Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Hangisi pişik yapmaz şimdiden bilemezsin malesef ondan stok yapma 1 numara al o kadar ben oğlumda hastaneye 1 numara sleepy aldım 1 ay kullandım sonra sızdırma oldu ve ben Molfix denedim hala onu alıyorum sorun olmadı şimdide ikinci bebeğim olsa bile stok yapmıyorum 1 numara Molfix aldım dahada almam ya pişik olursa diye her bebek farklı

Aynen kesinlikle stok düşünmüyorum zaten dediğin gibi bilemeyiz. Sleepyi eliyorum o zaman ya az önce Tmd2020 de memnun olmadığını söyledi. Molfix deneyeyim teşekkür ederim ikinize de

Bende bez konusunda öyleyim stok yapmam 1 paket alcam ona gore hareket edicem kızımda sleppy almıştım daha ilk günden vıcık yara yapmıştı yavrumu hemen molfix e dönmüştüm bisi yaşamamıştım sonrasında oğlumda hicbi sknti yaşamadım her bezi kullanabildi

Sola doğru uyuma tavsiye ediliyor. Bebeğe besin giden damarlar sağ taraftaymis diye bir şey demişti ebemiz. Biraz sola doğru uzan. Çok ciddi bir durum olacağını sanmıyorum inşallah çok güzel geçer kalan süreç

Bende acaba havalar inanılmaz sıcak buralarda iyi bir marka ile başlayıp Prima gibi sonrasında bütçeme göre molfixe mi geçsem diye düşünüyorum. Yanlış mı sizce
ilk çocuğum olacak benim de hiç tecrübem yok bilmem mantıklı mı ama ben memnun kalana kadar sırayla markaları denemeyi düşünüyorum, sleepy ile başladım tekte tutturursam ne mutlu bana

28+1 ken 1200 çıkmıştı. bana doktor bi tık kilosu ileride ama normal demişti.
bence 1.100 normal
yinede tahin, avakado, muz, kaşar bunlardan ye istersen. direkt bebeğe kilo aldırıyormuş
Keşke mide bulantılarım azalsa da yiyebilsem benim doğuma kadar böyle galiba

Canım Allah yardımcın olsun eline sağlık
Bende bugun başladım baya yoruldum ama kayınvalidem dedi gelicem 2 hafya Sonra yaparız bende olur dedım ama yaşı da var kıyamıyorum kendım bugun az az yaptım o gelınce bebek kıyafetlerını yıkar asar somra da utusunu yaparız
Daha Perdeler duruyor şansa aksilik yokmu mutfak borusu tıkanmış yerler halılar mahvoldu kaç saattir onla uğraştım oturdum ağladım nereyi yapayım nerden başlayım diye

Bende acaba havalar inanılmaz sıcak buralarda iyi bir marka ile başlayıp Prima gibi sonrasında bütçeme göre molfixe mi geçsem diye düşünüyorum. Yanlış mı sizce
Primadan molfixe geçince pişik olabilir Prima en iyisi bence molfixe ile başlayıp duruma göre hareket etmelisin diye düşünüyorum bende önce Molfix ile başlayacağım birde yeni doğan da sürekli bez degistiriyorsun primaya alışırsa molfixe gecemeye bilirsin

yavaş yavaş yapabildiğin kadar yap o zaman. insanın canı burnuna geliyor. bide öyle ekstra iş çıkınca sinirin bozulmuştur
kayınvaliden yine maşallah düşünmüş. bizimki genç ama hiç sormaz, sormadı. ne birinci de ne bunda
yapalım dese belki bende kıyamam, insan bekliyor yinede..

Öyle ama torun olunca papucum dama atılcak
Torunu ıcın yapıyor böyle yoksa asla yapmaz

Bu grup üyeler tam olarak kaç haftalık hamişler ben 29+3 üm doktor doğum tarihi demedi çünkü devlete gidiyorum sisteme göre de 22 eylül son gösteriyor çocukta 1 hafta önden gidiyor 30+3'4 olarak eylülün başını bulur mu aceba ki diye sormak istiyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…