Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar LC Waikiki den atmisti burrdan bir arkadaş aldim harikalar yalnız ortadaki ya lislikla üçlü pijama takımı gelmiş değişim için yollamayacamfena değil

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-12-23-38-26-325_com.lcwaikiki.android.webp
    20 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Psikolojinize iyi gelecek bence gidin. Yüzmek çok iyi geliyor. Ben bugün 12 saatlik yoldan dönücem. Arkada ayaklarınızı uzatarak gidin. Bir de 3 saat ne ki ben doktor kontrolüne 2 saat git 2 gel yapıyorum 4 saat sürüyor.

Ben geçen hafta 6 saat mesafe yol gittim tatil için, sık sık mola verdim yürüyüş yaptım. Yüzmek çok iyi geldi hem fiziksel hem psikolojik olarak, ben olsam kaçırmazdım giderdim

Günaydın, canım sen fiziksel olarak rahatsan gidebilirsin. Burda çoğu yazan sorun etmemiş. Ben çok bel ağrısı çekiyorum. 1 saat zor dayanıyorum arabada, yapamam mesela. Ama sen iyiysen bencede değişiklik olur, keyif yaparsınız. Bebişe deniz havası iyi geliirr

Kızlar herkesin fikri için teşekkür ederim akşam saatinde de çıkarsak hiç sorun olmaz diye düşünüyorum.insallah güzel geçer

Kızlar bir arkadaşıma hemşiresi hastane çantasına kaşık Biberon da koy, ihtiyaç olursa diğer biberonlar meme reddi yapabilir falan demiş. Ben direkt lansinohun yenidoğan biberonunu almıştım. Buna gerek var mı? Tam masraflar bitti diyorum biri bir şey diyor kafam karışıyor

Şimdi bunları sipariş verdim ama kaşık biberonda bakıyorum ama kullananların çoğu Philips aventin biberonu meme reddi yapmıyor diyor

Eklentiler

• 1000003916.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar nasıl beşik almayı düşünüyorsunuz?
Bu takımı istiyordum ama tükendi, buna benzer başka bir takım sipariş verdim, bebek arabasını set olarak alacağım içinde Park yatağa benzer bir beşikte var onu oturma odasında kullanırım herhalde

Eklentiler

• 1000003867.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 48
Sizlerinde sıcaktan tansiyonunuz düşüyor mu benim midem çok bulanıyor dizlerim titriyor nefes alamıyorum ayılıp bayılıyorum ya

Bende koymuştum ama şırınga söyledi hemşire kullandım öyle yaptım sonra eve gelince de kullanamadım kaşık biberonu kaldı öylece

2 hafta önce çok sık yaşıyordum bunu canım su gibi de akıntım geliyordu korktum acaba suyum mu sızıyor diye e ilk gebeliğim tabi bişey bilmiyorum ki gittim acile güzelce azarımı yedim bunun için mi geldin diye sonra eve geri geldim

Sizlerinde sıcaktan tansiyonunuz düşüyor mu benim midem çok bulanıyor dizlerim titriyor nefes alamıyorum ayılıp bayılıyorum ya
Sıcaktan burnum kanıyor sürekli hamilelikten önce 1 kanıyorsa şuan bem aşırı sıcak hem hamilelik günde 2-3 kez kanıyor kanamadığı gün kendime gelemiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…