aslında kokmaması yenidoğan bebişler için daha iyi değil mi? eğer zararlı değilse lavanta yağı damlatılabilir belki gardıroba katlayıp koyarken ama hiçbir bilgim yok tabiÜff yaa bende bir türlü karar veremedim bu konuda çok kararsızımset şeklinde almak istiyorum ama birinin şampuanı iyiyse deterjanı kötü falan filan........
Ama şimdi aklımda şampuan olarak mustela yada Dalin Set alıp kurtulacağım. Mesela kıyafetleri yıkayınca mis gibi koksun ama zararsız bir ürün olsun istiyorumyine Dalin yada Uni baby almak var aklımda aslında siveno almayı düşünüyordum ama kuruyunca hiç koku kalmıyormuş.
Evet daha iyi ilk başta bende öyle düşündüm ama bir yerde temizlemiyor diye okudum maalesef o yüzden eledimaslında kokmaması yenidoğan bebişler için daha iyi değil mi? eğer zararlı değilse lavanta yağı damlatılabilir belki gardıroba katlayıp koyarken ama hiçbir bilgim yok tabi
Yok ya mama sandalyesine o kadar verilmez. Ben iki tane biri ikea, biri bim den alıp geçmiştim. Önemli olan üstü kolay temizlensin yeter.Zaten belli bi zaman sonra oturmadı bile. Şimdiden alma bencede. Evde dağınıklık olur. Benimkiler yazlıkta duruyor.Bu arada kızlar mama sandalyeleri neden bu kadar pahalı? kesinlikle maliyetlerinin karşılığı fiyatlar olmadığını düşünüyorum 10k vermeye gerek var mı cidden mama sandalyesine? tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevinirim, önerilere çok açığım
Mustela kullanıyorum ben. Şampuan, krem ve yağ. Deterjanda dalan ın granül sabununu kullanmıştım ilk kızımda. Şimdi e bebekten aldım.Bir de bebek bakım & temizlik ürünlerinde hangi markaları tercih ettiniz? hangi ürünlerin içeriği daha temiz? şampuan, losyon, bakım yağı, deterjan, granül sabun vs. tavsiyeleriniz var mı?
Kan dolaşımından oluyor o. Çalışıyor musun yada gün içinde ayakta çok mu duruyorsun? Akşamları yüksek yere koymaya çalış. Kan ayakta biriktiği için ateş basıyorKızlar ayaklarında yanma hissi olan var mı, sanki ayağımın altından ateş yakmışlar gibi yanıyo bazen ellerimde de oluyo
Benim de bazı günler uyandığımda çok aşağıda duruyor karnım üst kısım bomboş oluyorBide kızlar ya görümcem bana karnın aşağıya inmiş dedi. Kafama taktım. Normal dimi? Daha 30 +2 yim doğum yakın değildir
Evet evet aynısı işte. Normaldir o zaman yaBenim de bazı günler uyandığımda çok aşağıda duruyor karnım üst kısım bomboş oluyor
deterjan yerine sadece granül sabun alsak yeterli oluyor mu? granül sabunlar daha çok içime siniyor.Yok ya mama sandalyesine o kadar verilmez. Ben iki tane biri ikea, biri bim den alıp geçmiştim. Önemli olan üstü kolay temizlensin yeter.Zaten belli bi zaman sonra oturmadı bile. Şimdiden alma bencede. Evde dağınıklık olur. Benimkiler yazlıkta duruyor.
Mustela kullanıyorum ben. Şampuan, krem ve yağ. Deterjanda dalan ın granül sabununu kullanmıştım ilk kızımda. Şimdi e bebekten aldım.
Kan dolaşımından oluyor o. Çalışıyor musun yada gün içinde ayakta çok mu duruyorsun? Akşamları yüksek yere koymaya çalış. Kan ayakta biriktiği için ateş basıyor
Bende bunu kendimde hiss ettim ama bence normal kafama takmıyorumBide kızlar ya görümcem bana karnın aşağıya inmiş dedi. Kafama taktım. Normal dimi? Daha 30 +2 yim doğum yakın değildir
Cihaz annemlerde var aslında dediğiniz gibi bir bakayım geçmezseBnmde ara ara oluyor ayaklarimda gebelik sekeri yuzunden diye dusunuyorum.aclik kan sekeri bnmde normal siniri gecmedi ama seker testinde seker cikti.bnce cihaz alip gunluk olcun bakin ozelliklede yemek yedikten 1 saat sonraya bakin.
