Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
aslında kokmaması yenidoğan bebişler için daha iyi değil mi? eğer zararlı değilse lavanta yağı damlatılabilir belki gardıroba katlayıp koyarken ama hiçbir bilgim yok tabi

aslında kokmaması yenidoğan bebişler için daha iyi değil mi? eğer zararlı değilse lavanta yağı damlatılabilir belki gardıroba katlayıp koyarken ama hiçbir bilgim yok tabi
Evet daha iyi ilk başta bende öyle düşündüm ama bir yerde temizlemiyor diye okudum maalesef o yüzden eledim

Yok ya mama sandalyesine o kadar verilmez. Ben iki tane biri ikea, biri bim den alıp geçmiştim. Önemli olan üstü kolay temizlensin yeter.Zaten belli bi zaman sonra oturmadı bile. Şimdiden alma bencede. Evde dağınıklık olur. Benimkiler yazlıkta duruyor.
Bir de bebek bakım & temizlik ürünlerinde hangi markaları tercih ettiniz? hangi ürünlerin içeriği daha temiz? şampuan, losyon, bakım yağı, deterjan, granül sabun vs. tavsiyeleriniz var mı?
Mustela kullanıyorum ben. Şampuan, krem ve yağ. Deterjanda dalan ın granül sabununu kullanmıştım ilk kızımda. Şimdi e bebekten aldım.
Kızlar ayaklarında yanma hissi olan var mı, sanki ayağımın altından ateş yakmışlar gibi yanıyo bazen ellerimde de oluyo
Kan dolaşımından oluyor o. Çalışıyor musun yada gün içinde ayakta çok mu duruyorsun? Akşamları yüksek yere koymaya çalış. Kan ayakta biriktiği için ateş basıyor

Bide kızlar ya görümcem bana karnın aşağıya inmiş dedi. Kafama taktım. Normal dimi? Daha 30 +2 yim doğum yakın değildir

deterjan yerine sadece granül sabun alsak yeterli oluyor mu? granül sabunlar daha çok içime siniyor.

Bu tavsiye için teşekkürler, şimdi almamaya karar verdim ben de böylesi daha mantıklı geldi

Bnmde ara ara oluyor ayaklarimda gebelik sekeri yuzunden diye dusunuyorum.aclik kan sekeri bnmde normal siniri gecmedi ama seker testinde seker cikti.bnce cihaz alip gunluk olcun bakin ozelliklede yemek yedikten 1 saat sonraya bakin.
Cihaz annemlerde var aslında dediğiniz gibi bir bakayım geçmezse

Size de afiyet olsun canımız istiyor haliyle çok da sıcak, dondurmayı öğün niyetine yiyorum öğle yemeği yemiyorum

Yok canım çalışmıyorum sadece ufak tefek ev işlerini yapıyorum gün içinde ama çok hareket edemiyorum ondan belki

Kızlar benim evimde rutubet sorunu oluyor kışın. Bir de çok küçük beşik koyacak yerim yok. O yüzden taşınmayı düşünüyorum. Şu an bütçemize göre ev arıyoruz ama o da çıkmadı dahalık karşımıza.
Bebek kıyafetleri de orda burda kolide vs. Babam dolap yaptı ama dolabı getirip evde kuracak yer de yok. Taşınacağız desem o da kesin değil ev bulamıyoruz. Tam bir karmaşıklık önümü göremiyorum.

Siz ne zaman kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz ? Ben şu an 32+1 im geç mi kalıyorum hissi var biraz. Yıkasam kaldıracak yer yok evde djddjsk acaba sadece hastane çantasını mı hazırlasam onları yıkayıp ütüleyip ayarlasam bilemiyorum…

Bence sen yıka ve ütünü yap koy kenara günler çok hızlı geçiyor hem ağırlaşıyorsun birde taşınsan bile taşınmak kolay diğilki en azından bir tek yerleştirirsin ben çoktan yıkadım ütüledim

deterjan yerine sadece granül sabun alsak yeterli oluyor mu? granül sabunlar daha çok içime siniyor.

Bu tavsiye için teşekkürler, şimdi almamaya karar verdim ben de böylesi daha mantıklı geldi
Bana yetmişti. Ek gıdaya geçtiğimde leke çıkarıcı almıştım sadece
Granül sabun alırsan tavsiyem çok koyma. Azıcık koysan bile yetiyor, fazla koyarsan kalıntı kalıyor

Bencede yıka hazır yıkanmış dursun. Birden ev bulursanız bide çamaşır yıka ütüle ile uğraşmazsın. Yada annenler yakında yıkayıp ütüleyip onlara geçici bıraksan olmaz mı
Ben yıkadım ütüledim aylarına göre hurçladım. sadece hastane çantası hazırlaması kaldı. Onuda cumartesi pazar yapmayı düşünüyorum

Bide kızlar ya görümcem bana karnın aşağıya inmiş dedi. Kafama taktım. Normal dimi? Daha 30 +2 yim doğum yakın değildir
Bunu bn kendimede diyorum karnim baya assagi inmis diye once yukardaydi simdi assagi indi demekki buyudukce iniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…