Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bir de bebek bakım & temizlik ürünlerinde hangi markaları tercih ettiniz? hangi ürünlerin içeriği daha temiz? şampuan, losyon, bakım yağı, deterjan, granül sabun vs. tavsiyeleriniz var mı?
Bebek için yağ doktorlar önermiyorlar hiç kullanmadım ne kadar kremlerde doğal olsada çalıştım kullanmayım..şampuan incia vazgeçmiyorum..deterjan leke çıkarıcı ve biberon temizleyici green clean çok beğeniyorum..deterjan baby me oğlumdan 5 lt aldım daha şimdi bitmek üzere ama bitince başkasını denemek istiyorum..yağ lekesi kusma olunca makineye güvenmiyorum hemen bekletmeden beyaz sabunla çiteliyorum

Bende koymuştum ama şırınga söyledi hemşire kullandım öyle yaptım sonra eve gelince de kullanamadım kaşık biberonu kaldı öylece

Sağolsun kızlar o zaman almayayım ben ihtiyaca göre bakalım

Kızlar ayaklarında yanma hissi olan var mı, sanki ayağımın altından ateş yakmışlar gibi yanıyo bazen ellerimde de oluyo
Bende olmuyor ama gebelik şekerim çıktığı dönem , şekerden dolayı birkaç kere olmuştu. Diyetten sonra olmadı bir daha. Kendinizi gözlemleyin , eğer ki yediklerinizden belli bir süre sonra oluyorsa vücut rahatsız oluyor olabilir, aşırı kan şekeri yükselten şeyler yememeye çalışın

Bir de bebek bakım & temizlik ürünlerinde hangi markaları tercih ettiniz? hangi ürünlerin içeriği daha temiz? şampuan, losyon, bakım yağı, deterjan, granül sabun vs. tavsiyeleriniz var mı?
Üff yaa bende bir türlü karar veremedim bu konuda çok kararsızım set şeklinde almak istiyorum ama birinin şampuanı iyiyse deterjanı kötü falan filan........
Ama şimdi aklımda şampuan olarak mustela yada Dalin Set alıp kurtulacağım. Mesela kıyafetleri yıkayınca mis gibi koksun ama zararsız bir ürün olsun istiyorum yine Dalin yada Uni baby almak var aklımda aslında siveno almayı düşünüyordum ama kuruyunca hiç koku kalmıyormuş.

Ben dün siveno ve duru granul toz deterjan aldım ikisini kullanıp hangisinden memnun kalırsam onu almaya karar vereceğim bakalım

Hiç geçmiyo diyebilirim gün içinde uyurken , doktorum da şeker yüklemesine gerek yok dedi normal açlık kan şekerine bakıldı umarım yoktur, teşekkür ederim

Hiç geçmiyo diyebilirim gün içinde uyurken , doktorum da şeker yüklemesine gerek yok dedi normal açlık kan şekerine bakıldı umarım yoktur, teşekkür ederim
Rica ederim , benim hep açlık tokluk normal çıkıyordu, şeker yüklemesi yaptırınca gebelik şekerim ortaya çıktı. Yani şeker yüklemesi düşünmüyorsanız , ölçüm cihazları oluyor. Bir hafta ölçüm yapıp da doktorunuza gösterebilirsiniz. Eğer ki bu yanmalara devam ederse, geçmiş olsun tekrar :)

Diyet mi yapıyosunuz peki şuan, hep de şekerli şeyler yiyorum dondurma, üzüm, karpuz bu ara aşure

Bnmde ara ara oluyor ayaklarimda gebelik sekeri yuzunden diye dusunuyorum.aclik kan sekeri bnmde normal siniri gecmedi ama seker testinde seker cikti.bnce cihaz alip gunluk olcun bakin ozelliklede yemek yedikten 1 saat sonraya bakin.

Diyet mi yapıyosunuz peki şuan, hep de şekerli şeyler yiyorum dondurma, üzüm, karpuz bu ara aşure
Afiyet olsun aslında biraz dengeli tabaklar hazırlarsanız rahatsız etmeyebilir şeker, örneğin karpuzu porsiyonu abartmadan peynirle yemek gibi :) ya da dondurmayı yemekten sonra porsiyon abartmadan yemek gibi. Şimdi sıcaklar da var bu dediklerin çok güzel gidiyor ama rahatsız da ediyor ister istemez. Ben neredeyse 2 aydır diyet yapıyorum evet ama son dönemde hafif hafif esnemeler yaptım, canım bi şey isterse abartmadan yiyorum bazen :)

Bende 5 yıl önce kraft lima almıştım 3.cocugumda da onu kullanicam çok sağlam ve hafif pişman olmcksin bak gör

Bugün oğlumun son menenjit aşılarını yaptırdım onla beraber bende ağladım bence en zor asi zamanları ya ici gidiyor insanın tam ozel asilar da bitti diyorsun tekrardan başa sarıyorsun Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…