hatırlatma yaptım ben artık. yoksa olmuyorBende demiri unutuyorum valla kansizliktan napcam bilmiyorum troid hapi içtiğim için sabah mecbur gece kalkıp demiri içmem gerekiyor ama uyanamıyorum
Dualarimiz sizinle sağlıkla kavuşun inşallah.Hepinize selamlar,(kimseyi korkutmak istemek belki lazım olur belki aynı durumu yaşayan olur diye yazıyorum, hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun vakitlice )
30 Haziran sabaha doğru doğumum gerçekleşti. 29+4tüm.Riskim vardı ama yatışım yapılmadı. Kanama vardı aktif değil dediler. Sancım vardı Nts’de çıkmadı.1 cm açıklık normal dedilerBilmediğim bir süreçte ne acısı olduğumu bilmeden hastanede sabaha karşı zor yetişerek doğumun gerçekleşti. gerçekten son dakika oldu. doktorlar bu süreçte kanamam olduğu için ağrım olduğu için ne kadar sık gitsemde yakından takip etselerde yaptıkları en doğru şey sadece ciğer geliştirici dozları yapılması (çok şükür ). gece doktoru çoğu hastanede yok lütfen ne olur olmaz gece doktoru araştırın.kızım biraz kuvözde kalacak . çok dua edin içgüdülerinize güvenin lütfen.
haberdar ett :)Geçen hafta gittim canım bebek iyi suyun çok fazla dedi şeker yükleme yapıldı cuma günü tekrar gel dedi cumayı bekliyorum
Bende demiri unutuyorum valla kansizliktan napcam bilmiyorum troid hapi içtiğim için sabah mecbur gece kalkıp demiri içmem gerekiyor ama uyanamıyorum
Yapsam da kalkamiyorumhatırlatma yaptım ben artık. yoksa olmuyor
Cunku ac olmuyorum yatmadan önce ac içilmesi gerektirdiği icinGece yatmadan neden içmiyorsunuz
ben demirimi doktoruma sordum sadece meyve suyuyla iç yeter dedi açlık önemli değil dedi canım istersen sor. ya da içemiyorsan değiştirsin ilacını demir çok önemli. bana şuan 2 adet içiriyorYapsam da kalkamiyorum
Cunku ac olmuyorum yatmadan önce ac içilmesi gerektirdiği icin
hormonlar her gün farklı bir ruh haline sokuyor saolsunGünaydın canım iyi yapmışsın doğum yapınca toparlanırız hormonlar da bizi dolduruyor
ben burda bulamadım kuzum internetten trendyoldan aldım nasıl görünüyorsa öyle de geldi burdan bakabilirsin az bişi günlük alam dersendekızlar koca göbeğimle yakın birinin düğününe katılacağım... nasıl bir abiye giyilir nerden alınır hiç fikriniz var mı?
Hadi ya tmm canim sorayım haftaya randevum var zatenben demirimi doktoruma sordum sadece meyve suyuyla iç yeter dedi açlık önemli değil dedi canım istersen sor. ya da içemiyorsan değiştirsin ilacını demir çok önemli. bana şuan 2 adet içiriyor
çok teşekkürler canımm bakayımmhormonlar her gün farklı bir ruh haline sokuyor saolsun
ben burda bulamadım kuzum internetten trendyoldan aldım nasıl görünüyorsa öyle de geldi burdan bakabilirsin az bişi günlük alam dersende
bunu almıştım Entarim Hamile Pamuklu Elbise - Fiyatı, Yorumları
Işşıl IŞŞIL 4531-Kruvaze Yaka Puanlı Tül Hamile Abiye Elbise - Fiyatı, Yorumları
Işşıl IŞŞIL 4531-Kruvaze Yaka Puanlı Tül Hamile Abiye Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tabi memnun olmasam asla almamMemnun musunuz
İnşallah canım her yerim ağrıyocanım magnezyum iç ya ben bazen günde 2 içiyorum çok iyi geliyor
aa ne güzelllevet kızlar bugün itibariyle artık işsizim10 gün yıllık izin yazdım 13 temmuzda da 32. Haftam oluyor zaten sonrası da allah kerim…
Evde canım sıkılacak kesin djdjdjs ben yoğun tempoya dayanamadım yoksa biraz daha devam edebilirdimaa ne güzelll
hayırlı olsun , işsizlik gibi değil ara vermek diyelim.
bu süreci rahat atlatırsın, senin adına sevindim :)
ben bi süre daha devam
ilk zamanlar belki sıkılırsın ama iyi yaptın. benim işim müsait olsa bende çıkardım. sende bide arabayla bi yerlere gidiyordun yanlış hatırlamıyorsamEvde canım sıkılacak kesin djdjdjs ben yoğun tempoya dayanamadım yoksa biraz daha devam edebilirdim
Ayy hadi gözün aydın darısı başımızaaaevet kızlar bugün itibariyle artık işsizim10 gün yıllık izin yazdım 13 temmuzda da 32. Haftam oluyor zaten sonrası da allah kerim…
Geç girebildim siteye şimdi gördüm canım. Benim de ilk gebeliğimde dediğin gibi olmuştur çatlaklarım hep göbek deliğimin aşağısında vajinanın hemen üstünden başlıyor maalesefKızlar bebeğim en son makat geliş pozisyonundaydı ve tekmelerini hep vajinamda hissediyorum zaten, vajinamın hafif üstünde çatlaklar oluştu bunu yaşayan var mı ya göbeğimde hiçbir şey yok ama dediğim bölgeye sürekli tekme attığından sanırım çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?