Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar 28+4 de doktor bebeğin kilosu 1.100 demişti hep kafama takıldı bana az gibi geldi sizin o haftada kaçtı
28+1 ken 1200 çıkmıştı. bana doktor bi tık kilosu ileride ama normal demişti.
bence 1.100 normal
yinede tahin, avakado, muz, kaşar bunlardan ye istersen. direkt bebeğe kilo aldırıyormuş

Arkadaşlar sanırım ben lohusasepeti.com tarafından dolandırıldım. 3 temmuzda sipariş vermiştim. Hala kargosu çıkmayınca bugün siteden bakıyım dedim sitesi uçmuş. Mail yolladım ama umudum yok
Geçmiş olsun, ben bu yüzden genelde Trendyol yada Hepsiburada gibi sitelerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Şimdiye kadar yaptığım bütün alışveriş neredeyse trendyoldan

Günaydın canlar nasıl gidiyor
Biz bugün 32.haftayı devirdik kontrole gidip çalışabilir raporu alacam hoş çok bir çalışır halim yokta özellikle son bir haftadır gece uykularım azaldı sürekli uyanıp lavaboya gidiyorum dün ikindinden geceye kadar Bebek oynamadı panik oldum gece acile gidecektik sora birden oynadı hayırlısıyla şu süreci bir atlatsaydik sıcak nem perişan ediyor

Çok geçmiş olsun. Şimdilik doktor nst cihazına yazdırdı 2 hafta sonrası için. Bakalım yediğime ekstra dikkat ediyorum ve bol bol dinleniyorum. İnşaallah kilosunı toparlar, çok kafaya taktım nedense..
32. Haftadayım şuan 1800 lerde olmaıs gerekiyomuş bizimki 1500. Sadece bu ay iyi kilo almamış anlamadık.. Evet tek ultrasonla ölçülerde fark etti. Ve uykudan ziyade çokmu hareketliydin diye sormuştu. Baya araştırdık ve bebek kilo geriliği genelde plasentadan bebeğe (kordon) iyi kan dolaşımı olmadığında oluyormuş. Doktor sanırım buyüzden bana yatmalısın, kendini yorma dedi (dolaşımın düzelmesi için). Zaten 2 dk ayakta durdam, yoruluyorum anında. Sizde yormayın kendinizi, temizlik sonrada yapılır. Dinlenin, hamileliğin tadını çıkarın. Rabbim hepimize hayırlısını versin

Günaydın
37. haftaya kadar çalışmayı mı düşünüyorsun? bebek az mı hareket ediyor diye tedirgin olup durmak gerçekten çok can sıkıcı ya

Ben de 32 deyim benim bebek pazartesi günü 2150 gr çıktı. Beş kilo falan olacak heralde böyle giderse ben anlamadım. Doktora göre normalmiş. Kendim de çok kilo almadım toplam 7 kilo civarı aldım aslında. Neye göre büyüyorlar acaba

bu arada ben de aktif bir hamilelik geçirdim hiç boş kalmadım neredeyse. Sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar bu bez işini napcaz ya ? Hangisi pişik yapmaz vs bilmediğim için stok yapmayacağım ama hastane çantasına koymak gerekiyormuş bi şey almam lazım o yüzden. Neye öncelik vereyim ? Yenidoğan dönemi için önerebileceğiniz bi marka var mı ? Aşırı cahilim bu konuda

valla işyerinde klima ile oturmak daha kolay geliyor. evde olsam 2,5 yaşında çocukla daha zor. idare et artık son düzlükteyiz hayırlısıyla

Tatlı bir şey yiyip uzanmayı deniyorum ben hareket etmeyince sen de deneyebilirsin gece lavaboya kalkmak perişanlık resmen,, yaptığım çiş te bir gram bişey djdjsks

Ben prima premium care aldım. Molfix te çok öneriyorlar

ben ilk kızımda sleepy ile başlayıp molfixle bitirmiştim. yine molfix aldık. istersen küçük paket al en azından pişik yaparsan canın acımaz
kesin şu marka pişik yapmaz diyemiyorum. çok deneme yapmadım çünkü

Sleepy düşünmüştüm ben de aslında. Neden molfixe geçtiniz memnun kalmadınız mı sleepyden ?

Sleepy düşünmüştüm ben de aslında. Neden molfixe geçtiniz memnun kalmadınız mı sleepyden ?
ya şöyle küçükken sorun yoktu ama 7-8 aya gelince sleepyden koku almaya başladım. bide sızdırmaya başladı. büyük numara aldığım halde , çok bekletmeden değiştirsem de belinden çıkıyordu
sonra molfixe geçtim hiç sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…