Hangisi pişik yapmaz şimdiden bilemezsin malesef ondan stok yapma 1 numara al o kadar ben oğlumda hastaneye 1 numara sleepy aldım 1 ay kullandım sonra sızdırma oldu ve ben Molfix denedim hala onu alıyorum sorun olmadı şimdide ikinci bebeğim olsa bile stok yapmıyorum 1 numara Molfix aldım dahada almam ya pişik olursa diye her bebek farklıKızlar bu bez işini napcaz ya ? Hangisi pişik yapmaz vs bilmediğim için stok yapmayacağım ama hastane çantasına koymak gerekiyormuş bi şey almam lazım o yüzden. Neye öncelik vereyim ? Yenidoğan dönemi için önerebileceğiniz bi marka var mı ? Aşırı cahilim bu konuda
Aynen kesinlikle stok düşünmüyorum zaten dediğin gibi bilemeyiz. Sleepyi eliyorum o zaman ya az önceHangisi pişik yapmaz şimdiden bilemezsin malesef ondan stok yapma 1 numara al o kadar ben oğlumda hastaneye 1 numara sleepy aldım 1 ay kullandım sonra sızdırma oldu ve ben Molfix denedim hala onu alıyorum sorun olmadı şimdide ikinci bebeğim olsa bile stok yapmıyorum 1 numara Molfix aldım dahada almam ya pişik olursa diye her bebek farklı
ben de sleepy aldım denemek için 1 paket, memnun kalmama ihtimalime binaen stoklamayacağım. ebebekte şu an indirim varSleepy düşünmüştüm ben de aslında. Neden molfixe geçtiniz memnun kalmadınız mı sleepyden ?
Sola doğru uyuma tavsiye ediliyor. Bebeğe besin giden damarlar sağ taraftaymis diye bir şey demişti ebemiz. Biraz sola doğru uzan. Çok ciddi bir durum olacağını sanmıyorum inşallah çok güzel geçer kalan süreçÇok geçmiş olsun. Şimdilik doktor nst cihazına yazdırdı 2 hafta sonrası için. Bakalım yediğime ekstra dikkat ediyorum ve bol bol dinleniyorum. İnşaallah kilosunı toparlar, çok kafaya taktım nedense..
32. Haftadayım şuan 1800 lerde olmaıs gerekiyomuş bizimki 1500. Sadece bu ay iyi kilo almamış anlamadık.. Evet tek ultrasonla ölçülerde fark etti. Ve uykudan ziyade çokmu hareketliydin diye sormuştu. Baya araştırdık ve bebek kilo geriliği genelde plasentadan bebeğe (kordon) iyi kan dolaşımı olmadığında oluyormuş. Doktor sanırım buyüzden bana yatmalısın, kendini yorma dedi (dolaşımın düzelmesi için). Zaten 2 dk ayakta durdam, yoruluyorum anında. Sizde yormayın kendinizi, temizlik sonrada yapılır. Dinlenin, hamileliğin tadını çıkarın. Rabbim hepimize hayırlısını versin
Bende acaba havalar inanılmaz sıcak buralarda iyi bir marka ile başlayıp Prima gibi sonrasında bütçeme göre molfixe mi geçsem diye düşünüyorum. Yanlış mı sizceBen prima premium care aldım. Molfix te çok öneriyorlar
Benim de ilk çocuğum olacak o yüzden deneyip göreceğizBende acaba havalar inanılmaz sıcak buralarda iyi bir marka ile başlayıp Prima gibi sonrasında bütçeme göre molfixe mi geçsem diye düşünüyorum. Yanlış mı sizce
ilk çocuğum olacak benim de hiç tecrübem yok bilmem mantıklı mı ama ben memnun kalana kadar sırayla markaları denemeyi düşünüyorum, sleepy ile başladım tekte tutturursam ne mutlu banaBende acaba havalar inanılmaz sıcak buralarda iyi bir marka ile başlayıp Prima gibi sonrasında bütçeme göre molfixe mi geçsem diye düşünüyorum. Yanlış mı sizce
Keşke mide bulantılarım azalsa da yiyebilsem benim doğuma kadar böyle galiba28+1 ken 1200 çıkmıştı. bana doktor bi tık kilosu ileride ama normal demişti.
bence 1.100 normal
yinede tahin, avakado, muz, kaşar bunlardan ye istersen. direkt bebeğe kilo aldırıyormuş
senin hala bulanıyordu dimi yaKeşke mide bulantılarım azalsa da yiyebilsem benim doğuma kadar böyle galiba
Canım Allah yardımcın olsun eline sağlıktemizliğe başladım. halıları salı verdim. dün bi odanın camını sildik , perdesini yıkadık.
hastane çantasını da haftaya hazırlıcam 31 haftalık olmuş olucam
erken-geç olarak düşünme. hazır dursun. benim annem ve kayınvalidem yardım etmediği , ayrıca çalıştığım için kendim yapacağım için yapıp geçmek istedim.
ama senin yardımcın varsa ağustos başıda temizlik yapsan olur
Primadan molfixe geçince pişik olabilir Prima en iyisi bence molfixe ile başlayıp duruma göre hareket etmelisin diye düşünüyorum bende önce Molfix ile başlayacağım birde yeni doğan da sürekli bez degistiriyorsun primaya alışırsa molfixe gecemeye bilirsinBende acaba havalar inanılmaz sıcak buralarda iyi bir marka ile başlayıp Prima gibi sonrasında bütçeme göre molfixe mi geçsem diye düşünüyorum. Yanlış mı sizce
Benimde tam 28de 1124 müşKızlar 28+4 de doktor bebeğin kilosu 1.100 demişti hep kafama takıldı bana az gibi geldi sizin o haftada kaçtı
Amin canım teşekkür ederim dediğin gibi doğduktan sonra kilo aldırırımsenin hala bulanıyordu dimi ya
allah sabır versin. kendini sıkma doğduktan sonra beslersin kilo aldırırsın :)
Normal benimkisi de o zaman canım içim rahatladı teşekkür ederimBenimde tam 28de 1124 müş
yavaş yavaş yapabildiğin kadar yap o zaman. insanın canı burnuna geliyor. bide öyle ekstra iş çıkınca sinirin bozulmuşturCanım Allah yardımcın olsun eline sağlık
Bende bugun başladım baya yoruldum ama kayınvalidem dedi gelicem 2 hafya Sonra yaparız bende olur dedım ama yaşı da var kıyamıyorum kendım bugun az az yaptım o gelınce bebek kıyafetlerını yıkar asar somra da utusunu yaparız
Daha Perdeler duruyor şansa aksilik yokmu mutfak borusu tıkanmış yerler halılar mahvoldu kaç saattir onla uğraştım oturdum ağladım nereyi yapayım nerden başlayım diye
Öyle ama torun olunca papucum dama atılcakyavaş yavaş yapabildiğin kadar yap o zaman. insanın canı burnuna geliyor. bide öyle ekstra iş çıkınca sinirin bozulmuştur
kayınvaliden yine maşallah düşünmüş. bizimki genç ama hiç sormaz, sormadı. ne birinci de ne bunda
yapalım dese belki bende kıyamam, insan bekliyor yinede..
Yok canım maaşallah baya kilolu bende 28 de 940 gramdıBenimde tam 28de 1124 müş
Evet canım aldim raporu hayırlısıylaGünaydın
37. haftaya kadar çalışmayı mı düşünüyorsun? bebek az mı hareket ediyor diye tedirgin olup durmak gerçekten çok can sıkıcı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?