Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Doğumdan sonra ama ben gebelikte diye araştırdım

Günaydın.Ben kesinlikle öyleyim bu gece hep tuvaletteydim kalkamıyorum bile eşim diyor yuvarlak olmuşsun gerçektende bu gebeliğim çok ağrılı ve ağır geçiyor mesela oğlumdan kalan elbise vardı onu son ayımda giyiniyorsun geçen giyindim olmadı bana şaşırdım mecbur şimdi elbise almalıyım

benim ilk gebeliğim. sıcağa kaldım diye mi bilmiyorum ama çok zorlanıyorum. her şeyiyle çok şükür ama... gerçekten bedenen bu kadar konforsuz olacağımı hiç hayal etmemiştim. akşam olup uyku vakti gelecek diye ödüm kopuyor inanır mısınız? geceleri her yerim acıyor çişe kalkıyorum sanki dayak yemişim gibiyim kıyafet öngöremiyorum... bir de benim saçma bi şekilde ayaklarım şişiyo sadece ayakkabı vs sıkıntılı
bi de doktora gittik bebiş aynı babası dskshdfs

Kizlar ben iki haftadır bebeğin tekmelerini hissetmiyorum sadece sanki makat gelişi olduğu için sürekli vajinamda ağrı var hatta bazen sanki bebek çıkacak gibi oluyor nefessiz kalıyorum. Doktor bebeğin suyu çok fazla demişti ondan olabilir mi acaba

doktora bi git bebiskom bence ama bosa endiseleniyosundur panik olmaa

Selam kızlar. O kadar yağ krem Allah ne verdiyse sürdüm ama kalçam çatlamış. İlk başta ne olduğunu tam idrak da edemedim,kırmızı kırmızı yarıklar. Beynimden vurulmuşa döndüm. Daha 3 ay var ne yapıcam hiç bilmiyorum.

bende sürekli elbise giyiyorum. evirip çevirip giyiyorum
sen o kadar eziyetini çek babasına benzesin valla ne bileyim şikayet gibi olmasın da zor

sudan bebeğim. ilkinde benimde suyum çoktu. bebiş balık gibi dönüp duruyordur şimdi. tabi yinede doktoruna bi sor

Günaydın gece ben de çok zorlanıyorum sanki karnımda taş var gibi nasıl o kadar ağır oluyo anlamıyorum bir de benim sırt ağrım çok fazla bugün kontrole gittim kalsiyum ve magnezyum verdi doktor inşallah iyi gelir

canım magnezyum iç ya ben bazen günde 2 içiyorum çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…