Size de afiyet olsunAfiyet olsunaslında biraz dengeli tabaklar hazırlarsanız rahatsız etmeyebilir şeker, örneğin karpuzu porsiyonu abartmadan peynirle yemek gibi :) ya da dondurmayı yemekten sonra porsiyon abartmadan yemek gibi. Şimdi sıcaklar da var bu dediklerin çok güzel gidiyor ama rahatsız da ediyor ister istemez. Ben neredeyse 2 aydır diyet yapıyorum evet ama son dönemde hafif hafif esnemeler yaptım, canım bi şey isterse abartmadan yiyorum bazen :)
Yok canım çalışmıyorum sadece ufak tefek ev işlerini yapıyorum gün içinde ama çok hareket edemiyorum ondan belkiYok ya mama sandalyesine o kadar verilmez. Ben iki tane biri ikea, biri bim den alıp geçmiştim. Önemli olan üstü kolay temizlensin yeter.Zaten belli bi zaman sonra oturmadı bile. Şimdiden alma bencede. Evde dağınıklık olur. Benimkiler yazlıkta duruyor.
Mustela kullanıyorum ben. Şampuan, krem ve yağ. Deterjanda dalan ın granül sabununu kullanmıştım ilk kızımda. Şimdi e bebekten aldım.
Kan dolaşımından oluyor o. Çalışıyor musun yada gün içinde ayakta çok mu duruyorsun? Akşamları yüksek yere koymaya çalış. Kan ayakta biriktiği için ateş basıyor
Sizin gebelik kaç haftalık şu anSize de afiyet olsuncanımız istiyor haliyle çok da sıcak, dondurmayı öğün niyetine yiyorum öğle yemeği yemiyorum
30+0 bugünSizin gebelik kaç haftalık şu an
Ay ben de aynı şekilde hissediyorum. Üst karnım boş sanki. Ama daha dönmedi bence yanlara vuruyor hep altta baskı falan da yok hiç benimBide kızlar ya görümcem bana karnın aşağıya inmiş dedi. Kafama taktım. Normal dimi? Daha 30 +2 yim doğum yakın değildir
Bence sen yıka ve ütünü yap koy kenara günler çok hızlı geçiyor hem ağırlaşıyorsun birde taşınsan bile taşınmak kolay diğilki en azından bir tek yerleştirirsin ben çoktan yıkadım ütüledimKızlar benim evimde rutubet sorunu oluyor kışın. Bir de çok küçük beşik koyacak yerim yok. O yüzden taşınmayı düşünüyorum. Şu an bütçemize göre ev arıyoruz ama o da çıkmadı dahalık karşımıza.
Bebek kıyafetleri de orda burda kolide vs. Babam dolap yaptı ama dolabı getirip evde kuracak yer de yok. Taşınacağız desem o da kesin değil ev bulamıyoruz. Tam bir karmaşıklık önümü göremiyorum.
Siz ne zaman kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz ? Ben şu an 32+1 im geç mi kalıyorum hissi var biraz. Yıkasam kaldıracak yer yok evde djddjsk acaba sadece hastane çantasını mı hazırlasam onları yıkayıp ütüleyip ayarlasam bilemiyorum…
Aynn acligida tokluguda ölcun bir bakin insallhh yokturrCihaz annemlerde var aslında dediğiniz gibi bir bakayım geçmezse
Bana yetmişti. Ek gıdaya geçtiğimde leke çıkarıcı almıştım sadecedeterjan yerine sadece granül sabun alsak yeterli oluyor mu? granül sabunlar daha çok içime siniyor.
Bu tavsiye için teşekkürler, şimdi almamaya karar verdim ben de böylesi daha mantıklı geldi
Bencede yıka hazır yıkanmış dursun. Birden ev bulursanız bide çamaşır yıka ütüle ile uğraşmazsın. Yada annenler yakında yıkayıp ütüleyip onlara geçici bıraksan olmaz mıKızlar benim evimde rutubet sorunu oluyor kışın. Bir de çok küçük beşik koyacak yerim yok. O yüzden taşınmayı düşünüyorum. Şu an bütçemize göre ev arıyoruz ama o da çıkmadı dahalık karşımıza.
Bebek kıyafetleri de orda burda kolide vs. Babam dolap yaptı ama dolabı getirip evde kuracak yer de yok. Taşınacağız desem o da kesin değil ev bulamıyoruz. Tam bir karmaşıklık önümü göremiyorum.
Siz ne zaman kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz ? Ben şu an 32+1 im geç mi kalıyorum hissi var biraz. Yıkasam kaldıracak yer yok evde djddjsk acaba sadece hastane çantasını mı hazırlasam onları yıkayıp ütüleyip ayarlasam bilemiyorum…
Bunu bn kendimede diyorum karnim baya assagi inmis diye once yukardaydi simdi assagi indi demekki buyudukce iniyorBide kızlar ya görümcem bana karnın aşağıya inmiş dedi. Kafama taktım. Normal dimi? Daha 30 +2 yim doğum yakın değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?