Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Dualarimiz sizinle sağlıkla kavuşun inşallah.

Yapsam da kalkamiyorum

Cunku ac olmuyorum yatmadan önce ac içilmesi gerektirdiği icin
ben demirimi doktoruma sordum sadece meyve suyuyla iç yeter dedi açlık önemli değil dedi canım istersen sor. ya da içemiyorsan değiştirsin ilacını demir çok önemli. bana şuan 2 adet içiriyor

kızlar koca göbeğimle yakın birinin düğününe katılacağım... nasıl bir abiye giyilir nerden alınır hiç fikriniz var mı?

Günaydın canım iyi yapmışsın doğum yapınca toparlanırız hormonlar da bizi dolduruyor
hormonlar her gün farklı bir ruh haline sokuyor saolsun
kızlar koca göbeğimle yakın birinin düğününe katılacağım... nasıl bir abiye giyilir nerden alınır hiç fikriniz var mı?
ben burda bulamadım kuzum internetten trendyoldan aldım nasıl görünüyorsa öyle de geldi burdan bakabilirsin az bişi günlük alam dersende
bunu almıştım Entarim Hamile Pamuklu Elbise - Fiyatı, Yorumları

ben demirimi doktoruma sordum sadece meyve suyuyla iç yeter dedi açlık önemli değil dedi canım istersen sor. ya da içemiyorsan değiştirsin ilacını demir çok önemli. bana şuan 2 adet içiriyor
Hadi ya tmm canim sorayım haftaya randevum var zaten

çok teşekkürler canımm bakayımm

evet kızlar bugün itibariyle artık işsizim 10 gün yıllık izin yazdım 13 temmuzda da 32. Haftam oluyor zaten sonrası da allah kerim…
aa ne güzelll
hayırlı olsun , işsizlik gibi değil ara vermek diyelim.
bu süreci rahat atlatırsın, senin adına sevindim :)
ben bi süre daha devam

Evde canım sıkılacak kesin djdjdjs ben yoğun tempoya dayanamadım yoksa biraz daha devam edebilirdim
ilk zamanlar belki sıkılırsın ama iyi yaptın. benim işim müsait olsa bende çıkardım. sende bide arabayla bi yerlere gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam
boşver dinlen rahatça hazırlıklarını yap

Geç girebildim siteye şimdi gördüm canım. Benim de ilk gebeliğimde dediğin gibi olmuştur çatlaklarım hep göbek deliğimin aşağısında vajinanın hemen üstünden başlıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…