Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Teşekkür ederim aslında plastik olanlara baktım bundan daha pahalı duruyor
Cam olanda ekstra indirim var demek ki normalde 80-100 lira civarı daha pahalı cam olanlar, şansına Bu arada Amazon’a da bakmanı tavsiye ederim ben de sayende araştırmaya kalktım baya uyguna aldım Cam daha sağlıklı biliyorum ama ben sakar bi insanım kesin düşürür kırarım diye cesaret edemedim

Eklentiler

• IMG_8821.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 38
Bende kupon vardı bu yüzden daha uyguna aldım yoksa bu fiyata mümkün değil ben de yurtdışından almaya cesaret edemiyorum

Oğluma almıştım cam bu biberondan ilk kullanımda elimden düşürüp kırmıştım

Bende kupon vardı bu yüzden daha uyguna aldım yoksa bu fiyata mümkün değil ben de yurtdışından almaya cesaret edemiyorum
Amazon için dediysen yurtdışı değil ya. Amazon Türkiye bu. Yurtdışından gelen ürünlerinde yazıyor yurtdışı olduğu ama herşey öyle değil yani benim aldıklarım değil mesela Amazon çok sık kampanya yapıyor yani o yüzden tavsiye ettim zaten masrafımız çok

Abimin iş yeri gel al noktasıydı 3 yıl önce hem yurtdışı hem de sıkıntılı bir siteydi ama değişmiş olabilir yani sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer misali

Fiyatlar çok çok iyi ben kaç ay önce zam gelir diye pahalıdan almışım meğer. Sağlık olsun artık bizim için artık.
siz iyi almışsınız hayırlı olsun

Benim sağlık ocağındaki hemşire bana , çay kaşığı da alabilirsin demişti. Zaten bu kaşık biberon olur da süt gelmezse diye kullanılıyor. Genelde biberon vermeyin ilk zamanda diyorlar, çünkü hem meme reddine neden olmasın diye hem de mideleri küçücük oluyormuş. Onun yerine şırınga ya da kaşık ile vermek daha mantıklı olabilir. Kaşık biberona para vermek zorunda değilsiniz yani :)

bence meyveyi nasıl yediğiniz de önemli, yoğurt ayran ve kuru yemişle yerseniz belki yulaf da olabilir, şekerinizi dengeler. Ama bazı meyveler aniden şekeri artırıyor. İlla herkes sabah klasik kahvaltı yapacak diye bi şey de yok, ama gün içinde peynir ve yumurta tüketebilirseniz güzel olur. Özellikle peynir çeşitleri kalsiyum için önemli. Ben mesela kahvaltıda yumurta yiyorsam peynir yemiyorum , peyniri kuru yemiş ile ara öğün olarak yiyorum ekmeksiz :) çok güzel oluyor tavsiye ederim

Sen Amazonda primelı mısın?

Kızlar selam, ben dün bebek arabası bakmaya diye çıkıp baktıklarımdan birini aldım geldim. yardımcı olur belki diye size de baktıklarımı anlatayım. ben öncelikli olarak hafif olan, kolay taşınabilen, kolay sürülen, mümkünse tek elle kapanan, kapandığında çok yer kaplamayan, puset de takılabilen modellere bakmak istedim. Görevli bana 3 ürün gösterdi:

bagi neo2

mağazada kampanya vardı, pusetle beraber 18 bin civarına geliyordu. görevli bu ürünü öve öve bitiremedi, ısrarla tavsiye etti. çok kaliteli olduğunu söyledi. sürümü çok kolaydı ve gerçekten çok hafifti. kapanması kolaydı ancak 2 aşamalı olarak kapanıyordu. kapanınca az yer kaplıyordu. koltuğu diğerlerine nazaran küçük olduğu için tercih etmedim.

Chiccodan bir ürün gösterdi modelini hatırlamıyorum, malzeme kalitesi en iyi o gibi gelmişti ama en ağırı oydu. kapattıktan sonra elimde taşımakta güçlük çektim. o yüzden onu da eledim. pusetle beraber 30 bine geliyordu.

kraft kenya i-size
kraft lima (bu modeller neredeyse tıpatıp aynı)

en çok hoşuma giden bu oldu. sürümü çok kolay. en çok hoşuma giden yönü ile tek elle tek hamleyle kapanabilmesi. açması da çok kolay. ayrıca puset takımı, koltuğu takıp çıkarma çok zahmetsiz, aksamları kolayca takıp çıkarabiliyorum. hafif bir ürün taşıması kolay. koltuğu bagiden daha geniş (görevli ısrarla bagiyi öneriyordu, daha kaliteli olduğunu söylüyordu) hatta mağazada ürünün tıpatıp aynısının geçen sezondan 1 adet kalması nedeniyle 16 bine verebileceklerini söylediler, tıpatıp aynısı olduğu için kaçırmak istemedim ve hemen aldım.

eminim çok daha kalitelileri vardı ancak hafiflik/kolay açıp kapanabilmesine odaklandığım için benim en çok hoşuma giden ürün bu oldu. gerçekten arabaları internetten almak yerine mağazada görüp denemek çok faydalı.

Bu arada kızlar mama sandalyeleri neden bu kadar pahalı? kesinlikle maliyetlerinin karşılığı fiyatlar olmadığını düşünüyorum 10k vermeye gerek var mı cidden mama sandalyesine? tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevinirim, önerilere çok açığım

Bir de bebek bakım & temizlik ürünlerinde hangi markaları tercih ettiniz? hangi ürünlerin içeriği daha temiz? şampuan, losyon, bakım yağı, deterjan, granül sabun vs. tavsiyeleriniz var mı?

Ben şimdi almadım evi kalabalık etmesin diye zamanı gelince alır getiririm diye düşündüm.

Canım hepsi pahalı diğilki bana göre hiç gerek yok pahalıya valla bir yerde duruyor bizim sandalye ordada yemeğini veriyorum bende zamanında çok araştırdım iyikide pahalısını almadım dünya savaşına giriyoruz sandalyede

gayet iyi gözüküyor yorumları da çok iyi, bakacağım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…