde erken ağırlaştım sanki. ikinci hamilelik diye mi yoksa böyleydi de ben mi unuttum bilmiyorum. gece tuvalete kalkıcam zor kalkıyorum. bi yere yürürken yavaş yürüyorum. belki herkes böyledir bilmiyorum ama zorlamaya başladı
magnezyumu ben hep unutuyorum ya , inşallah iyi gelirGünaydın gece ben de çok zorlanıyorum sanki karnımda taş var gibi nasıl o kadar ağır oluyo anlamıyorum bir de benim sırt ağrım çok fazla bugün kontrole gittim kalsiyum ve magnezyum verdi doktor inşallah iyi gelir
çok zorrrbende sürekli elbise giyiyorum. evirip çevirip giyiyorum
sen o kadar eziyetini çek babasına benzesinvalla ne bileyim şikayet gibi olmasın da zor
canım magnezyum iç ya ben bazen günde 2 içiyorum çok iyi geliyorGünaydın gece ben de çok zorlanıyorum sanki karnımda taş var gibi nasıl o kadar ağır oluyo anlamıyorum bir de benim sırt ağrım çok fazla bugün kontrole gittim kalsiyum ve magnezyum verdi doktor inşallah iyi gelir
Geçen hafta gittim canım bebek iyi suyun çok fazla dedi şeker yükleme yapıldı cuma günü tekrar gel dedi cumayı bekliyorumdoktora bi git bebiskom bence ama bosa endiseleniyosundur panik olmaa
Şeker yükleme yapıldı cuma günü gitcem canımsudan bebeğim. ilkinde benimde suyum çoktu. bebiş balık gibi dönüp duruyordur şimdi. tabi yinede doktoruna bi sor
Bende demiri unutuyorum valla kansizliktan napcam bilmiyorum troid hapi içtiğim için sabah mecbur gece kalkıp demiri içmem gerekiyor ama uyanamıyorummagnezyumu ben hep unutuyorum ya , inşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?