Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Canım bende arada hissetmedigım oluyor beklıyorum 1 gun hissetmeyınce 2.gün ediyorum
Tatlı da kahve de işe yaramıyor bende
Fakat karpuz işe yarıyor sende olurmu denemen lazım

Teşekkür ederim canım o zaman bir tane daha alayım kilotlu olandan fakat kaç tane lazım olur 40 gün boyunca mı acaba
Canim valla benim 40 gun kanamam olmadi açıkçası kızımda kanamam gelmişti ama oğlumda kanamam olmadi gibi bisi
Sevindim canım darısı başımıza kac haftalıksın
29 haftaligim canim çok değişik kızımda da böyle olmustu oğlumda hiç sut kokusu gelmiyordu burnuma

Psikiyatr a gittim ilaç da kullandım ama işe yaramadı nabzım hala 150 180lere çıkıyor ayakta kalamıyorum hiç

Lohusa pedi ve lohusa kilodu aldım hangisini genelde tavsiye ediyorlar
Sezeryan olunca depend çok kullanışlı oluyor sonra kanama azalınca pede geçiyorsun zaten. İkiside kullanılıyor yani
Kızlar artık bende sut kokusu gelmeye başladı Rabbim rızkını hazırlıyor resmen beni ağlama tuttu
O nasıl kız ?
Benimde Geçen gece rüyamda süt akıyordu göğsümden

Bu saatlerde bi kasılmam oluyor. Karnım taş
Bacaklarım hassasiyet oluyor herhalde ödemden şişiyor. Allahım hepimize güç kuvvet versin çok zor

Seninle aynıyız canım benim de 29+3 doğum tarihi 22 Eylül dedi ama sezeryan olacağı için belli olmaz dedi

O nasıl oluyor kız süt mü geliyor anlamadım
Sezeryan olunca depend çok kullanışlı oluyor sonra kanama azalınca pede geçiyorsun zaten. İkiside kullanılıyor yani

O nasıl kız ?
Benimde Geçen gece rüyamda süt akıyordu göğsümden
Yok kızlar sut gelmiyor göğsümdeki damarlar belirginlesiyor hafiften sut kokusu geliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…