- 24 Mart 2025
- 87
- 57
- 3
- 26
Kanayınca rahatlıyor musunuzSıcaktan burnum kanıyor sürekli hamilelikten önce 1 kanıyorsa şuan bem aşırı sıcak hem hamilelik günde 2-3 kez kanıyor kanamadığı gün kendime gelemiyorum resmen
Cam olanda ekstra indirim var demek ki normalde 80-100 lira civarı daha pahalı cam olanlar, şansınaTeşekkür ederimaslında plastik olanlara baktım bundan daha pahalı duruyor
Bende kupon vardı bu yüzden daha uyguna aldım yoksa bu fiyata mümkün değilCam olanda ekstra indirim var demek ki normalde 80-100 lira civarı daha pahalı cam olanlar, şansınaBu arada Amazon’a da bakmanı tavsiye ederim ben de sayende araştırmaya kalktım baya uyguna aldım Cam daha sağlıklı biliyorum ama ben sakar bi insanım kesin düşürür kırarım diye cesaret edemedim
Oğluma almıştım cam bu biberondan ilk kullanımda elimden düşürüp kırmıştımCam olanda ekstra indirim var demek ki normalde 80-100 lira civarı daha pahalı cam olanlar, şansınaBu arada Amazon’a da bakmanı tavsiye ederim ben de sayende araştırmaya kalktım baya uyguna aldım Cam daha sağlıklı biliyorum ama ben sakar bi insanım kesin düşürür kırarım diye cesaret edemedim
Ay içi acır ya insanın ucuz şeyler de değiller meretlerOğluma almıştım cam bu biberondan ilk kullanımda elimden düşürüp kırmıştım
Amazon için dediysen yurtdışı değil ya. Amazon Türkiye bu. Yurtdışından gelen ürünlerinde yazıyor yurtdışı olduğu ama herşey öyle değil yani benim aldıklarım değil meselaBende kupon vardı bu yüzden daha uyguna aldım yoksa bu fiyata mümkün değilben de yurtdışından almaya cesaret edemiyorum
Abimin iş yeri gel al noktasıydı 3 yıl önce hem yurtdışı hem de sıkıntılı bir siteydiAmazon için dediysen yurtdışı değil ya. Amazon Türkiye bu. Yurtdışından gelen ürünlerinde yazıyor yurtdışı olduğu ama herşey öyle değil yani benim aldıklarım değil meselaAmazon çok sık kampanya yapıyor yani o yüzden tavsiye ettim zaten masrafımız çok
Fiyatlar çok çok iyi ben kaç ay önce zam gelir diye pahalıdan almışım meğer. Sağlık olsun artık bizim için artık.Cam olanda ekstra indirim var demek ki normalde 80-100 lira civarı daha pahalı cam olanlar, şansınaBu arada Amazon’a da bakmanı tavsiye ederim ben de sayende araştırmaya kalktım baya uyguna aldım Cam daha sağlıklı biliyorum ama ben sakar bi insanım kesin düşürür kırarım diye cesaret edemedim
Benim sağlık ocağındaki hemşire bana , çay kaşığı da alabilirsin demişti. Zaten bu kaşık biberon olur da süt gelmezse diye kullanılıyor. Genelde biberon vermeyin ilk zamanda diyorlar, çünkü hem meme reddine neden olmasın diye hem de mideleri küçücük oluyormuş. Onun yerine şırınga ya da kaşık ile vermek daha mantıklı olabilir. Kaşık biberona para vermek zorunda değilsiniz yani :)Kızlar bir arkadaşıma hemşiresi hastane çantasına kaşık Biberon da koy, ihtiyaç olursa diğer biberonlar meme reddi yapabilir falan demiş. Ben direkt lansinohun yenidoğan biberonunu almıştım. Buna gerek var mı? Tam masraflar bitti diyorum biri bir şey diyor kafam karışıyor
bence meyveyi nasıl yediğiniz de önemli, yoğurt ayran ve kuru yemişle yerseniz belki yulaf da olabilir, şekerinizi dengeler. Ama bazı meyveler aniden şekeri artırıyor. İlla herkes sabah klasik kahvaltı yapacak diye bi şey de yok, ama gün içinde peynir ve yumurta tüketebilirseniz güzel olur. Özellikle peynir çeşitleri kalsiyum için önemli. Ben mesela kahvaltıda yumurta yiyorsam peynir yemiyorum , peyniri kuru yemiş ile ara öğün olarak yiyorum ekmeksiz :) çok güzel oluyor tavsiye ederimKızlar ya bu aralar iştahım pek yok o yüzden kahvaltı niyetine meyve yiyerek falan geçiştiriyorum acaba bu yaptığım ne kadar sağlıklı ? Gerçi kahvaltı anlayışım pek yoktur yumurta falan yemem anca tost falan yaparım onun yerine bi yandan meyve yemek daha iyi gibi geliyor
Sen Amazonda primelı mısın?Cam olanda ekstra indirim var demek ki normalde 80-100 lira civarı daha pahalı cam olanlar, şansınaBu arada Amazon’a da bakmanı tavsiye ederim ben de sayende araştırmaya kalktım baya uyguna aldım Cam daha sağlıklı biliyorum ama ben sakar bi insanım kesin düşürür kırarım diye cesaret edemedim
EvetSen Amazonda primelı mısın?
Ben Hepsiburada'dan aldım premiumlu olsaydım daha da ucuz olacaktı
Ben şimdi almadım evi kalabalık etmesin diye zamanı gelince alır getiririm diye düşündüm.Bu arada kızlar mama sandalyeleri neden bu kadar pahalı? kesinlikle maliyetlerinin karşılığı fiyatlar olmadığını düşünüyorum 10k vermeye gerek var mı cidden mama sandalyesine? tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevinirim, önerilere çok açığım
Canım hepsi pahalı diğilki bana göre hiç gerek yok pahalıya valla bir yerde duruyor bizim sandalye ordada yemeğini veriyorum bende zamanında çok araştırdım iyikide pahalısını almadım dünya savaşına giriyoruz sandalyedeBu arada kızlar mama sandalyeleri neden bu kadar pahalı? kesinlikle maliyetlerinin karşılığı fiyatlar olmadığını düşünüyorum 10k vermeye gerek var mı cidden mama sandalyesine? tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevinirim, önerilere çok açığım
evet aslında böyle yapmak da çok mantıklı, biraz da bebeğin karakterine göre bir ürün seçilebilir böyleceBen şimdi almadım evi kalabalık etmesin diye zamanı gelince alır getiririm diye düşündüm.
gayet iyi gözüküyor yorumları da çok iyi, bakacağım teşekkürlerCanım hepsi pahalı diğilki bana göre hiç gerek yok pahalıya valla bir yerde duruyor bizim sandalye ordada yemeğini veriyorum bende zamanında çok araştırdım iyikide pahalısını almadım dünya savaşına giriyoruz sandalyede
Kiwi Koala Mama Sandalyesi Portatif Katlanır Yükseklik Ayarlı Tekerlekli İçi Pedli - Latte Renk - Fiyatı, Yorumları
Kiwi Koala Mama Sandalyesi Portatif Katlanır Yükseklik Ayarlı Tekerlekli İçi Pedli - Latte Renk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?