Kızlar LC Waikiki den atmisti burrdan bir arkadaş aldim harikalar yalnız ortadaki ya lislikla üçlü pijama takımı gelmiş değişim için yollamayacamfena değil
Kizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
Psikolojinize iyi gelecek bence gidin. Yüzmek çok iyi geliyor. Ben bugün 12 saatlik yoldan dönücem. Arkada ayaklarınızı uzatarak gidin. Bir de 3 saat ne ki ben doktor kontrolüne 2 saat git 2 gel yapıyorum 4 saat sürüyor.
Kizlar haftaya hafta sonu denize gidelim dedik arkadaslarla yol da 3 saat kadar uzak mesafede.aslinda çok yüzmek istiyorum ama yol da gözümde büyüyor. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim bir de uykuluyum hep. İki gün aslında sadece ama çok ikileme dusuyorum. Siz ne yapardınız?
Ben geçen hafta 6 saat mesafe yol gittim tatil için, sık sık mola verdim yürüyüş yaptım. Yüzmek çok iyi geldi hem fiziksel hem psikolojik olarak, ben olsam kaçırmazdım giderdim
Günaydın, canım sen fiziksel olarak rahatsan gidebilirsin. Burda çoğu yazan sorun etmemiş. Ben çok bel ağrısı çekiyorum. 1 saat zor dayanıyorum arabada, yapamam mesela. Ama sen iyiysen bencede değişiklik olur, keyif yaparsınız. Bebişe deniz havası iyi geliirr
Kızlar bir arkadaşıma hemşiresi hastane çantasına kaşık Biberon da koy, ihtiyaç olursa diğer biberonlar meme reddi yapabilir falan demiş. Ben direkt lansinohun yenidoğan biberonunu almıştım. Buna gerek var mı? Tam masraflar bitti diyorum biri bir şey diyor kafam karışıyor
Kızlar bir arkadaşıma hemşiresi hastane çantasına kaşık Biberon da koy, ihtiyaç olursa diğer biberonlar meme reddi yapabilir falan demiş. Ben direkt lansinohun yenidoğan biberonunu almıştım. Buna gerek var mı? Tam masraflar bitti diyorum biri bir şey diyor kafam karışıyor
Bu takımı istiyordum ama tükendi, buna benzer başka bir takım sipariş verdim, bebek arabasını set olarak alacağım içinde Park yatağa benzer bir beşikte var onu oturma odasında kullanırım herhalde
Kızlar bir şey soracam 24.haftadan beri kasılmalarım vardı sanki göbegime kramp geçer gibi oluyor dünden beri de sıklaşti canımı yakıyor.Bebegin hareketlerini çok net yukarda hissederdim 2 gündür kasıklarım da atıyor sanki.Acilr gitmeyi düşünüyorum.Basina gelen var mı acaba
2 hafta önce çok sık yaşıyordum bunu canım su gibi de akıntım geliyordu korktum acaba suyum mu sızıyor diye e ilk gebeliğim tabi bişey bilmiyorum ki gittim acile güzelce azarımı yedim bunun için mi geldin diye sonra eve geri geldim
Sıcaktan burnum kanıyor sürekli hamilelikten önce 1 kanıyorsa şuan bem aşırı sıcak hem hamilelik günde 2-3 kez kanıyor kanamadığı gün kendime gelemiyorum resmen