Tatlı bir şey yiyip uzanmayı deniyorum ben hareket etmeyince sen de deneyebilirsin gece lavaboya kalkmak perişanlık resmen,, yaptığım çiş te bir gram bişey djdjsks
Bu grup üyeler tam olarak kaç haftalık hamişler ben 29+3 üm doktor doğum tarihi demedi çünkü devlete gidiyorum sisteme göre de 22 eylül son gösteriyor çocukta 1 hafta önden gidiyor 30+3'4 olarak eylülün başını bulur mu aceba ki diye sormak istiyoru.
Günaydın canlar nasıl gidiyor
Biz bugün 32.haftayı devirdik kontrole gidip çalışabilir raporu alacam hoş çok bir çalışır halim yokta özellikle son bir haftadır gece uykularım azaldı sürekli uyanıp lavaboya gidiyorum dün ikindinden geceye kadar Bebek oynamadı panik oldum gece acile gidecektik sora birden oynadı hayırlısıyla şu süreci bir atlatsaydik sıcak nem perişan ediyor
Canım bende arada hissetmedigım oluyor beklıyorum 1 gun hissetmeyınce 2.gün ediyorum
Tatlı da kahve de işe yaramıyor bende
Fakat karpuz işe yarıyor sende olurmu denemen lazım
Bence siz iyi bi psikiyatri doktoruna gidin hem hamilelikte hem emzirme döneminde kullanılabilen ilaçlar var son 2 ayınızı da ağlayarak geçirmeyin, çok üzüldüm gebelikte psikolojinin bozulması zor ben de arada doğumu düşünüp korkuyorum geçiyo Allah'tan
Bebek de bi şekilde büyür önemli olan sizin iyi olmanız şuan
Bu grup üyeler tam olarak kaç haftalık hamişler ben 29+3 üm doktor doğum tarihi demedi çünkü devlete gidiyorum sisteme göre de 22 eylül son gösteriyor çocukta 1 hafta önden gidiyor 30+3'4 olarak eylülün başını bulur mu aceba ki diye sormak istiyoru.