Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Anlıyorum seni hormonların da etkisi var tabii insan yalnız kalmak istemiyor bütün gün ben de kocamı bekliyorum geç gelirse üzülüyorum inan ki işten çık diyemiyorum tabi ben işsiz olduğum için
Ne güzel bak senin için işi bile bırakırım diyebilecek kadar değer veriyor sana güzel düşün güzel geçsin günlerin

Kızlar çok belim ağrıyor ve bebek hep bir yerde toplanıyor biraz korkuyorum bugün

Sağ salim kucağına alırsın inşallah ama ben korkmaya başladım

Kızlar çok belim ağrıyor ve bebek hep bir yerde toplanıyor biraz korkuyorum bugün
Acaba doktorunamı söylesen ve ya gitsen bende bel ağrım yok ama malum geçmeyen kasık vajina ağrılarım var birde toplanma diğilde sağdan soldan bebek top gibi oluyor anlamadım bende

Acaba doktorunamı söylesen ve ya gitsen bende bel ağrım yok ama malum geçmeyen kasık vajina ağrılarım var birde toplanma diğilde sağdan soldan bebek top gibi oluyor anlamadım bende
Kuzu bende korkuyorum suan yaa acayip aşağıya baskı ve bıçak saplamis gibi arada ağrım oluyor hiç böyle olmamistim
Ay neler oluyor bize uzanıp dinlenelim geçmezse gidelim acile :/ ben şimdi doktora ulaşamam anca gidersem acile giderim de orası ayrı yorgunluk oluyor saatlerce beklemeyi göze alamıyorum şu an

Ay neler oluyor bize uzanıp dinlenelim geçmezse gidelim acile :/ ben şimdi doktora ulaşamam anca gidersem acile giderim de orası ayrı yorgunluk oluyor saatlerce beklemeyi göze alamıyorum şu an
Dinlenmekten başka çaremiz yok iyi düşünekki iyi olsun ben bizim acillere hiç güvenmiyorum ilk gebeliğimde düşük yapıyordum ama bir şey yok dediler sabah gelin doktorunuz baksın dediler iğne vurdular o kadar..ondan Allah hiç acillere bizi düşürmesin kızlar

Çok haklısın artık insana değer veren birine denk gelmek zorlaştı

Bel agrisi bebek agirlastikca olabiliyor toplanmaya gelince bnmkide bu ara toplanip semsert oluyor elimle hissdiyorum
Aaa tam benim öyle sık sık olunca korktum bir de belim çok ağrıyor bugğn çok yukarıda bebek hep top şeklinde duruyor karnım çook sert hiçbir şey yiyemiyorum midem bulanıyor açım aslında ama yutamıyorum şu günü bir atlatsam ya

Ben uzandım biraz daha iyi oldum çok şükür inşallah geçer kuzu seninde

Ben kendimde fark ettim ki 26. Haftadan sonra aşırı bir duygu patlaması var alakasız herşeye herkese bütün duygulardan değişik bir şey, ama evet en çokta eşten ilgi ihtiyacı var

Günaydın canım iyi yapmışsın doğum yapınca toparlanırız hormonlar da bizi dolduruyor
hormonlar her gün farklı bir ruh haline sokuyor saolsun
kızlar koca göbeğimle yakın birinin düğününe katılacağım... nasıl bir abiye giyilir nerden alınır hiç fikriniz var mı
Aynen canım çok şükür ara ara ben bunaliyorum ve gerçekten hamilelik çok etkiliyor insanı

Ben kendimde fark ettim ki 26. Haftadan sonra aşırı bir duygu patlaması var alakasız herşeye herkese bütün duygulardan değişik bir şey, ama evet en çokta eşten ilgi ihtiyacı var
O haftalarda ağlama krizlerim vardı herseye ağlardım geçti şükür

Bende de öyle oldu.. 26 sonrası aniden bir çok huyum değişti. Yeni yeni kendime gelmeye başladım ama sanki. Çabucak doğurmak ve eski cıvıl cıvıl halime geri dönmek istiyorum.

Kantaron yağını biliyorum yaraları ve yanıkları çok hızlı tedavi ediyor gerçekten, göğüs ucuna kullanmak hiç aklıma gelmemişti araştırayım eğer emzirmeye uygunsa çok aklıma yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…